legumele congelate sunt o alegere buna

•  
    • 1 mesaje
    27 Oct 2006, 16:02
    0 0
    da azi ma decis sa urmez o dieta de legune dar trece toamna si disponibile sut tot mai putine legume,am citit pe http://www.sanatoase-congelate.bonduelle.ro/ ca in unele cazuri legumele congelate pot fi chiar mai valoroase decât cele neprelucrate.ce informatii imi mai puteti oferi pe aceasta tema?
  •  
    • 242 mesaje
    28 Oct 2006, 09:48
    0 0
    Nu cred ca legumele congelate contin la fel de multe vitamine, dar dupa cum ai zis vine iarna si nu avem de ales, Si eu folosesc si chiar imi plac foarte mult chiar am descoperit unele cu brocolii, morcovi, conopida, ardei si putina branza topita. Ce imi place e ca atunci cand le incalzesc in tigaie se topeste si se face ca un sos. Si nici nu ingrasa.
  •  
    • 1934 mesaje
    28 Oct 2006, 10:29
    0 0
    leg congelate contin mai multe vitamine decat cele din borcan ptr ca nu au fost fierte. eu folosesc amestecul mexican ptr ca nu are orez
  •  
    • 1555 mesaje
    28 Oct 2006, 20:30
    0 0
    si eu consum legume congelate de foarta multa vreme ... sunt sg legume pe care le mananc, din pacate
  •  
    • 2103 mesaje
    29 Oct 2006, 15:07
    0 0
    legumele congelate sunt mai bune decat cele crude pt faptul ca se spune sunt congelate imediat la maxim 2 ore dupa ce au fost recoltate de pe camp; deci nu au timp sa se altereze ca cele pe care noi credem ca le cumparam fresh.
    In rest...prin congelare nu-si pierd vitaminele spre deosebire de procesare.
    normal prefer o leguma inghetata decat una din borcan.
    insa nu bag manan-n foc ca vai ce alimentatie corecta am eu pt ca mananc legume dezghetate (apropo ati incercat sa dezghetati cipuerci sau fructe de padure gen zmeura? nu va sfatuiesc)
  •  
    • 137 mesaje
    30 Oct 2006, 12:40
    0 0
    eu mananc legume congelate doar iarna, cu exceptia la mazare...sunt de preferat celor conservate insa eu cred ca sunt totusi prefierte, altfel nu s-ar preciza ca nu necesita fierbere...
  •  
    • 91 mesaje
    30 Oct 2006, 14:22
    0 0
    Decat legume la borcan mai bine congelate, mai ales acum iarna.