sfat specializat

•  
    • 75 mesaje
    5 Oct 2006, 16:39
    0 0
    Hai sa va zic ce am facut azi.M-am dus frumos la medicul de familie si i-am prezentat necazul...adica n cure de slabire fara vreun rezultat vizibil...adica mai mare chinul.Si mi-a zis ca e f bun regimul Montignac...dar nu cum il intelesesem eu.Adica nu paine de soia,nu orez si paste integrale,nu oua,nu prajeli.Adica mi-a zis clar ca daca vreau sa slabesc trebuie sa iau in primul rand vitamine(mi-a prescris seleniu si zinc) ,micul dejun sa fie glucidic(2 felii paine integrala iar daca nu ma satur din cele 2 felii atunci sa pun putina branza cat mai slaba),la pranz si cina gratar (dar doar O PORTIE) cu salata(dar fara morcov).Daca pot cica sa mananc doar salata la cina ,daca nu ,nu.O gustare in timpul zilei constand in fructe(la distanta de mese).A..si daca ma razbeste pofta de dulce pot gusta ciocolata amaruie(dar doar RAR).Mi-a mai zis ca daca nu reusesc,eu avand o pofta cam mare de mancare ,sa vin peste 2 sapt sa-mi bage niste ace dupa urechi(pt a nu mai simti senzatia de foame).Si ca o concluzie va sfatuiesc si pe voi sa va duceti sa cereti sfatul unui medic,pana nu va dereglati metabolismul de tot.Mi-a mai zis printre altele sa nu mai fac vreodata prostia sa mai tin cure de capul meu(cu ciorba de varza,sau aia cu 2 zile fructe,2 legume,2 carne ,2 lactate samd...)ca ma voi ingrasa mai rau..in timp...si ma voi alege si cu gastrita sau alte minuni(acum 3 ani am avut un inceput de gastrita si m-am tratat 2 luni cu ranitidina,din cauza unei cure).Sper ca v-am fost de folos
  •  
    • 183 mesaje
    5 Oct 2006, 17:33
    0 0
    Ana, la salata poti adauga si branza dietetica de vaci, bucati de pui fiert sau fript, ton-ceea ce-ti place tie.
    Nu o ciocolata amaruie o data, ci sa-ti ajunga cateva zile-e f buna, sau poti manca o inghetata.
    Vezi ce alimente iti fac tie si stomacului tau bine.incearca sa micsorezi putin cate putin portiile de mancare.
    In loc de branza, ca sa m variezi, poti manca mezeluri ca muschi, sunca de pui, nu din cele prelucrate ca salam, parizer(cel m daunator).
    Gustari:iaurt,fructe,nu chipsuri,biscuitei.F rar dar ca recompensa daca ai reusit sa dai jos, daca poftesti si cantitate mica.
    Sau poti sa-ti iei iaurt cu fructe si sa-l bagi in congelator:cea m buna si sanatoasa inghetata.