Cum am slabit eu

•  
    • 7 mesaje
    30 Oct 2006, 19:40
    0 0
    Buna fetelor... Voiam sa impart cu voi victoria pe care am obtinut-o in lupta cu kilogramele si celulita.
  •  
    • 7 mesaje
    30 Oct 2006, 19:52
    0 0
    M-am hotarat in sf sa fac ceva pentru a-mi recapata silueta pe care o aveam la 19 ani. Asa ca am mers la un salon de remodelare corporala pentru ca ma saturasem de atatea diete esuate. Acolo fetele m-au cantarit, m-au masurat, mi-au masurat masa grasa din organism, etc. Apoi un medic nutritionist m-a consultat, si a analizat modul in care se depun kilogramele, care sunt alimentele care ma ingrasa pe mine si apoi am facut impreuna o dieta personalizata in functie de programul meu, de ce imi place sa mananc si bineinteles de ce trebuie sa mananc. Apoi am combinat aceasta dieta (care mi s-a parut chiar usoara) su tratamente corporale: electrostimulare, impachetari si masaje enticelulitice. In doua sap am slabit 4 kg, dar si mai mult s-a vazut la haine, si la textura pielii (am scapat aproape in totalitate de celulita). E supeeeer si sunt f incantata!!
  •  
    • 1 mesaje
    30 Oct 2006, 19:57
    0 0
    Suna f bine ce imi spui.. Dar inca un lucru m-ar interesa. Cam cat te-a costat?.. pentru ca nu stau f bine cu banii momentan desi sunt f hotarata sa fac ceva si pentru mine. Ca asa timp si bani nu avem niciodata daca nu ne facem. Multumesc si astept raspuns.
  •  
    • 1934 mesaje
    30 Oct 2006, 20:07
    0 0
    parafango ai incercat??si eu vreau sa scap de celulita...am inteles ca daca faci electrostimulare te invinetesti. ma intereseaza parafango in special
  •  
    • 1 mesaje
    30 Oct 2006, 21:06
    0 0
    Pe mine ma intereseaza la ce salon. Ca vreau si eu sa merg. Te rog sa imi raspunzi cat mai repede ca sunt disperata. Vreau sa slabesc pana la sarbatori.
  •  
    • 7 mesaje
    31 Oct 2006, 12:49
    0 0
    Am mers la un salon pe langa Studio Martin, Perla. AMMBRA se cheama. Preturile sunt f mici: eu pe 8 electro+ 8 masaje+ 8 impachetari +8 fast slim am dat in jur de 400 RON, pe care i-am dat in 3 rate.
  •  
    • 7 mesaje
    31 Oct 2006, 12:56
    0 0
    Happyline... electrostimulare nu te invineteste deloc, si nici nu are cum pentu ca pur si simplu iti stimuleaza muschisorii, ti-i contracta. Am niste picioare foarte ferme acum si carnea arata total altfel. Faca celulita, fina si tare. Eu voi incepe din nou tratamentul.
    Cel mai mult imi place acolo ca au televizoare in toate camerele si cat muschii mei lucreaza eu ma uit la stiri sau la un film. Nici nu stiu cand zboara timpul. Ce bine ca am gasit salonul asta!!
  •  
    • 7 mesaje
    31 Oct 2006, 12:57
    0 0
    Happyline... electrostimulare nu te invineteste deloc, si nici nu are cum pentu ca pur si simplu iti stimuleaza muschisorii, ti-i contracta. Am niste picioare foarte ferme acum si carnea arata total altfel. Faca celulita, fina si tare. Eu voi incepe din nou tratamentul.
    Cel mai mult imi place acolo ca au televizoare in toate camerele si cat muschii mei lucreaza eu ma uit la stiri sau la un film. Nici nu stiu cand zboara timpul. Ce bine ca am gasit salonul asta!!
  •  
    • 23 mesaje
    31 Oct 2006, 15:52
    0 0
    400 de ron pt 4 kg in 2 saptamani???
    mi se pare foarte mult. gandeste-te daca mergeai la fitness zi de zi si iti cumparai mancare naturala si dietetica de 400 de ron cred ca slabeai mult mai mult in 2 sapt si nici nu ieseai asa de scump.
    mi se pare exagerat....... nu te supara pe mine dar asta e parerea mea.
    eu sunt o fire ffff ambitioasa si cand imi propun ceva chiar reusesc. am 27 de ani si silueta pe care multe altele la 18 ani ar visa sa o aiba. si nu ma coste 400 ron pe 2 saptamani.
    ma costa doar 100 ron pe luna. (fitness, masaj cu crema anticelulitica facut cu discul de la Oriflame (de mine in fiecare seara si dimineata) si cate o sauna pe saptamana - care e inclusa in abonamentul de fitness) si bineinteles alimentatie sanatoasa si cat mai naturala posibil.
    va pupic si va doresc sa aratati ca mine intotdeauna.
  •  
    • 1924 mesaje
    1 Nov 2006, 14:34
    0 0
    au si ceva programe de sport la Ammbra, any mary ?
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Nov 2006, 01:19
    0 0
    400ron nu e deloc mult..eu am dat banii astia numai pe parafango fara succese prea mari.ba chiar vreo 500..am auzit ca alte femei au avut rezultate bune insa eu nu.si am un regim alimentar echilirat as spune eu..fara prajeli grasimi duciuri f rar etc etc

