ce stiti de detoxifiantul de soc?

•  
    • 229 mesaje
    10 Oct 2006, 12:56
    0 0
    salut fetelor.lupta mea cu kg a inceput a inceput acum 2 saptamani timp in care am slabit 2 kg fara sa ma infometez.cred ca pt inceput e destul de bine.de 5 zile am inceput sa iau detoxifiantul de soc recomandat de cineva 100%natural avizat de ministerul sanatatii.voi ce stiti de acest produs?
  •  
    • 4411 mesaje
    11 Oct 2006, 00:26
    0 0
    exista la frumusete un topic despre elixirul acesta si gasesti f mult acolo.mie personal mi se pare destul de greu de tinut.gustul este groaznic si pe masura ce maresti doza este din ce in ce mai rau.eu nu am putut tine..
  •  
    • 17 mesaje
    12 Oct 2006, 11:31
    0 0
    buna! chiar sunt fff curioasa si eu! am terminat o sticluta de tinctura din fructe de soc, gustul e ingrozitor, chiar imi venea sa vars la inceput, acum mai merge, dar nu a fost un consum constant, cateva zile am uitat sa consum, acum mi-i s-a terminat si nu am cumparat inca alta doza, dar daca as stii ca da rezultate intradevar, m-as chinui...plus ca nu am gasit prea multe detalii...tb luat pe stomacul gol la ora 18:00 (de ce musai la ora aceea?!), dar dupa ce tb sa faci, mai mananci ceva, sau mori de foame?! eu la 18:00 plec de la office(in cel mai bun caz) si pana ajung acasa...tocmai bine, daca pot manca...sunt ready...vreau mai multe amanunte si eu, eventual un exemplu demn de urmat...va pup!
  •  
    • 229 mesaje
    12 Oct 2006, 15:24
    0 0
    eu incerc sa il iau cu 15 min inainte de masase spune ca taie pofta de mancare.la ce gust are cred si eu.azi am uitat sa il iau.poate inainte de cina.efecte inca nu au aparut.sa vedem peste o saptamana
  •  
    • 17 mesaje
    12 Oct 2006, 22:30
    0 0
    OK, il voi lua si eu incepand de maine cu consecventa, zi de zi, ca la carte, dar nu a reusit pana acum sa-mi taie pofta de mancare, adica, pe moment da, dar pana am ajuns acasa sa mananc, pofta era vie si nevatamata, renascuta din propria cenusa! si tocmai de masa de seara as vrea sa scap, recunosc ca-i problema mea cea mai mare;dar maine imi cumpar o "damigeana" de 200 ml si-i dau bataie...sa vedem ce-o sa se intample?!...de exemplu, eu nu consumam apa acum ceva vreme - jumatate de an, nu simteam nevoia;dar mi-am impus sa beau cel putin 1 1/2ltr pe zi, fiindca sumt rac si am inteles ca prinicipala problema a racilor este retentia de lichide si sistemul limfatic...si minunea s-a intamplat! nu imediat, dar se pare ca are intradevar efect, adica nu mai am degetele si picioarele umflate dupa o zi de stat la office, noaptea nu ma mai trezesc cu mainile si ploapele umflate, e clar ca ceva s-a schimbat!asa ca merita si tinctura de soc o sansa...succes si tie si tinem legatura,poate devenim filiforme!
  •  
    • 322 mesaje
    13 Oct 2006, 14:44
    0 0
    eu am luat nu elixirul ci exact Detoxifiant din fructe de soc de la Dacia Plant timp de 3 luni, am facut si putina miscare si am mai renuntat la mancare nesanatoasa si in 4 luni am slabit 13 kg!
