Nu mai am ambitie...

•  
    • 3 mesaje
    11 Nov 2006, 12:49
    0 0
    Buna, tuturor...Sint nou-nouta pe aici, sper sa ma acceptati si pe mine in grupul vostru.
    Nu stiu ce sa mai fac...Nu pot sa mai slabesc si asta pt ca mananc ca o proasta.Din mai si pana acum m-am ingrasat vreo 10 kg.Am avut ceva probleme in familie si eu cand suparata mananc si inchipuiti-va...nicio pereche de blugi nu mai intra pe mine.Parca-as fi balena ucigasa...ce sa fac...ajutati-ma.
    Multumesc anticipat..
  •  
    • 551 mesaje
    11 Nov 2006, 18:57
    0 0
    buna karol,ceea ce vreu sa-ti spun,sa nu te mai desconsideri"mananc ca o proasta"nu te mai denumi asa,tot omul mai calca stramb,mai ales in privinta mancarii,dar nu e sfarsitul lumii,
    tr sa inveti sa te poti controla sa nu mai mananci cand ai probleme,asta numai de tine depinde,de nimeni alt cineva,incearca sa bei apa multa,sau macar sa mananci un fruct,
    si foarte important,ai incredere in tine,ca ai sa reusesti
    eu de curand am tinut dieta cu lamai,vreau sa-ti spun ca mi-a taiat pofta de mancare,citeste topicul "gata nu se mai poate"poate te ajuta cu ceva,iar acolo ai exemple cu lamaia,suntem cateva fete care suntem cu lamaia
  •  
    • 1934 mesaje
    11 Nov 2006, 20:05
    0 0
    karol, nu te subestima!!mananci ptr ca nu-ti impui un regim strict. de maine spui GATA indiferent ca e luni, vineri sau miercuri iti impui sa manaci asta, ti le iei si nu vezi decat ce trebuie sa mananci! intre mese bea apa!

te uiti in oglinda si spui gata. de cate ori nu am facut asta...
    la mine GATA a venit uitandu-ma in vitrine si din vitrina in vitrina imi spuneam gata. am venit acasa, mi-am cump ce tr si gata a fost!

BI are dreptate!!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 551 mesaje
    11 Nov 2006, 22:53
    0 0
    citeste"FORTA GANDIRII POZITIVE"de Norman Vicent Peale,si "CURS PRACTIC DE INCREDERE"de Walter Andreson,te va ajuta mult,pe mine ma ajutat,de cand le-am citit vreau sa-ti spun ca numic nu mi se mai pare greu
    Merita sa incerci,mie mi-a schimbat total viata,in toate privintele,din ele inveti ca nimic nu e imposibil
  •  
    • 551 mesaje
    11 Nov 2006, 22:55
    0 0
    PS:NU UITA NU ESTI SINGURA NOI SUNTEM AICI,eu Happy si celelalte fete te vom sprijini
  •  
    • 1934 mesaje
    12 Nov 2006, 00:46
    0 0
    de ce nu citesri "gata nu se mai poate?"
    bi, ce editura sunt cartile??cand le-ai cumparat???da-mi situl lor, adresa sau nr de tel.
  •  
    • 551 mesaje
    12 Nov 2006, 01:47
    0 0
    cartiile fac parte din colectia carti-cheie,de la curtea veche,pretul este acum de 21.99lei noi/buc,eu le avem acasa in ro,dar prietena mea nu le-a gasit,asa ca mi-a cumparat altele sa mi le trimita,asta a fost acum 2-3luni,poti intra si pe siteul lor la www.curteaveche.ro,eu nu am intrat inca acolo,dar are adresa pe carti
  •  
    • 3 mesaje
    12 Nov 2006, 18:43
    0 0
    Multumesc mult, fetelor...si pt raspunsuri si pt sfaturi.O sa incerc sa ma adun.Sper sa imi gasesc forte si sa spun si eu GATA!.
    Este ft important pt mine ca ma sustineti..O sa revin..cu vesti si sper c-o sa fie din alea bune..
    cu drag
  •  
    • 551 mesaje
    12 Nov 2006, 20:06
    0 0
    repeta-ti in fiecare dimineata in oglinda,poate nu reusesti din prima zi,dar incet-incet ai sa vezi ca o sa iasa
  •  
    • 1934 mesaje
    13 Nov 2006, 08:12
    0 0
    karol, tot o sa te pisez cu intrebarea, ce ai de gand azi???ti-ai propus ceva???ce faci?
  •  
    • 1934 mesaje
    13 Nov 2006, 08:16
    0 0
    nu esti proasta si DACA VREI POTI. asa am invatat-o si pe fimea de mica cand incerca sa faca ceva.trebuie sa te stimulezi tu! ai ambitie, numai ca tr sa ti-o gasesti in interiorul tau. deci, daca vrei poti. ce crezi ca rezolvi daca mananci atat??? orice inceput are si un sfarsit(daca este ceva in rau)...