m-am apucat de supa de varza

•  
    • 1562 mesaje
    9 Oct 2006, 11:35
    0 0
    cine e cu mine?
    tre sa va zic ca a iesit delicioasa! nu e deloc gretoasa! am pus si ardei iute, condimente...suc de rosii, gogosari, telina,otet...patrunjel..ceapa...e chiar super buna!
    daca mai tine cineva cura asta sau daca a tinut, il astept sa vb!
    dar fara descurajari, va rog!
  •  
    • 75 mesaje
    9 Oct 2006, 11:44
    0 0
    .
  •  
    • 767 mesaje
    9 Oct 2006, 11:59
    0 0
    Eu iti tin pumnii si iti doresc bafta! Dar crede-ma (din experienta) ca nu merita. Dupa o saptamana o sa te epuizeze si chiar daca slabesti 2-4 kg cu siguranta o sa le pui la loc in urmatoarea luna. Si ce rezolvi?

Mai bine incearca un regim pe termen lung, care sa nu te frustreze si sa te infometeze, sunt destule.
  •  
    • 1562 mesaje
    9 Oct 2006, 12:01
    0 0
    buna ratusca_ana!
    am gasit mai multe variante referitoare la alimentele care se pot consuma pe langa supa.
    am ales:
    1.fructe
    2.legume
    3.fructe+legume
    4.banane si lapte degresat
    5.peste fiert cu rosii
    6.vita cu salata sau legume proaspete
    7.orez, legume proaspete

