BIOMED SLIP

•  
    • 77 mesaje
    16 Nov 2006, 19:11
    0 0
    Buna fetelor!
    As vrea sa stiu daca a folosit cineva BIOMED SLIP sau daca a auzit intamplator de acest produs si ce rezultate are!
    Am 1.50 si 50kg, si vreau sa revin la 45kg - greutatea la care ma simt cel mai bine. O sa incerc cu exercitii, dietele nu-s de mine ca-s foarte pofticioasa la tot ce e interzis si nu ma pot abtine.
  •  
    • 140 mesaje
    17 Nov 2006, 11:19
    0 0
    Eu am auzit chestii bune despre niste pastile - Clarinol.
    Eu am tot 1.50 si 45 kg, dar mai vreau sa dau trei jos, si astea ultime trei nu vor sa se dea jos de nici o culoare, desi am inceput din martie un regim de viata foarte echilibrat si sanatos, as putea spune ... aveam pe atunci aproape 50 kg, pana acum am slabit cinci dar mult s-a vazut la "pernitele" de grasime carea aproape au disparut.
    Pb e ca de cateva luni reusesc sa ma mentin, dar nu sa cobor sub 45 kg. De aceea am auzit de Clarinol, pastile, care ar ajuta sa slabesti intre 2 -4 kg in 10 zile (cat tine cura), pastilele contin o substanta care preia grasimea si o elimina, fara sa afecteze masa musculara.
    Am inceput de 2 zile sa le iau, acum... astept macar o sapt sa vad rezulatele.
    Pb ca atunci cand nu esti nici grasa, nici slaba, adica in limite, e mai greu sa slabesti - corpul stie mai bine ca tine ce are nevoie... si de mai mult de jumatate de an mi-am schimbat alimentatia complet pt ca mancam numai ciocolata, coca cola si chipsuri si aveam un colesterol cu mult peste limita admisa...
  •  
    • 77 mesaje
    17 Nov 2006, 16:38
    0 0
    am citit despre clarinol si cred ca e ok. nici pretul nu mi se pare exagerat. Costa in jur de 400mii (+ sau -) depinde de unde il iei. Imi este cam teama cu pastilele de slabit, in citit prea multe povesti de groaza in legatura cu ele. Tu ce zici?
  •  
    • 64 mesaje
    18 Nov 2006, 14:50
    0 0
    din cate stiu eu,biomed slip nu sunt pastile,sunt bermude termosudabile, le imbraci si stai 3-4 ore cu ele...Sunt mai efective daca faci sport imbracata cu ele.Le-am vazut pe naturaplant..Eu am ceva asemanator,dar sunt pantaloni lungi,ii folosesc de vreo luna jumate.N-am slabit,dar celulita s-a ameliorat binisor. Acuma nu stiu,poate exista si pastile cu aceeiasi denumire...Sa fii frumoasa!
  •  
    • 77 mesaje
    19 Nov 2006, 23:00
    0 0
    da stiu, nu sunt pastile, vbeam de clarinol. Apropo azi a fost a doua zi de cand iau clarinol. Mi se par ok si daca tot nu exista reactii adverse nu am ce pierde decat banii care-i dau pe ele. Sper sa merite. In plus mai fac si ceva exercitii acasa, abdomene, fandari, genoflexiuni imbracata cu costumasul meu de "cosmonaut" de la biomed. Transpiratie abundenta, apoi crema anticelulita. Pana la rev sper sa fiu "frumushica".
  •  
    • 94 mesaje
    20 Nov 2006, 13:50
    0 0
    SALL FETELOR! SUNT NOUTA PE AICI SI VA SPUN EU CA DACA NU AI UN PIC DE VOINTA....DE BOIMED SLIP AM AUZIT CA SUNT BUNE DACA LE FOLOSESTI CU O CREMA AMTICELULITICA BUNA SCAPI DE CELULITA DAR DE SLABIT EU UNA ZIC CA TR SA II SCHIMBI MODUL DE VIATA NEAPARAT SPORT SI UN REGIM ALIMENTAR ECHILIBRAT
  •  
    • 94 mesaje
    20 Nov 2006, 13:51
    0 0
    DE PASTILELE DE SLABIT MINUNE CE ZICETI?
  •  
    • 94 mesaje
    0 0
  •  
    • 94 mesaje
    0 0
  •  
    • 77 mesaje
    21 Nov 2006, 14:14
    0 0
    Despre ce pastile minune vorvesti.
    Daca te referi la Clarinol, cele pe care le iau, sunt doar un supliment alimentar.
    Si sincer sunt chiar bune.
    Pupici all si spor la slabit !