da??????eu am 32 ani si 48 kg,la 1,70 inaltime.ma chinui de ani de zile sa ma ingras,mananc orice,la orice ora,cantitati industriale.nu se pune si gata!am inceput sa iau de vreo 2 saptamani un supliment de vitamine si parca incep sa iau ceva in greutate.cel putin asa se pare....eu stiu???
si eu eram inainte slabuta dar din niste motive a trebuit sa iau niste vitamine care m-au ingrasat foarte mult intr-un timp scurt. din cauza asta mi-au aparut si vergeturi... deci daca vreti sa va ingrasati trebuie sa luati vitamine... eu parca am luat vitamax, nu mai tin minte sigur...
vitamax am luat si eu,destul de mult timp.puneam 1-2 kg cat timp le luam dupa ce nu mai luam,le dadeam jos urgent.acum iau unele "complete a-z"le zice.par a fi eficiente,am pus 1,5 kg in 2 sapt.
si eu am nevoie de ajutor pls..si eu vreau sa ma ingras..si nu stiu cum sa o fac mai repede..daca afalti ceva..pls ajutati-ma si pe mine..k nu mai suport sa arat asa
si eu am avut 40-45 kg muuuult timp, din clasa a 11-a pana pe la 21 de ani...eram super slaba... acum dupa 3 sapt de cura am 53...de la 56 ia vitamine, mananca MULT dupa 6, mananca inainte sa te culci, mananca TOT TIMPUL, vrei sa te-nvatz eu?