Suplimente pt slabit
-
0 0Buna!
As vrea sa stiu daca cineva, in lupta pe care a dus-o cu kg, a folosit cu succes anumite produse nutritioniste care te ajuta la taierea poftei de mancare si chiar la slabitul efectiv.Eu am auzit de Slim fast si am auzit ca e bun. Imi poate spune ceva cineva care l-a folosit sau ce alte produse ati folosit cu succes. Chiar diete
Mersi muult -
irinuca, mai cauta in arhiva pt ca ai sa gasesti fff multe opinii in leg cu tema ta. pe scurt, am mai zis, exista medicamenta-minune, care te ajuta sa dai jos repede, dar au efecte secundare cu carul(sunt un fel de droguri ce dau dependenta, te afecteaza psihic...te fac zombie, se dau cu reteta)si cand nu mai iei, te ingrasi la loc......mai sunt si cele pe baza de plante, dar care 99%din cazuri=bani aruncati la gunoi.
deci...asta vorbesc cam toate fetele pe aici...nu mai crede nimeni in diete minune si pastile miracol...important e sa iti schimbi stilul de viata si modul de a manca...sa adopti un stil sanatos si rational. suna simplu...dar e asa de greu... succes si daca ai nevoie de vreun sfat, sunt aici. -
eu folosesc de ceva timp XENADRINA EFX, dar fac si mult sport. acest produs are efecte doar combinat cu un program de aerobic intens sau miscare foarte multa-plimbare in ritm alert, jogging(mai multe informatii despre el gasesti in revistele de fitness. intr-adevar iti taie pofta de mancare, pe langa alte efecte, dar trebuie sa tii si o dieta, mai bine zis un regim alimentar, din care sa lipseasca cu desavarsire carbohidratii.sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, de preferat apa plata, fara sucuri acidulate sau de alt fel, iar dupa ora 6 seara uiti de bucatarie sau gustarele. doar fructe din care cea mai indicata e grefa.
iti recomand cu toata increderea sa bei si ceai verde, 3 cani pe zi, prima pe stomacul gol, neandulcit. e un bun detoxifiant al organismului, energizant şi recomandat pentru slabire. succes! -
irinuca20 eu nu sunt adepta acestor produse, dar am luat si eu cand am tinut regim. era pe vremea aia Stopapetit cu gust de banane sau ciocolata. si pe urma am incercat Viaredin de capsuni. Viaredin mi s-a parut mai nasol, era de consistenta mai slaba. ambele sunt prafuri care se combina cu lapte, ca un fel de shake. bune la gust. si pot inlocui pana la 2 mese pe zi. dar eu am inlocuit doar una. cea de amiaz. papam bine la micul dejun( dar mai dietetic) si seara salate. iar la amiaz beam cate un shake. sa nu crezi in basme, cum ca nu iti va fi foame sau bla bla. dupa o ora dupa ce-l bei ti foame de mori. si papa fructe, ca altceva nu ai voie.

despre Slim Fast am incercat si asta cand eram in SUA (la mama lui acasa), dar la mine a avut efect nasol - constipatie. deci l-am lasat balta.
decizia iti apartine daca iei sau nu. poti incerca daca vrei.
dar trebuie combinat cu dieta si sport altfel iei degeaba. -
draga getty, e adevarat ce spui. insa acest supliment ajuta la obtinerea unui rezultat mai bun intr-un timp mai scurt, in ceea ce priveste forma fizica si aspectul exterior. este energizant puternic si-mi taie pofta de mancare. am avut o perioada in care nu am putut face sport din cauza unor probleme de sanatate, iar acum, pentru a reintra in forma veche, iau acest supliment. nu creeaza dependenta in nici un fel. iti dai seama ca nu mi-as face rau organismului in mod voit! nu as lua niciodata pastile de slabit si nici ceaiurile de slabit nu le recomand. in ceea ce priveste dieta, din cauza serviciului, nu reusesc tot timpul sa o respect. asa ca...apelez la supliment. e singurul pe care-l folosesc si, personal, ma simt bine.