DIETA DANEZA
-
0 0BUNA FETELOR,EU SUNT NOUA PE AICI,DAR AM O PROBLEMA SI VREAU NISTE OPINII,POATE VREUNA DINTRE VOI MA POATE AJUTA,ATI TINUT VREUNA DINTRE VOI DIETA DANEZA?VREAU SA MA APUC SI EU SA O TIN,DAR AM O TEAMA CA NU DA REZULTATE,MA POATE AJUTA CINEVA?
-
eu nu am tinut aceasta dieta, dar au tinut-o vreo 4 colegi. A dat rezultate bune. totul si in functie de cate kg au avut de dat jos. Unul dintre ei a slabit 20 kg, dar la inceput avea 130. Una colega doar 6 kg, dar avea 67 sau cam asa ceva. Depinde de tel si de cat de mult crezi. Bafta, merita sa incerci
-
bi77 ai inceput dieta? poti sa mi-o spui si mie? eu n-am tinut diete niciodata dar am luat vreo 8 kg in 2 ani si mi-e greu rau sa le dau jos cu toate k merg zilnic aproape la aerobic,fac misc, nu mananc dupa ora 17 si totusi nu pot sa dau jos. e greu. am 1.70 si 68 kg da am si 38 ani -poate s-a puturosit organismul,ce zici-merita sa tin dieta?
-
dragele mele,ce pot sa va spun,ieri am incercat sa tin prima zi de dieta,dar mi-a fost atat de foame incat am renuntat aseara si am calcat stramb,dar am intrat pe alte forumuri si pot sa va spun ca prea putine erau fetele care erau multumite de aceea dieta "minune"incat am renuntat definitiv si irevocabil,ma intorc la "dietele" care stiu sigur ca au dat rezultate in cazul meu.In orice caz nu cred ca era chiar necesara aceasta dieta pt mine,mai mult era un capriciu,eu vreau sa dau jos doar 4-5kg,si chiar nu merita sa rabd foamea pe care o cere aceasta dieta,oricum noi putem sa mai schimbam opinii,eu intru aici de cateva ori pe zi.va pup
-
Uite iti dau un exemplu,pe vara trebuia sa merg la mare in vacanta,cu 3 saptamani inainte imi spuneam ca eu nu pot sa ma dezbrac si sa fac plaja asa cu suncile afara,imi este foarte rusine,sti era pt prima data cand mergeam la mare,am inceput sa mananc cereale si batoane fitnes si K(sunt tot cereale asemanatoare)cu lapte degresat,decate ori imi era foame,cand eram la munca cate un baton si multa apa,cand sa plecam SURPRIZA nu-mi venea sa cred 4kg mai putin(fara pic de sport)pe care vreau sa-ti spun ca nu le-am mai recuperat,cu toate ca am inceput sa mananc normal,acum ar mai fi de dat jos inca pe atat si de azi incep iara.Dar ce e bine ca nu m-am simtit deloc slabita dupa aceea,ma-m simtit normal.pupici si bafta cui vrea sa incerce