BURTA! cum o dau jos?
-
0 0Subiectul spune totul...
Ce sfaturi imi puteti da? -
Hello, fetelor!
O parte din exercitiile pe care le fac la ore sunt pe site-ul eva.ro. In cadrul antrenamentelor, insa, exercitiile sunt mereu altele, de la ora la ora.
Am impartit antrenamentele in functie de obiective, in 3 categorii:
Abs workout- o ora intreaga pe parcursul careia se lucreaza abdomenul. Urmaresc 2 scopuri: tonifierea si intarirea musculaturii si reducerea stratului de grasime. La fiecare exercitiu prezint si 1-2 variante pentru incepatori sau pentru fetele care au probleme cu spatele.
Buttocks workout- antrenament pentru fese si coapse. Se remodeleaza fesele(tonus si bombare) si se reduce grasimea acumulata in zona coapselor(aripioare si interiorul coapsei). Se face stretching la final.
Full Body workout- consta in exercitii specifice pentru remodelarea intregului corp, echilibrarea tonusului muscular ca ansamblu. Se lucreaza pieptul, abdomenul,fesele si picioarele.
In cadrul fiecarei ore se pot cere si sfaturi de nutritie, dieta si antrenament.
Pana la urma, tot ceea ce conteza este sa faceti miscare! Cel mai important, insa, este sa executati corect miscarile, sa nu va fortati organismul si sa aveti o dieta SANATOASA, echilibrata.
Daca doriti sa aflati mai multe despre pilates, puteti participa absolut gratuit la oricare din orele mele de la GetFit Gym. Prima ora este gratis, fara nici un fel de obligatie ulterioara pentru voi.
All the best,
Cori -
Daca vreti sa slabiti doar intr-o parte a corpului si nu total, sunt recomandate sedintele de electrostimulare sau termosauna (paturi care au 3 zone de incalzire si care pot fi activate doar intr-o parte sau 2 sau toate 3; astfel, daca vrei sa slabesti la burtica, se incalzeste puternic zona respectiva, dupa ce te-ai dat cu namol sau crema anticelulitica, etc, iar in rest poti da temperatura mai mica doar cat sa elimini toxinele, prin transpiratie, dar nu ca in zona abdomenului). e mai comod. Daca nu, puteti incerca sportul - rezultatele se obtin mai greu, dar miscarea face bine oricum. Eu merg la un salon nou unde au si reduceri f bune de inceput pt ca ma pot duce seara sau dimineata inainte de serviciu. Recunosc ca nici cu sportul nu prea le am. Sunt multumita.
-
dupa ce am nascut-o pe maria mea, am ramas cu o burtica considerabila. am urmat tot felul de cure de slabit si nimic. am gasit intr-o revista o cura cu kiwi. pentru mine a fost foarte eficienta. deci: doua zile pe saptamana, de obicei lunea si martea, cate 2 kg de kiwi/zi. apa plata cat cuprinde si ceva abdomene. daca ai ambitie da randament. au vitamine si sunt bune purgative. elimini toxinele acumulate. binenteles, nu mananci sosuri,paine si ce mai sti ca e interzis intr-o cura. in zilele respective nu mananci altceva. spor la treaba. inca ceva... sunt atat de satioase, ca nu poti manca 2 kg/zi. bafta