vreau sa dau jos kg in plus!
-
0 0sal.am 1,74m si 64 kg.ma simt atat de grasa!pur si simplu park nu ma mai suport
vreau sa slabesc!m-am apucat de sala si as avea nevoie si de o dieta!
ce imi recomandati?as vrea sa dau jos cam 10 kg, cat mai repede si sigur!la disociat cat se slabeste?sau la oricare alt regim.am nevoie de sfatul vostru!
mai e cineva care ar vrea sa incepem impreuna?pls! i need your help! ms -
Fetelor, sa nu mi-o luati in nume de rau...Eu am 1,63 si oscilez inte 50-53 kg, cum ar trebui sa ma simt? Pe cuvant daca mai inteleg care sunt standardele mai nou pentru o fata normala, a se citi nu fotomodea sau manechina?Am 36 la pantaloni, 27-28 la blugi si am crezut ca sunt ok. Sa nu va suparati pe mine sunt doar curioasa cum sta treaba.
Annamarya, cu dieta disociata se slabeste in jur de 3 kg intr-o saptamana, cam asa am slabit eu. Parerea mea, pentu ca dupa dieta sa nu va loviti de efectul yo-yo, ar trebui sa dati jos cam 2 kg pe saptamana. Si daca faceti si sport e si mai bine, se duc si mai repede kg. -
scuze pt mesajul anterior
am gesit domeniu
salut am 1,70 si 67 de kg si maine fac o saptamana de cand am inceput lupta cu kg.
dieta e "a la preo"nu mananc paine ,dulciuri nu mai beau sucuri,bere si vinuri dulci fara prajeli si grasimi si fara mese dupa 6 seara.maine nu vreau sa ma cantaresc mai astept o saptamana si apoi va spun cat am slabit
succes -
Fetelor, va recomand o dieta super(daca sunteti perseverente si sanatoase).Garantat nu are efecte secundare,am incercat-o pe propria"piele".Eu nu sunt grasa dar necesit astfel de cure pt. ca avand si eu o varsa...si fiind micuta de statura se vede orice surplus Asa ca am grija!
In primul rand trebuie sa mancati numai dupa acest program si numai ce e in lista.Veti spune"dar e foarte putin" Da.In primele zile asa vi se va parea,dar daca treceti de primele zile,totul va deveni obisnuinta si va fi ok.Mancand asa de putin dar des,face ca acesta cura sa nu se bazeze pe infometare ci pe hranire rationala.Iata programul:
7.00-o cafea fara zahar;daca nu beti cafea ,inlocuiti cu un ceai verde.
9.00:un ou fiert
11.00:100 ml.suc de rosii
13.00:100 g carne(fara pic de grasime) fiarta sau la gratar
15.00:100 ml.suc de rosii
17.00:100 g.branzica dietetica(fara grasimi)gen"Fagaras"
19.00:un mar
Intre mese doar apa.
Nu iutati sa mancati doar ce e in lista si sa faceti miscare.Mai ales daca vreti sa dati jos de pe burta,sunt necesare abdomenele si diverse exercitii pe care le puteti face cu placere(care sunt in general prezentate pe la TV.)
Mai vorbim...
Aceasta cura mai e particularizata de organismul fiecareia,dar in 10-14 zile ar trebui sa obtineti rezultate vizibile
Succes! -
Dieta pe care ai prezentat-o este f dura.
Pentru a slabi usor, trebuie doar sa renuntati la prajeli, la dulciuri, la sucuri acidulate.
Daca va este pofta de ceva dulce puteti consuma un fibrobar sau o ciococlta micuta.In schimb, pofta de dulciuri eu nu o mai am dat cromului.Iau spirulina cu carob si m-a ajutat f mult.
Lasati curele dratsice, va fac f mult rau -
Fetelor (primele doua eve) eu va inteleg foarte bine pt ca si eu am avut 64 kg la 1.72 m

Si stiu cum ma simteam...
Deci va sustin si va doresc sa ajungeti la greutatea la care va simtiti cel mai bine, nu vreau sa va dau sfaturi despre cat sa slabiti, fiecare stie mai bine
Eu am reusit cu Montignac + sport
-
Eu am 1.55 si 52kg, port marimea 38, 26-27 la blugi . Fac Tae-bo luni, pauza marti, salsa miercuri, pauza joi, sala( diverse aparate + alergare) vineri, cam o ora de alergat duminica, 30 de minute dimineata pe bicicleta , 30 seara (de acasa la servici si inapoi). Prajeli nu maninc, carne nu( cu exceptia celei de pui .. foarte rar),sucuri acidulate foarte rar,paste o data pe saptamina,dulcuri nu, maninc livezi de mere si pere si tot nu reusesc sa ajung sub 50.. da nici nu trec de 54. Dupa diverse calcule ar trebui sa am 45. Singura data cind am avut 46 a fost cind m-au operat de apendicita si atunci aratam ca foamea in vacanta .. asa ca am inceput sa nu mai cred in formula magice de calcul al greutatii si am ajuns la aceeasi concluzie ca si voi : greutatea ideala e aceea pe care o ai cind te simti bine in corpul tau.