Ruby..de ce trebuie sa apreciezi tu cat vrea fiecare sa dea pentru unele lucruri?Fiecare face cum doreste ,nu?
  •  
    • 23 mesaje
    3 Nov 2006, 10:02
    0 0
    sorry andreea, nu am vrut sa fiu rea. eu am apreciat din punctul meu de vedere, si din prisma realizarilor mele in materie de diete si sport. la mine a fost mai usor si mai ieftin. poate a fost norocul meu.
    dar si din prisma poosibilitatilor mele financiare. nu stiu, poate ca daca as avea probleme cu kg si greutatea poate si eu as da o caruta de bani ca sa arat bine....
    dar mersi celui de Sus ca nu mai am asemenea probleme si reusesc sa ma mentin la o anumita greutate fara mari eforturi materiale, financiare si fizice.

sunt o fire mai economa si foarte echilibrata in ceea ce priveste cheltuitul banilor. si cred ca daca adopti un mod de alimentatie sanatos si echilibrat si daca mai faci si un pic de sport si masaj cu diferite creme anticelulitice si o sauna din cand in cand poti sa arati extraordinar...

imi pare rau ca am deranjat pe careva si imi cer scuze.
    va pup si spor la infrumusetare fetelor..
  •  
    • 7 mesaje
    3 Nov 2006, 13:24
    0 0
    Fetelor nu va mai certati atata!!! Eu una am incercat tot felul de diete inainte si nu au dat nici un rezultat. Chiar cred ca e mult mai bine cand te indruma cineva si nu faci de capul tau. Am slabit doar 4kg dar cel mai mult s-a vazut in centimetri si in textura pielii ceea ce cred eu ca e mai important. Bineinteles ca nu e chiar ieftin.. dar comparativ cu alte saloane crede-ma ca e chiar convenabil, mai ales ca am pletit in rate. Si inca ceva.. da.. sa zicem ca sportul ar putea fi o solutie ma buna; dar cand alergi toate ziua dintr-o parte in alta, la birou prin oras etc, si te trezesti la 6-7 si ai program pana la 6-7 seara, crede-ma ca nu iti mai arde de sala. Pt mine una.... Ammbra a fost salvarea mea. Succes si aveti gija de corpul vostru!
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Nov 2006, 16:01
    0 0
    Poate ca multe dintre fetele slabute isi imagineaza ca cele care tin o dieta sunt niste balene,nesimtite etc..poate de aici vine si doza de rautate.Spre exemplu eu nu sunt vreun manechin si nici nu voi fi niciodata daca asa a vrut mama natura (conteaza si asta nu?) insa la 175cm si 61-62 kg nu sunt disperata ci pur si simplu incerc sa modific constructia pe are o am dintotdeauna .unele se nasc perfecte altele se straduiesc asa ca nu mai fiti rautacioase fetelor

any imi dai si mie un nr de telefon de la salonul respectiv?cred ca ma intereseaza
  •  
    • 10 mesaje
    4 Nov 2006, 17:30
    0 0
    Scumpa mea,esti foarte hotarata,sau cel putin asa pari din spusele tale.
    Dar....exista persoane care 1:nu slabesc asa de usor cum spui tu,2nu au timp sau chef de sala(pur si simplu nu li se potriveste)3.sunt persoane care ISI PERMIT,si cu asta basta>Care e problema sunt banii ei si a multora,e optiunea lor si dc se simt bine e solutia pe care o cautau.Relax!
  •  
    • 10 mesaje
    4 Nov 2006, 17:31
    0 0
    scuze ca nu am spus exact la cine ma refer.Rubt draga,la tine m-am referit!
  •  
    • 10 mesaje
    4 Nov 2006, 17:37
    0 0
    Ruby27,scuze dar ma grabesc acum!
  •  
    • 7 mesaje
    6 Nov 2006, 11:57
    0 0
    Andreea uite un nr de tel: 0742069891 e al administratorei salonului, o domnisoara f dragutza.

Siteul www.ammbra.ro si acolo vezi mai multe oferte si cred ca e si un nr de fix!! Multa bafta si felicitari ca te-ai decis sa faci ceva pt tine.
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Nov 2006, 11:42
    0 0
    Iti multumesc mult..Disparuse topicul de pe prima pagina si am crezut ca nu mi ai raspuns.Si acum am inceput sa te caut.Voiam sa postez din nou sa te intreb nr de tel..merci mult inca o data.pup
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Nov 2006, 11:56
    0 0
    M am programat.Maine ma duc.