Gimnastica in apa
-
0 0Cine stie unde se poate face gimnastica in apa, care sunt preturile si ce anume faci acolo efectiv? Am auzit ca este foarte benefica, nu e chiar asa solicitanta si amelioreaza si celulita.
-
Am fost eu la aqua gym vara asta, la hotel Majestic, fix langa Odeon.
Conditiile sunt excelente. Este extrem de curat si ai la dispozitie un vestiar misto, cabina de dus curata, prosoape, uscator de par si tot ce-ti mai trebuie.
Bazinul este si el f curat, dar destul de mic, iar sambata nu ai unde sa arunci un ac. By the way, au pus ceva in apa care nu miroase, precum clorul, dar te omoara la ochi.
Lectia in sine mi s-a parut distractiva, dar nu si neaparat eficienta.
- In primul rand, te-as sfatui sa renunti din prima la flotoarele pe care ti le dau ptr maini, ca stai impaiat si nu te poti misca aproape deloc.
- Din cauza aglomeratiei am primit coate si picioare la discretie,plus ca nu ai loc de desfasurare, asa ca iar as zice sa alegi o zi din timpul saptamanii
- Antrenamentul in sine...well...antrenoarea mi s-a parut destul de plictisita. Ideea e ca in apa nu poti face aceleasi miscari pe care le vezi la ea pe uscat, sau cel putin, nu in acelasi ritm. Pana dai tu din maini sa te rasucesti la loc, ea numara inca 4 miscari. Alta chestie e ca in apa te deplasezi, asa ca in loc sa faci programul legat, mai intervin si incercarile disperate de a innota inapoi la locul tau. Apa, la 1.65 ai mei imi venea pana la barbie, iar cand incepe toata lumea sa sara, vine valu' si iar da-i lupta de supravietuire
)
Deh..ptr ca-mi place sa ma balacesc, toata chestia m-a distrat la culme, e veselie si buna dispozitie, dar nu a fost neaparat cum ma aspteptam.
Am facut ceva febra musculara si ti-as zice sa faci in special exercitiile ptr abdomen, la marginea bazinului, care sunt extreeem de eficiente.
Una peste alta o experienta placuta.
Revin cu date despre orar si bani, desi in linii mari sedinta a fost 150.000, deci mai mult decat super OK, in niste conditii bestiale.
M. -
Revin cu tarifele si programul, valabile zice pe hartiutza mea pana la 31.12.2006.
Bilet Aqua Gym 1 sedinta - 60 min./lectia 40-45 min costa 200.000 lei vechi.
Abonament Aqua Gym 5 intrari pe luna costa 750.000 lei vechi.
Abonament Aqua Gym 10 intrari pe luna costa 900.000 lei vechi.
Programul:
De luni pana sambata e un curs la 11.30
Marti la 18.30
Miercuri si vineri la 18.00
Joi la 17.30.
Dupa terminarea lectie se mai poate inota, zic ei pana la cele 60 de minute, dar in realitate am stat mai mult de atat.
Cam asta este. Have fun si daca mai stiti si alte locatii impartasiti experienta.
M. -
Da, merge chiar daca nu stii sa innoti, pentru ca in cea mai mare parte a lui bazinul are apa mica. Prietena cu care am fost nu stia nici ea sa innoate. Cu toate acestea, e bine sa stai acolo unde atingi fundul bazinului, pentru ca la Majestic cel putin se adanceste spre una din margini. Asta ar fi un minus, avand in vedere ca ai avea nevoie sa atingi complet fundul pentru a putea face exercitiile ca la carte. Daca nu, esti prea ocupat cu a te mentine la suprafata si cu asta gata programul.
M.