  •  
    • 17 mesaje
    13 Oct 2006, 23:03
    0 0
    adica ce ai mancat? ca sunt fff curioasa...e o realizare sa slabesti 13 kg...as fi cea mai fericita! de exemplu eu nu mananc prajeli, dimineata mai mult lapte sau iaurt cu cereale, dar la cafea nu pot renunta, una strong pe zi; la pranz o placinta cu branza si eventual un iaurt, in schimb seara e nebunie...mananc tot ce-mi iese in cale, plus ca ma apuca o pofta de ceva dulce...criminala!incerc s-o dreg cu fructe proaspete sau uscate, doar fructe sa fie, dar mai scap si la ciocolata sau o inghetata nevinovata...recunosc
  •  
    • 322 mesaje
    14 Oct 2006, 00:18
    0 0
    de dulciuri in afara de cioco cu 70% cacao nu ma atingeam si eram si eu innebunita dupa dulce. seara ori nu mancam deloc ori ceva foarte usor, un fruct ceva.
    mancam in shimb lapte degresat cu cereale dimineata sau sunca slaba cu un ou, si la servici imi luam paste integrale, salate, friptura la gratar, oua fierte.
    am sarit coarda 2 luni aproape in fiecare zi, am baut 2 l de apa pe zi si cam atat. vointa a fost cea mai importanta!!!
  •  
    • 229 mesaje
    14 Oct 2006, 08:58
    0 0
    salut fetelor.referitor la saritul coardei am incercat si eu.si rade baiatul meu de mine de se prapadeste(are 1 an si 9 luni)si cand incerc sa fac abdome e gramada pe mine e un adevarat sou sa fac gimnastica cu el am luat detoxifiantu de 2 zile am uitat sa il iau .poate de luni ma pun pe treaba sa in iau zilnic
  •  
    • 171 mesaje
    18 Oct 2006, 23:47
    0 0
    buna fetelor
    si eu am inceput azi sa iua detoxifiantul, ca m-ati tentat, o lingura nu a fost'rea' sa vedem cand maresc concentratia.
    Insa scrie ca are efecte laxative, diuretice, sper ca nu ma mut pe'tron' ))))
    Voi cum v-ati simtit?
  •  
    • 17 mesaje
    19 Oct 2006, 21:53
    0 0
    deja m-am obisnuit cu el...e ca si cum as bea un bitter sau whisky pe stomacul gol...problema e ca am o pofta de ceva dulce...parca mai innebunitoare!...si dupa o saptamana nu se vede nimic...continui cel putin o luna...de curiozitate...
  •  
    • 17 mesaje
    19 Oct 2006, 21:56
    0 0
    culmea e ca, desi am o colita nesuferita,adica nu pot consuma lapte, iar dupa rosii si ardei gras tb sa merg la toaleta, tinctura din fructe de soc nu m-adoborat inca...sunt in ziua cu 6 lingurite...vedem mai incolo...
  •  
    • 171 mesaje
    20 Oct 2006, 22:29
    0 0
    Bravo
    La mine e cam greu cu adusul aminte, la 3 lingurite a fost aceptabil, dar beau ceva dupa ca sa schimb gustul.
    Spor la treaba
  •  
    • 171 mesaje
    22 Oct 2006, 22:39
    0 0
    buna fetelor
    am renuntat, am ajuns la 5 lingurite, dar e naspa rau la gust.
  •  
    • 309 mesaje
    27 Oct 2006, 10:42
    0 0
    Fetelor,am luat si eu azi detoxifiantul din soc dar am o nelamurire:in prospect subt trecute 2 forme de administrare.Eu as vrea sa slabesc 5-6kg,pe care trebuie s-o aplic?Vad ca majoritatea vorbiti de luarea progresiva dar este recomandata in obezitatea accentuata.Ce ma sfatuiti?
  •  
    • 137 mesaje
    27 Oct 2006, 10:58
    0 0
    pt detoxifiere o cura f eficienta mi se pare cea cu apa argiloasa...eu am tinut-o de mai multe ori si m-am simtit de fiecare data foarte bine + ca se foloseste si in scopuri curative...eu o folosesc pe cea de la aslavital