motivatie de a slabi

•  
    • 1 mesaje
    6 Oct 2006, 00:46
    0 0
    eu sunt din SUA am crescut aici majoritatea din viata mea si daca nu bagi de seama te cam iei dupa marimea de aici... am observat ca majoritatea care au venit aici si crescuti in romania se put abtine ca sa nu se ingrase deloc... as vrea ca sa stiu si eu ce le motiveaza pe romincele noastre ca sa ramina asa de siluete.. si cu ce gind ramin si se tin slaba... eu una nu ma pot tine de exercitii sau de vre-o dieta... va rog sa ma ajutati..
  •  
    • 2312 mesaje
    6 Oct 2006, 01:49
    0 0
    pai voi sunteti obisnuite sa fiti fericite ca nu va lipseste nimic...pe cand noi tre sa slabim ca sa fim fericite...macar o fericire sa avem si noi...cand ne privim in oglinda.Lasand gluma la o parte noi inca mai avem alimente netratate chimic...stai sa intram in uniune ca vedem noi care pe care ..noi sau mancarea.Si plus de asta daca nu arati cat de cat acceptabil nu te ia nimeni.Adica daca te casatoresti te poti ingrasa..da'nici atunci ca ,de ,suntem 2 femei la un barbat,nu stiu exact statistica dar cam asa.Dar daca vrei motivatie trage-te in poze si pune-le pe toti peretii,eventual in bucatarie sau in locul unde mananci...Ia vezi iti mai vine sa bagi in tine ca intr-un canal de colectare a deseurilor?
  •  
    • 171 mesaje
    6 Oct 2006, 15:52
    0 0
    Buna
    Gandestete la sanatate in primul rand, apoi la hainele pe care acum nu le poti imbraca.
    Eu nu-s slaba, dar consider ca pe femeile romance le motiveaza gusturile barbatilor, care cred ca femeia slaba e mai'femeie' si mai senzuala, acum fiecare cu cei place.
    Incearca sa faci un pariu cu tine insuti, sa-ti dovedesti ca ai vointa, incearca sa gatesti mai mult, sa eviti semipreparatele.
    Spor la treaba
  •  
    • 2487 mesaje
    6 Oct 2006, 16:27
    0 0
    mely,noi cei de aici am crescut in epoca in care sa cumperi dulciuri era un lux, nu tu ciocolata ,sucurile aveau gust de medicament iar pentru banane stateam la coada citeva ore bune,asa ca dieta noastra era plina de fructe ca mere, pere, struguri,capsuni si dulciuri fara prezervativi,de genul celor facute in casa deci am fost conditionati de piata sa nu traim pt. mincare si mai e ceva toate revistele care ajungeau la noi din occident erau pline de fotomodele subtirele si frumoase fara nici o legatura cu femeia reala dar dupa care ne-am format o imagine despre voi ,am vrut sa fim mai frumoase decit ele.
  •  
    • 767 mesaje
    6 Oct 2006, 17:16
    0 0
    Dar ce va face sa credeti ca daca sta in State e mai fericita ? Mi se pare absurd...
  •  
    • 2048 mesaje
    6 Oct 2006, 17:24
    0 0
    Adevarul ca nu am mai auzit de "dulciuri fara prezervativi", eu stiam ca se baga conservanti, dar uite ca in ziua de azi nu poti fi sigur de nimic, au ajuns sa puna firmele prezervative si in dulciuri !!
  •  
    • 2825 mesaje
    7 Oct 2006, 10:17
    0 0
    Motivatie?
    Sa nu-si mai beleasca sotul ochii dupa slabaturi pe strada.
    Chiar daca ti spune el ca te place asa cum esti, ravneste dupa o ,,uscatura''.
    Al meu nu mi-a spus decat dupa ce am slabit 15 kg, ce oribila eram.
  •  
    • 2312 mesaje
    7 Oct 2006, 17:33
    0 0
    pt Debbie:
    Pai fericirea depinde intrucatva de modul de satisfacere a nevoilor.Adica:nevoi primare (hrana,imbracaminte..) si apoi a celorlalte(nevoia de comunicare,nevoia de apartenenta etc).Nu stapanesc bine subiectul,dar daca vrei ma pot documenta.Cei aflati in tarile evoluate dpdv economic au nevoile primare satisfacute,pe cat noi(cei cu salarii mici si medii),cei din tarile in curs de dezvoltare inca ne luptam pt asta,adica muncim n-shpe ore pe zi ca sa asiguram familiilor noastre mancarea +imbracamintea necesara,plus un concediu la mare sau munte.Asa ca din cauza asta am facut afirmatia aia,deci nu ma refeream la cei intretinuti de parinti sau la cei cu venituri mari ci la marea masa a populatiei din aceasta tara de kko.
  •  
    • 737 mesaje
    7 Oct 2006, 17:52
    0 0
    pai slabesti pt tine. nu te simti mai bine sa fi slaba, cu forme frumoase? sau preferi sa iti admiri suncile cum se revarsa?
  •  
    • 23 mesaje
    7 Oct 2006, 18:09
    0 0
    ,,prezervativi":>>.Aditivi mai bine zis..noi romancele suntem cele mai bune si mumoase pt k ne intereseaza aspectul nostru fizic ff mult,eu una nu ma duc la magazin pana ce nu sunt aranjata...deci ne place sa ne ingrijim si noi avem alte prioritati in viata nu mancare cum e in america sau in alte tari..auzi numai de mcdonals..si nu mai zic pup evelor
  •  
    • 348 mesaje
    9 Oct 2006, 22:05
    0 0
    off topic: doremy cum ai reusit sa slabesti 15 kg.?