2 kg in minus

•  
    • 599 mesaje
    5 Oct 2006, 17:48
    0 0
    fetelor am pus 2 kg in plus de vreo 3 luni si nu stiu ce sa fac ca sa le dau jos. de manacat nu mananc f mult, am luat un timp calciu pt ca am probleme nu prea il asimilez. Si vreau sa ma apuc sa fac miscare, dar nu prea stiu ce ...ce credeti ca e mai adecvat? eu ma gandeam la fitness ca as vrea sa imi tonifiez si muschii putin? dati-mi si mie niste sfaturi va rog.
  •  
    • 59 mesaje
    5 Oct 2006, 17:58
    0 0
    buna, cu aceeasi problema ma confrunt si eu, nu mai ca eu fac sport de acteva saptamani, aerobic, tae bo, din acnd in cand si bicicleta. sport fac de 3 ori pe saptamana. si nu prea se vad rezultatele.
    dar recunosc ca am o zi in care mananc ce vreau si cat vreau
  •  
    • 599 mesaje
    5 Oct 2006, 18:01
    0 0
    crezi ca daca m-as apuca de fitness si as mai si alerga in aer liber cam 15 min m-ar ajuta oare? nu vreau sa recurg la diete din astea drastice ca nu e cazul zic eu pt 2 kg, pt ca risc sa le pun peste o sapt la loc.
  •  
    • 75 mesaje
    5 Oct 2006, 20:05
    0 0
    Parerea mea e ca daca esti genul de fata subtirica(adica fara muschi prea voluminosi si fara depozite prea mari de grasime) atunci poti face fitness,daca nu eu zic sa faci aerobic,alergare sau inot(e f bun pt slabit si nu faci muschi).Si daca nu ai de dat decat 2 kg eu zic sa nu te infometezi ci doar sa mananci normal+sport
  •  
    • 599 mesaje
    5 Oct 2006, 20:56
    0 0
    da asa o sa fac...ma apuc de sport ca adevarul e ca in ultimul timp am fost cam lenesa mi-am cumparat si cartea mihaelei bilic, cea care a slabit-o pe teo. e f interesanta ai ce invata din ea