peste
-
0 0Ce peste este cel mai sanatos si contine cele mai multe vitamine, mai ales ca trebuie sa nu lipseasca din alimentatie. Va intreb ca sincer nu prea ma pricep, si atunci cand cumpar nu prea ma uit dupa un anumit gen, iau numai sa fie peste
-
E bine sa manaci orice fel de peste, toti contin grasimile bune de care avem nevoie cu totii: somon, cod, pastrav,salau, crap, somn, stiuca, scrumbie. De gatit il gatesc mai mult la cuptor cu multe legume in el si sos de vin sau fiert -sote cu legume separat si mujdei de usturoi. Evit prajeala. Pastravul si somonul ii mai fac si pe gratar.
Pofta buna
-
Eu folosesc file din orice peshte fara oase. Il dau cu vegeta shi piper shi il fac la gratar sau dupa vegeta shi piper il dau prin putina faina shi-l prajesc. Ca si garnitura folosesc legume mexicane congelate, asparagus, broccoli, conopida shi orez alb fiert in apa cu sare (orezul sa fie din acela cu bobul lung. Cateodata mai fac si un sos de mujdei, dar de cele mai multe ori folosesc doar sos de soia sau Oyster sauce (din Metro / Selgros sau Carrefour.
yummmyyyy...Mi-atzi facut pofta. Azi stiu ce gatesc