gata! nu se mai poate!SARB.FERICITE!
-
0 0BUNA
suntem in aceeasi barca, la mine a functionat sa nu mai pap dupa ora 7, dar nu am rezistat, adica am mancat 'normal' si nimic dupa 7 cateva zile si s-a vazut dar... nu am ambitie
Sper ca tu sa ai mai multa -
pt mine cam asta este secretul, nu mai mananc dupa ora 18.00. Ce ma incanta la nebunie e ca pot sa mananc orice si in cantitati mari, in sensul sa ma satur, nu decat gust! plus dulciuri ...paradisul asta pana la ora 18.00 cand am incheiat orice socoteala cu mancarea. E mai greu in primele 4,5 zile dar merita pe deplin! Se slabeste frumos, incet si sigur!
-
ce ma laudam ieri cu nemancatul dupa ora 16.00 azi am comis'o rau de tot, offf ...nu va mai zic ce'am mancat ca vi se face pofta
oricum, de maine s'a terminat! pacat ca nu'mi prea plac legumele ca mi'era si mie mai usor ... voi ce mancati? si la serviciu ce as putea manca? ca asta ma omoara pe mine ... ma antrenez cu fetele la serviciu si mananc diverse combinatii periculoase
-
Fetele, nu intrati brusc la cura, ci micsorati portiile de mancare, incercati sa aveti un mic dejun copios,dar nici sa nu va puteti ridica de la masa, seara ceva usor, dulciuri 1-2 ori pe sapt, fara creme(de preferat facute in casa sau inghetata), si nu mancarii dupa ora 8.Daca vi se face foame-fruct sau apa, ceai la greu.Daca aveti intrebari, puteti sa-mi puneti.Am pus si eu un kg ca de vreo 2 sapt am numai nunti zile de nastere si am mancat seara tarziu, sala m putina, ca vin de la serviciu si mi-e lene sa fac acasa, dar am vazut cantarul si tr sa actionez.Prin voi ma iincurajez si eu sa scap de surplus.
-
buna dimineata si o zi fara pofte!!!!
ieri nu am facut prostii...am mancat cereale, orez cu legume, o lingura de piure, o telina, niste struguri...apa, apa si iar apa si ceaiuri. am mai luat si 3 guri de bere seara...of!!!
azi tot cereale...la pranz nu stiu...mai vad...
la servici se poate manca iaurt degresat...sau fructe...sau un ou fiert...tre sa iti iei o caserola d-aia de plastic...un piept de pui facut de seara...mie imi plac legumele si fructele...paine nu mancam nici inainte, nici dulciuri ca nu-mi plac, nici sucuri...dar m-am ingrasat pt ca gust din toate mancarurile...haotic...o zi buna si astept noutati! -
buna lecsy! si eu am baut ceai, apa ...am noroc ca zilele astea stau acasa...si ma hidratez puternic...cum mi-e foame beau apa! foamea ca foamea, problema e pofta, aia e criminala! oricum eu sunt o fericita ca nu poftesc deloc la dulciuri! rar de tot daca gust.
nu cred ca e o crima daca papi o inghetata, dar ar fi bine sa o mananci mai devreme, sa nu te apuce seara.
mie inca nu mi-e foame....pe mine seara ma apuca!of. cred ca imi fac mai incolo niste spaghete simple, doar cu suc de rosii. si seara salata. -
buna fetelor.de ieri m-am reapucat si eu de regim,pt ca o cam dadusem pe mancare de vreo 2 saptamani.
ziua mai e cum mai e.dar aseara am fost la aerobic si cand am venit acasa.....nu mai puteam de foame.am mancat 3 mere,am baut un pahar de vin rosu,si m-am culcat.dar am avut ambitie si nu am mancat.va pup si sa avem ambitie sa slabim. -
aceeasi problema o am si eu..dintotdeauna.Bine..acum alaptez,nu tin ceva f.strict.La mine a functionat dieta aia cu 2 zile fructe,2 lactate,2 carne ,1 legume..adica o sapt..nu mai mult ..ca si asa ai ameteli.Dupa sapt.asta nu mai ai pofta de nimic..ti se acreste de carne,lactate ,fructe si parca incepi sa urasti mancarea in general.Eu am tinut acum vreo 4 ani si am slabit 10 kg(5 kg le-am dat cu regimul asta...f.repede iar restul mancand ponderat si alergand cate 1h in fiecare dimineata).