dati-mi o dieta sa reusesc si eu sa slab

•  
    • 13 mesaje
    6 Oct 2006, 23:22
    0 0
    AM INCERCAT DE TOATE,MEDICAMENTE,PRAFURI,RETETE DAR NU AM REUSIT.CESA MAI INCERC?
  •  
    • 8403 mesaje
    7 Oct 2006, 00:03
    0 0
    sport si dieta in acelasi timp.
  •  
    • 856 mesaje
    7 Oct 2006, 09:44
    0 0
    analize medicale...
    sfatul unui nutritionist.....
  •  
    • 2825 mesaje
    7 Oct 2006, 10:12
    0 0
    Un soc!!
    Iti trebuie un soc.
    Eu am slabit 10 kg intr-o saptamana,cand am aflat ca sotul are o amanta.
    Glumesc, bineinteles, nu va doresc sa treceti prin ce am trecut eu!
  •  
    • 2312 mesaje
    7 Oct 2006, 19:39
    0 0
    da!du-te la doctor!daca chiar mananci mult si nu te poti abtine vezi ca poti incerca acupunctura.(asa mi-a zis dr mea de fam.)Daca mananci normal dar nu poti slabi,vezi sa n-ai probleme cu glanda tiroida.
  •  
    • 126 mesaje
    7 Oct 2006, 22:58
    0 0
    diete iti poate da toata lumea sfaturi la fel
    iti trebuie un singur motiv si multa vointa
    suna banal dar adevarat
  •  
    • 813 mesaje
    8 Oct 2006, 11:04
    0 0
    rose are dreptate...vointza e unde e, sa stii! ... si eu m-am amagit atata timp cu tot feluri de ceaiuri, medicamente, masaje anticelulitice si impachetari miraculoase...

am observat ca intr-o saptamana, renuntand la mancarurile nepermise am dat jos cateva kg, dar nu ma tine prea mult ambitia...asta e partea proasta peste care cele ce reusesc sa treaca sunt adevarate eroine

deci..."cumpara" ambitie daca vrei sa dai banii pe ceva
    fa sport (daca ai timp), papa doar ce ai voie, nu sucuri, nu dulciuri (cred ca stii mai bine decat mine) si cand simti stomacelul plin bea un ceai antiadipos (ajuta, sa stii)
    te pupic
  •  
    • 22 mesaje
    8 Oct 2006, 13:11
    0 0
    buna tine dieta daneza si sigur ai sa vezi schimbarea iar pentru alte produse naturiste trimite-mi un email ivilisor@yahoo.com
  •  
    • 2 mesaje
    8 Oct 2006, 16:05
    0 0
    Eu folosesc niste produse dietetice pe care le-am comandat pe un site si pana acum am slabit ceva.Uite citeste despre ele http://www.bodyalchemist.ro/content/dieta-kineslim.htm