Dieta dietelor...
-
0 0Fetelor...spuneti`mi si mie...care e cea mai buna dieta pentru voi? Care a functionat si in cazul vostru...detalii si alte cele...Pentru ca trebuie sa slabesc......NU SE MAI POATE...
-
dieta dietelor nu exista. pentru mine a functionat regimul montignac si weight watchers. eu iti recomand weight watchers. parerea mea e ca e cea mai buna deoarece slabesti sanatos, maxim un kg pe saptamana, in plus iti face si o educatie alimentara. adica, te invata cat trebuie sa mananci in functie de inaltime, greutate, varsta etc.
eu sunt in a patra saptamana de ww si am slabit 3 kg. si da am mancat si dulciuri (in cantitati mai mici decat inainte) in conditiile in care am avut cate 2 aniversari pe weekend in cele 3 weekend-uri de dieta. -
eu am slabit: 5 kg in 7 zile cu:2zile fructe,1 legume,salate,2 carne(pui,vita ,peste),2 lactate dupa care am mancat cat de cat dietetic+alergare in parc in fiecare zi(o tura de IOR) si am mai dat jos alte 5 in vreo 2-3 sapt..asta acum cativa ani,iar de curand am slabit cu dieta cu ciorba de varza 4 kg in 8 zile.Dar cate kg vrei sa dai jos?Ca pentru mai mult de 10 kg ..trebuie sa te duci la nutritionist.O cura de slabire prelungita te poate dezechilibra.
-
ciorba se face cu:o varza medie,2 ardei,2 cepe mari(nu stiu unde am vazut cu 6...),750grosii(eu am pus 1kg...sunt bune), 2morcovi,1 leg telina,eu am pus si leustean..vca sa fie mai buna.in prima zi se mananca fructe(fara banane si struguri)+ciorba,a doua zi legume +ciorba,ai voie doar 1 cartof fiert,in rest orice legume,sau salate,a treia zi ca in prima si a doua zi dar fara cartof,a patra zi lapte degresat+banane ,dar doar 3+ciorba,a cincea zi carne(pui,peste,vita..iti alegi un singur fel-300-500gr)+3 rosii+ciorba,a sasea carne(ca mai sus)+legume/salate,a saptea orez+ciorba(eu in ziua a saptea am pus 1 kg la loc...am retinut apa...daci mai bine il mananci fara sare.Tre sa mananci macar o data /zi ciorba.Cam din a 4-a zi n-ai sa vrei s-o mai vezi la culoare(ciorba).Dupa o sapt.incepi sa ai ameteli.Eu n-as mai tine-o decat dupa ce uit gustul ciorbei de varza...
-
Eu am slabit opt kg intr-un an dupa ce
am vazut ca la tv (am aparut intr-un
reallity-show)arat ca o obeza.Asa ca
trebuie mai intai sa te uiti in oglinda
apoi mananca din orice dar f.putin,daca
poti renunta pt.un timp la dulciuri si
mai ales nu mai manca absolut nimic
dupa orele 17.Ai voie doar sa bei apa.
La aceasta se adauga mersul pe jos,fara
masina,lift etc.,eventual bicicleta.
Daca ti se face foame peste noapte,te
intorci cu burta in jos si stai rela-
xata pana adormi la loc.Spor la pierdut
kg. -
Fetelor, mancati sanatos si o sa slabiti. Ce inseamna sanatos?? Pai cit mai natural posibil. Reduceti cit puteti, pina la 0, dulciurile, grasimile animale si faina alba!! Nu renuntati la paine ca nu e bine. Mancati paine care are cit mai multe seminte! Si mancati-o simpla. Fructele mancati-le separat, intre mese, nu inainte si nici dupa imediat. Lasati o ora intre fructe si celelalte mese. Puteti manca legume cite vreti, carne, fara grasimi. In plus consumati orez neprelucrat!! Dar nu-l combinati cu carne, ci doar cu legume sau salata.
Lasati cartofii deoparte. Iar de baut cit mai multa apa . Alcool ... mai putin. Poate doar niste vin.
Toate astea le spun din experienta. Nu aveti nevoie de nutritionist daca mancati sanatos. Nu va infometati ca nu e cazul, nu ajuta. O alimentaie sanatoasa va scapa sa bagati banii in buzunarul nutritionistului, va ajuta sa va pastrati un tonus bun si mai ales sa fiti suple.
Am slabit 10 kg in 3 luni. Incet, sigur, sanatos si formandu-mi un regim de viata. Succes! -
dragele mele, eu am citit mai demult ceva intr-o carte care m-a pus pe ganduri...japonezii , ca de ei era vorba, mananka atat cat sa nu le apara senzatia de saturatie...incet, rontzaiti fiecare bucatica...creierului ii ia ceva timp sa proceseze senzatia de saturatie...nu mankati repede, sau la televizor, sau citind...concentrati-va asupra mancarii si eliminati orice v-ar putea distrage atentia de la ea, pentru ca atunci o sa resimtiti mult mai tarziu senzatia de satul...
aaa....si incercati sa nu mankatzi nimik despre care shtiti ca va induce asa numita "melancolie de dupa-masa"...dupa ce ati mankat tb sa va simtiti in forma, nu somnoroase si greoaie...va pup...bafta -
am intrat prima data pe acest forum si observ ca aveti o discutie interesanta.dieta of ...am descoperit o dieta sanatoasa de curand care contine f multe fructe adica mai exact dieta cu mere.sanatos nu am ce zice dar parcva nu prea poti sa mananci numai mere.eu mizez tot pe sport si o aliment5atie cat mai sanatoasa adica ceva de genul lapte proaspat muls si nimic cu conservanti