a facut cineva exercitiile PILATES?

•  
    • 120 mesaje
    18 Oct 2006, 15:35
    0 0
    Mi-am descarcat de pe internet un set de exercitii pilates, le-am facut o vreme, dar apoi lenea a pus stapanire pe mine si nu am ajuns sa vad daca dau intr-adevar rezultate. Asa ca sunt curioasa daca merita sa ma motivez si sa le reiau. Au dat rezulatate pt cineva? Precizez ca eu merg la inot de 3 ori pe saptamana, dar vroiam sa fac exercitii fizice si in zilele in care nu merg la bazin. Eu nu sunt plinuta, am doar niste aripioare de care ma chinui de ani sa scap dar fara prea mare rezultat... adica inotul m-a mai ajutat dar nu mi-ar prinde rau un ajutor si mai mare
  •  
    • 20 mesaje
    18 Oct 2006, 15:39
    0 0
    unde mergi la bazin?esti din bucuresti?caut si eu un bazin unde sa pot merge de 2-3 ori pe saptamana la inot.
  •  
    • 120 mesaje
    18 Oct 2006, 15:41
    0 0
    nu sunt din bucuresti, insa am mai vazut un topic unde se discuta despre bazinele din bucuresti, cred ca era la sanatate, dar nu mai stiu sigur
  •  
    • 20 mesaje
    18 Oct 2006, 15:41
    0 0
    cat de pe pilates, eu una personal nu am incercat, dar o prietena de a mea are un dvd cu exercitii pilates si face in fiecare seara si se simte excelent si are rezultate bune si e f incantata
  •  
    • 120 mesaje
    18 Oct 2006, 15:45
    0 0
    merci mult de raspuns, sper sa reusesc sa trec peste comoditate si sa le reiau. Adica nu e vb numai de comoditate ci si de rutina, sa faci in fiecare seara aceleasi exercitii nu e tocmai incitat, dar la urma urmei conteaza cat de motivat esti
  •  
    • 20 mesaje
    18 Oct 2006, 15:51
    0 0
    nu stiu pe dvd-ul asta, parca MTV Pilates ii zicea, erau exercitii pt incepatori, dar si pt avansati.Eu vreau sa ma apuc sa fac si eu, mai ales ca am probleme cu spatele si am inteles ca sunt f bune pt asa ceva, plus ca iti tonifici tot corpul.Abia astept sa mi-l iau, la diverta l-am vazut ultima oara dvd-ul
  •  
    • 120 mesaje
    18 Oct 2006, 16:04
    0 0
    eu mi-am descarcat de pe internet 2 seturi de cate 20 de minute fiecare, pt incepatori. Primul se concentreaza pe exercitii pt picioare, al doilea pt abdomen si spate. Sunt multe torrente cu exercitii pilates, daca vrei sa descarci mai intai sa vezi daca iti plac si apoi sa dai banii pe un dvd.
  •  
    • 20 mesaje
    18 Oct 2006, 16:26
    0 0
    asa e, ai dreptate.o sa imi descarc si eu de pe net intai si o sa incerc, mersi de sfat.