Cura cu lamaie si ceai de musetel
-
0 0Am intrebat si pe alt topic,dar nu m-a bagat si pe mine nimeni in seama!Am si eu o nelamurire
imineata se ia pe stomacul gol,dar seara cand se ia,inainte de cina sau inainte de culcare?Haideti,fetelor,lamuriti-ma si pe mine,ca nu stiu cand s-o iau diseara!Pupik -
"se pregateste de seara pt dimineata o jumatate de lamaie si un pliculet de musetel,se pun intro cana si se opareste cu 200ml apa.se acopera si se lasa pana dimineata,dupa ce o bei prepari alta la fel pentru seara.timp de o luna slabesti 6kg si poti manca orice in acest timp,este o dieta de schimbare a metabolismului"
-
si cu lamai simple cum este? si inc e sen iti schimba metabolismul....eu vreau sa dau 3 kg jos si nu stiu cum ca u mananc gras nu fac exces de carne, mai mult peste si pui mananc. in schimb am luat o perioada lunga calciu si magneziu si cred ca din cauza lor m-am ingrasat. oare as putea sa dau jos astea 3 kg? ca deja am intrat in panica
-
nu pot sa cred ca daca beau musetel cu lamaie pot sa mananc orice...adik beau ceaiul asta, si dupa aia mananc juma de paine cu slana si ceapa?mai beau un ceai si ma culc?si aia cu 7 lamai...come on...intradevar e un lichid, intradevar paoate iti taie pofta de mancare...dar...
inainte de cura mancam sanatos...ciorbe cu smantana, paine multa, zahar mult in ceai...toate acestea sunt alimente care ingrasha... -
ideea e ca sucul de lamaie iti taie pofta de mancare...dar nu pentru mult timp...adica la un moment al zilei tot te apuca foamea si pofta...eu cat am tinut cura cu lamai m-am controlat, am luptat si eu...dar ele m-au ajutat ca nu mai aveam asa pofte mari...dar nu inseamna ca poti manca in nestire