paine cu margarina
-
0 0Prietena mea a inceput dieta asta.A gasit-o intr-o revista si a inceput-o.Defapt cand a venit la mine avea deja o saptamana.Ea spune ca a slabit aproape 2 kg.Se mananca in jur de 10 felii de paine cu margarina pe zi.Ea a mancat si fructe intre "mese".
Nu stiu cat este de sanatoasa dieta,dar cateva zile o voi tine si eu.
Ma incanta faptul ca pot manca paine.
Va tin la curent cu rezultatele mele. -
Multa bafta!Ma intreb cum va arata pielea si parul tau dupa 10zile de paine cu margarina.Apropo,e atat de sanatoasa margarina asta!Sa tot mananci!Sa nu mai vorbim de carentele de vitamine si minerale e le vei avea la sfarsitul acestei diete.Dar ce conteaza cand slabesti cateva kilograme,care oricum vin inapoi indata ce termini cu acest regim.
Bafta si sa fii frumoasa!
-
Dior,se apropie postul si-am s-o fac si pe asta,n-ar fi prima oara.Am cam ajuns la final in lupta mea cu kg in plus.
Problema mea este ca nu mananc carne decat f. rar,poate de 2,3 ori pe an,iar lactatele nu le suport.Au ramas fructele si legumele.De aceea m-a incantat atat de mult faptul ca pot manca paine in cantitati mai mari.
Merci pt sfaturi. -
Din pacate asa e mancarea sanatoasa si fara E uri este tot mai putina. Daca tot mananci paine sa fie cu cereale, sunt sanatoase si organismul are nevoie de el, plus ca nu ingrasa. Si mie imi place f mult painea
. Nici mie nu-mi plac lactatele, in schimb iaurturile da. Iaurtul fara fructe dimineata este foarte sanatos. Eu dimineata inainte sa mananc beau o cana mare cu ceai, ajuta si la rinichi, si la hidratare si la curatarea organismului. Succes la cura. Si nu uita de fructe si legume sunt f sanatoase, citricele sunt bune la slabit. -
din punct de vedere chimic...margarina nu este altceva decat plastic.este logic ca organismul consuma mai multe calorii incercand sa digere o mizerie de plastic.si logic ca vei slabi.dar nu stii cum va fi ficatul tau la sfarsitul acestui efort, cum vor fi afectati rinichii, ce va suporta al tau creier in tot acest timp...
si atunci stau si eu si te intreb:merita sa iti risti sanatatea pentru niste kilograme pe care le-ai putea pierde si cu putina miscare fizica?
eu iti inteleg eforturile si dorinta ta de a slabi...dar de aici pana la a te intoxica cu buna stiinta....hm...nu vrei sa te ganddesti putin mai mult la o alta optiune? -
Pai eu deja am substituit margarina cu ulei de masline.Nu mananc 10 felii de paine pe zi.Ar fi culmea!Doar pe langa celelalte alimente,in special legume si fructe,am introdus si painea,care-mi place mult.
Referitor la margarina....m-ati convins.M-am documentat in privinta asta si am exclus-o definitiv din viata si frigiderul meu.
Totusi am obs. ca mancand si paine,nu m-am ingrasat,dimpotriva,slabesc.
Concluzia:mancati pui...pardon,paine. -
da, tracy, painea se afla la baza piramidei de alimentatie si este indicata in cura de slabire(paine integrala-neagra). Poti sa mananci paine, ulei de masline, fructe, legume carne slaba (pui sau vita). Poti sa mananci si un pumn de nuci pe zi. Sunt foarte indicate pt inima, in plus, nu ingrasa. De evitat dulciurile, grasimile, bauturile carbogazoase. Incearca sa nu mananci dupa ora 18. daca ti-e f foame, un mar sau un fruct citric.
-
Ieri a fost invitat la o emisiune Tv dr. Virgiliu Stroescu - medic endocrinolog ,cel care aparea mereu la Kilocruciada de pe Realiatatea TV.
Spunea ca cei ce doresc sa slabeasca trebuie sa dea grasimea din organism afara , nu sa o mai aduca inapoi prin alimentatie, deci fara grasimi.
Se inlocuieste uleiul de masline cu maslinele, si uleiul de floarea soarelui cu semintele de floarea soarelui.
Si un alt sfat a fost ca cel care se hotaraste sa slabeasaca sa-si faca un "club", pt a se putea sustine reciproc cand le va fi greu.
Si in primul rand ca sa slabesti a zis ca alaturi de dieta trebuie sa faci multa miscare, cam 2-3 ore pe zi. Obligatoriu! -
Doamne cate prostii se scriu prin reviste!! Draga mea, asa cum spuneau pe aici si fetele, margarina este daunatoare pt. ca este uscata la temp. fffff ridicate si nu este sanatoasa de loc. Sigur mai bun este untul DAR de vrei sa slabesti amestecul de paine si unt nu slabeste, dimpotriva.
De ce nu mananci salate de cruditati, fructe, lactate fara grasime. Nu va inteleg cum puteti sa faceti repede ce fac sau scriu altii fara a va documenta mai intai.
Dai necesarul de vitamine si minerale organismului exclude zaharul, produsele din faina alba, patiserie, cofetarie, orez, paste, cartofi. Mananca orez brun, paste integrale. Sigur nu mereu dar macar nu ingrasa. Lasa aceasta prostie de dieta. Nu mai manca mezeluri, majoritatea sunt de ocalitate indoielnica. Sper ca ti am fost de folos si nu te am dezamagit.