O fi sanatos?
-
0 0buna fetelor
am o intrebare pt voi... sunt tare curioasa.
am o prietena care are ceva kilograme in plus, dar nu e deloc urata, si ii sta bine asa plinutza... da nah... s-a gandit ea ca ar trebui sa mai slabeasca putin. si cum diversele diete pe care le-a urmat nu au dat rezultatele asteptate face de ceva timp urmatoarea kestie: nu mananca mancare decat f rar, si aia consta in fibrobaruri-2 pe zi, fructe din cand in cand si multa apa si ceaiuri. in schimb ia tot felul de suplimente nutritive, vitamine, calciu, magneziu, cred ca vreo 6-7 pastile de astea pe zi. si zice ca nu ii este rau de la stomac, ca nu are probleme... si deja a pierdut 3 kg in 2 sau 3 saptamani. mai are cam 5 de dat jos.
acum eu va intreb, cat este de sanatos aces "procedeu"? sa iei vitaminele, mineralele si proteinele de care ai nevoie din pastile si nu mancare cum ar fi normal... intreb pt ca m-ar tenta si pe mine o "dieta" din'asta...
multumesc -
Dieta aceasta seamana cu Herbalife..Pastile cat cuprinde ,mancare putina.Pe mine nu m a avantajat deloc varianta asta.Incepuse sa ma doara ficatul si imi era greata.Teoretic metoda ar fi buna.Nu mananci dar nu duci lipsa de vitamine si tot ce este nevoie.Insa cu stomacul cum raman?Nu ai neplaceri imediat insa cred ca in curand prietena ta va incepe sa le aiba.Ca sa nu mai spun ca dupa un regim atat de drastic daca va incepe sa manance normal (si cand spun asta nu ma refer la mult) va pune la loc tot.
-
si daca dupa ce termina dieta si ajunge la kilogramele dorite, mananca tot asa, adica putin si des sa zicem, si evita alimentele care ingrasa (paste fainoase, carne rosie, dulciuri, zhar, uleioase etc) ? asta ar insemna sa isi schimbe de tot si pt totdeauna modul de a manca... hmm... si asta pt 8 kilograme in plus...
... -
Parerea mea ca in felul acesta are toate sansele sa ajunga anorexica...Sau obeza,daca va incepe sa manance iar...Isi da organismul peste cap! Mai bine sfatuieste-o sa tina un regim hipocaloric o perioada,dar cu MANCARE,nu cu pastile!Sunt o multime de diete pe internet,isi poate alege una care i se pare ei potrivita.Cauta pe idieta.ro,sunt o gramada,are de unde alege. Suplimentele sunt bune si ele,dar cu masura,nu e abuzeaza de ele..In general o tableta de multivitamine pe zi e doza recomandata..Plus mancare sanatoasa,fara dulciuri,grasimi,fainose..