tu cum ai tinut?
    n-as putea manca pui in loc de vita? (ca nu-mi place)sau tot peste?
  •  
    • 1562 mesaje
    9 Oct 2006, 12:03
    0 0
    bine ca dupa supa asta, nu o sa mananc orice....dar vreau sa dau cateva kg cat mai repede, ca deja nu mai suport!
  •  
    • 156 mesaje
    9 Oct 2006, 12:16
    0 0
    O prietena s-a ales cu ulcer perforat dupa experienta. Intra-adevar a slabit 8 kilograme in 2 saptamani si le-a pus la loc la fel de repede. Eu am tinunt-o acum 8 ani, am slabit 2 kilograme, dar am hotarat ca nu mai incerc diete minune oricat de disperata ar fi situatia. Disperat in cazul meu a insemnat 55 de kg la 1,56. Si acuma ma ia cu ameteli cand ma gandesc la supa aia de varza, desi era buna. Dar numai ideea in sine, de a manca in fiecare zi supa imi da fiori.
  •  
    • 1562 mesaje
    9 Oct 2006, 12:31
    0 0
    acuma...faptul e consumat...m-am apucat si vreau sa nu renunt...deci, va rog, fara descurajari(cunosc tot ce se poate despre dieta asta)am nevoie de niste sustinere...atat. va pup
  •  
    • 403 mesaje
    9 Oct 2006, 13:13
    0 0
    Am tinut-o acum 4 ani si acum doar cand aud de ea imi vine sa vars.Poti manca in prima zi fructe, a II verdeata(spanac,salata....), a IIIa din primele 2, aIVa lapte si banane, a V a carne si legume, a VI a orez si legume.Parca asa este din cate imi amintesc,iti doresc succes, eu am tinut-o pentru trebuia sa slabesc destul de repede pentru ca urma sa fiu mireasa, dar nu as mai repeta.Anul asta am slabit din luna Iunie si pana acum 17 Kg fara efort si nu cred ca as mai incerca sa tin alt regim pentru ca este tot ce cautam - in ceea ce priveste un regim.
  •  
    • 856 mesaje
    9 Oct 2006, 13:30
    0 0
    adica,mai exact,ce minune ai descoperit?
  •  
    • 856 mesaje
    9 Oct 2006, 13:31
    0 0
    camomille,multa bafta.ai grija sa nu te imbolnavesti si mai ales,sa tu te ingrasi dupa aceea.
  •  
    • 18 mesaje
    9 Oct 2006, 13:31
    0 0
    Draga viocris cum ai reusit sa slabesti 17kg in asa putin timp?
  •  
    • 403 mesaje
    9 Oct 2006, 13:41
    0 0
    Pai eu la vremea respectiva, adica cand m-am apucat de regim am anuntat pe forum ca ma apuc, dar toata lumea este sceptica cand aude de diverse regimuri.Nu cred ca am vazut regim - aici pe EVA cel putin - care sa nu fie criticat.Este postat la "RETETA DE SLABIRE "undeva prin luna Iunie, adica acum il gasiti la pagina 11 in urma.
  •  
    • 1562 mesaje
    9 Oct 2006, 13:56
    0 0
    am si eu o intrebare!
    eu inainte mancam in fiecare seara un iaurt cu 2 linguri de tarate de grau.
    pot continua si acum cand tin dieta cu supa?
  •  
    • 86 mesaje
    9 Oct 2006, 14:17
    0 0
    Eu zic ca nu ai voie.Dar stai linistita ca daca tii regimul asta nu o sa ai probleme cu digestia.
  •  
    • 75 mesaje
    9 Oct 2006, 15:09
    0 0
    Nu poti manca decat ce scrie in reteta..eu o stiam altfel:la cele 2 zile in care ai voie carne puteam manca peste ,vite sau pui(doar un singur sortiment)Oricum vei tine dieta indiferent de pareri ca si eu am tinut-o.Dar vezi ca te vei descalcifia(eu am luat calciu si sa vezi pofta de mancare dupa aia).Si eu am fost entuziasmata la inceput ,mi se parea asa buna ciorba..
    tine-o cat poti de mult,ca macar slabesti,oricum a doua oara nu o s-o mai tii.De fapt n-ai sa mai vrei sa vezi varza in fata ochilor.
  •  
    • 75 mesaje
    9 Oct 2006, 15:10
    0 0
    si dupa ce n-o mai ti nu mai manca o perioada normal...treci la un regim disociat macar o sapt,doua ca altfel ai sa pui kg la loc
  •  
    • 75 mesaje
    9 Oct 2006, 15:22
    0 0
    ...
  •  
    • 403 mesaje
    9 Oct 2006, 15:32
    0 0
    Ma simt excelent,nu am absolut nimic.Nu am avut nici macar o clipa senzatia de moleseala, stare de lesin si tot felul de alte stari aiurea care le aveam la ori care alt regim mai drastic.Pai si daca alaptezi de ce te apuci de regim? Pentru ca oricum slabesti dupa ceva timp.Nu ti-a spus nimeni ca nu ai voie varza cand alaptezi pentru ca faci rau la burtica copilului, dar ma rog este decizia ta.
  •  
    • 8403 mesaje
    9 Oct 2006, 16:57
    0 0
    nu vreau sa fiu sceptica, dar daca va uitati pe net, una dintre actiunile verzei este aceea de blocare a hormonilor tiroidieni.Hormoni absolut indispensabili matabolsimului.practic voi cu aceasta supa fortati glanda tiroida la o hipersecretie de hormoni tiroidieni, slabiti..dar dupa aceea?

v-ati gandit ce se va intampla mai tarziu?ca autoreglare...va urma o hipofunctie-iar nu e bine...iar puneti kilograme pe voi-dovada cazurile care au tinut cura si care au depus kilogramele pierdute plus inca ceva pe deasupra, iar tineti cura, iar fortati glanda tiroida-si nu numai...

mai oameni buni, sistemul endocrin este ca un ceasornic.fiecare glanda are ritmul, cadenta ei si conlucreaza armonios cu celelalte.,intervenind in ritmul natural al uneia..riscati sa le stricati in timp si pe oricare dintre celelelate.nu va mai jucati asa cu sanatatea voastra!
  •  
    • 1562 mesaje
    9 Oct 2006, 17:19
    0 0
    eu momentan nu o iau ca pe o corvoada...incerc sa ma concentrez pe celelalte alimente permise pe langa...iar supa o iau ca pe o supa normala...ca si cum ai manca ciorba la pranz!