teo si raduleasca
-
0 0mihaela bilic scrie o noua carte care va cuprinde detaliat exact ce a mancat teo si raduleasca,plus alte chestii improtante.cartea va fi publicata in luna martie.
-
si raduleasca tot asa? si andreea berecleanu si cine mai stie care ?! si-a pus si ele inel ? stii tu sigur ?!! ca ai mai acuzat-o de asa ceva pe celalat topic dar n-ai dat nici un amanunt ....
si daca si-a pus ce???!!! dieta ramane in picioare mai bine zis ce recomanda ea prin emisiunile unde apare si in cartea pe care a publicat-o pana acum ..
pana acum sfaturile ei m-au ajutat sa pierd treptat 10 kg sau mai mult , ca nici nu mai ma cantaresc ca vad cum stau hainele pe mine , si am de gand sa-i respect sfaturile si in continuare
ca asta este cheia : mentinerea dupa ce ai slabit , daca te ingrasi dupa aceea mai bine nu te apuci de regim -
numai de Teo stiu ca s-a operat la Cluj. Am o prietena care si-a pus inel si a stat in rezerva in care statuse Teo, doctorii i-au vorbit despre ea. nu neg faptul ca dieta nu ar fi eficienta, dar cred ca unele persoane pot fi putin dezamagite ca nu au aceleasi rezultate spectaculoase. iar de alta parte, mi se pare chiar penibil ca o tot face pe eroina dandu-se un adevarat exemplu de vointa cand de fapt operatia face totul. dar prinde bine la imagine.
-
ioana cartea se numeste silueta dincolo de mituri costa cam 20 de ron si o gasesti in librarii si pe tarabele care au carti cel putin in bucuresti
cam tot ce a recomandat in carte mihaela bilic am respectat adica : dieta + hidratare + gimnastica
poti face yoga fitness aerobic ce doresti tu miscare sa fie , pentru ca vor iesi la iveala probleme dupa slabit , mie imi ramasese burtica (ca doar nascusem)si a scos capul din nou celulita - aici inca mai lupt ; si mai ales nu te alarma daca ai si perioade de platou , sunt firesti , mergi mai departe - eu am avut o gramada dar nu am renuntat , luna viitoare se implineste un an de cand am inceput sa respect sfaturile ei bafta multa !!!
simena in cazul lui teo faptul ca are inel gastric este cum sa spun ca un accelerator de dieta ,pentru ca are dreptate in privinta vointei , chiar si prin inelul gastric pot trece o multime de alimente hipercalorice in forma lichida asa ca daca nu ai vointa poti sa iti montezi si mama lu' inelu' ca slabit "cucu"