ianaltime-greutate
-
0 0cate kg trebuie sa am la 1,71?am 59kg, masura28-29 la blugi si tot nu sunt multumita.am 44 de ani, nu arat rau, dar nu vreau sa ma las....
-
happyline, tu stii foarte bine ca nu exista reguli stricte, fiecare arata bine in standardele sale. Eu de ex. stiu care e greutatea ideala (desi unii imi spun ca sunt slaba iar manechinele stramba din nas...) - cel la care eu ma VAD placuta in oglinda. Daca m-as lua duca calcule ar trebui sa ma 5-6 in plus !!
Stiu ca Mihaela Bilic a spus la o emisiune ca "la carte" scrie ca greutatea trebuie sa fie cu 10 mai mica decat inaltimea dar ca...cu 15 e si mai bine si aproape de ideal. De ex. la 1.70 e bine sa ai 60 kg dar e minunat daca ai 55 kg. La mine se aplica "regula" asta
-
deci, ca sa ma intretin merg la aerobic, in centru, iar daca voi ma credeti vin 2 pers. una stiu ca are 51, iar cealalta cu cativa ani mare, care fac sala fara nici o greutate de luni pana vineri, ma rog cred ca sunt singure si vor sa arate bine si au si o preocupare utila...eu vreau sa-mi mai ridic musculatura...
intr-adevar, daca slabesc, slabesc in partea de sus si tot pe solduri pun...iar o prietena ma bate la cap sa-mi fac op estetica....nu sunt contra ei, dar eu nu vreau.mi-ar place un sutien cu push-up si un decolteu sexy vara, dar daca op nu sunt sanatoase, tr sa-mi scot silicoanele si nu mai am bani ce fac? MA DUC LA CARCOTASI????????nu am glumit dar nu ma trage ata -
Happyline, esti absolut fabuloasa, la cum arati si la virsta ta!!

Pe bune, cred ca au luat-o razna toate femeile de la propaganda din mass-media cu femeia fotomodel, slaba si mai nu stiu cum.. este o absoluta timpenie sa fortezi organismul sa fie la 40-45 de ani ca al 25-30 de ani.. trebuie sa faci continuu si zi de zi sport, sa tii regim, sa maninci echilibrat, sa faci o mie de alte lucruri pt ca viata sa fie linistita si sanatoasa si pina la urma ajungi sa innebunesti de tot traind dupa atitea reguli si nu mai apuci sa te bucuri de nimic din placerile vietii, traiesti doar ca sa slabesti si sa te mentii asa.. NU TI SE PARE CA ESTE ABSURD??
Eu nu am intilnit femei peste 35 de ani care sa arate asa de bine ca tine, happyline si cred ca ai un corp absolut superb..
depinde si cum este conformatia, repartitia pe inaltime, dar oricum, cred ca arati foarte bine, asa ca, nu mai cauta sa te compari cu altele pt ca nu e cazul.. conteaza sa te iubesti tu pe tine, sa te iubeasca si sa te aprecieze sotul si sa va simtiti bine oriunde ati fi!!
Hai, capul sus si daca indrazneste cineva sa spuna ceva de tine, ca nu arati bine, trimite-o la mine, ca ii fac eu freza punk, mai ceva ca a lui CC CATCH!!

Si eu ca barbat la 35 de ani apreciez o femeie care sa aiba un corp senzual si nu una care sa i se vada oasele, asta insemnind chiar si 65 de kg la 1.71m, nu 55 kg sau 85 kg, sa mor sufocat cind se urca pe mine!!
-
merci, multam!chiar astea sunt dimensiunile...am avut 80, si am slabit, bineinteles in timp.acum mananc normal, dar mai imi rezerv o zi/sapt in care mai tin regim.in rest sala, sala, si iar sala....cum manianc calorii, banda...chit ca sunt verde.azi am mancat cartofi prajiti....
dupa regim secretul este sa te menti, nu sa te urci pe frigider -
Salut happyline, revin cu cateva precizari in plus. Mama mea are tot 1.71 si oscileaza intre 56 si 59 de kg. Arata beton la 55 de ani
La 56 mie mi se pare putin cam slaba iar la 59 face aripioare si fund 
Eu am 31, am aceeasi conformatie ca ea si crede-ma ca la 60-65 kg (cum am avut mult timp) eram ca o bula. Spun asta pt ca cineva inainte spunea ceva despre varsta. Nu neaparat are legatura.
Si cum spuneam, fiecare stie cum se simte cel mai bine (la ce greutate) deci nu ar trebui sa cauti aici raspunsuri. Daca tu te uiti in oglinda si te placi, nu mai slabi
Si mai vroiam sa spun ceva in legatura cu manechinele anorexice. Nimeni nu cred ca vrea sa ajunga asa. Dar imi vine in minte exemplul Andreei Raicu, care la 1.75 are 50 de kg. Arata super bine, e putin slabuta, dar nu puteti sa spuneti ca e uscata si slaba moarta. La fel si Monica Barladeanu. -
Apropo de greutate, am citit pe diverse subiecte pe aici, ca unii soti ai evelor au ajuns sa cintareasca ceva de groaza, intre 100 si 130 de kg la 1.80-1.85m.. Dumnezeule.. ma ingrozesc!!

Si imaginati-va cam cum arata un cuplu in care ea are 55-65 de kg si el are peste 100 de kg.. si cu o burta uriasa !!
Pur si simplu, asta inseamna totala lipsa de respect fata de cea de linga tine, fata de propria sanatate si propria imagine, fata de ce inseamna acest lucru chiar si in relatia intima, ca sa nu mai spun de societate, de dans sau alte lucruri in care conteaza si sint legate de fizic.. Nu pot sa cred ca barbatii devin asa jalnici si nesimtiti, tauri sau ursi, cum le mai zic eu si nu le pasa de cit maninca, nu fac sport si nu pot sa se mentina in limite rezonabile.. Este absolut jenant si frustrant pt partenera si le inteleg perfect..
Eu am avut cel mai mult 87 de kg la 1.80m si simteam ca moooor.. ca ma inteapa inima cind stateam pe scaun sau ma aplecam, nu puteam sa mai fac efort indelungat si aveam aripioare si burta dizgratioase.. si am spus ca nu vreau sa ajung obez si am trecut la regim, miscare, dieta cu fructe, legume, iaurt si cu multe lichide.. plus redus la maxim grasimile si pastele fainoase si piinea (daca maninc 3 felii de piine pe zi e mult..).. Si am reusit sa dau jos 10 kg in vreo 3 luni.. si mai vreau sa dau macar 2 kg.. insa niciodata nu o sa pot sa ma suport sa ajung cit o balena, un munte de grasime si de nesimtire.. ca altfel nu am cum sa spun.. e mare pacat pt cele care au un astfel de sot si sper sa reuseasca sa il convinga sa slabeasca pt fericirea si multumirea sufleteasca a amindurora..
-
ce nu inteleg eu e de ce va ghidati mereu dupa cum arata una sau alta?
vedetele plac sau nu, tin toata ziua cure de slabire si sincer nu-mi plac multe dintre ele, chiar cele pe care la pomeneai Debbie, si nu este numai parerea mea.............
O femeie trebuie sa fie feminina asta inseamna sa aiba fund(nu lipsa lui) si t..., si atunci cand pui mana pe ea sa simti carnea nu sa ai impresia ca ai pus mana pe un umeras....