-
Annamarya89, nu cred ca esti grasa, ci doar ca ai forme pe care alte femei si le-ar dori. De aici incepe totul: de la psihic. Daca gandesti pozitiv, iti accepti corpul asa cum este, recunosti ca ai vrea sa schimbi unele lucruri, dar ca nu este unicul tau scop in viata si ca oricum ai multe alte calitati care sunt cu adevarat importante, atunci te poti gandi si la o dieta sau la un regim de viata sanatos care sa te ajute sa slabesti in timp! Abia cand psihicul functioneaza bine, cand esti relaxata, impacata cu tine insati, dietele, sportul si terapiile alternative pot da rezultate. Daca doresti, te astept in str Ardeleni 16, et 2, zona Calea Mosilor, la un salon pe care tocmai mi l-am deschis. Stam de vorba si daca te hotarasti sa tii o dieta sau sa te apuci de sport sau sa apelezi la o terapie alternativa (masaj, electrostimulare, impachetari etc) eu te sustin. Alegerea iti apartine. Important este sa fii constanta in ceea ce faci. La fel am fost si eu: nu ma suportam, dar toti ceilalti ma vedeau f bine si li se parea ca arat excelent. Eu eram singura care nu isi vedea calitatile. Intre timp, am slabit de la stresul provocat de deschiderea salonului (e greu sa incepi un business in Romania) si acum mi se spune ca eram mai draguta cu forme
. Hai sa vb. Sunt sigura ca dupa, te vei simti mult mai sigura pe tine. Fetelor, nu mi se pare ca la 1,74 esti grasa daca ai un pic peste 60 de kg. Voi ce ziceti? Spuneti-i asta si Annei. Anna, daca vrei sa vb da-mi un private mesage. Pup -
salut... citesc aici ca toata vrem sa slabim...dar cand va aud ca la 1,75 aveti 60 de kg...si tot nu sunteti multumite, parca imi dispare tot curajul de a povesti cu voi. dar totusi...eu am doar 1,62 si 70 de kg (nah ca am spus-o si pe asta!!!) imi spuneti si mie cateva diete incercate de voi? de o saptamana am renuntat la dulciuri, prajeli, paine, grasimi... dar dieta pe care o urmez acum se tine doar 14 zile si la mine nu a avut rezultatele sperate desi nu am trisat cu nimic.
-
Ramonika_26, mult curaj! Nu e dracul chiar asa de negru. E adevarat, tu ai mai mult de dat jos dar tocmai asta ar trebui sa te ambitioneze. Recomandarea mea este sa incepi sa faci sport si in acelasi timp un regim. Nu cred ca e suficient sa renunti la prajeli si dulciuri din pacate. Asta functioneaza cand ai de dat 3 kg jos si banuiesc ca tu vrei sa slabesti mai mult.
Eu am reusit cu Montignac - il tin in continuare, e un stil de viata, nu un regim si ma simt foarte bine. Sunt la faza de "intretinere" de cateva luni si e super ok
-
Ramonik_26, nu dispera. Si eu am avut cateva kg in plus si toata lumea imi admira for,ele, desi eu ma simteam grasa. Insa am reusit sa slabesc cu un regim de viata normal: nu mananc dulciuri decat f rar, nu consum bauturi carbogazoase sau toate sucurile din comert extrem de dulci si pline de aditivi, nu mananc gras, paine, consum paste f rar, evit prajelile uleiul in exces. Nu beau nimic in timp ce mananc, ci numai dupa masa. Si am renuntat la garnituri in favoarea salatelor, atunci cand mananc friptura, de prefera la gratar. Insa cel mai important a fost psihicul: am invatat sa ma accept si sa nu imi mai propun ca trebuie sa slabesc. Cand m-am relaxat, am slabit. Si ca sa nu atarne pielea si sa se duca celulita, de ceva timp merg la un salon de intretinere si fac termosauna (impachetari cu namol), electrostimulare pt tonifiere si din cand in cand masaj anticelulitic. Ma ajuta f mult. Eu merg la un salon nou deschis recent in zona calea Mosilor, unde au promotii (reducere 50%) de inceput, servicii f bune si personal dragut. Sunt f multumita. Daca vrei detalii, scrie-mi pe forum sau pe mail: marababyblue@yahoo.com. Succes.
-
Ohh, my Goood, ce vremuri am ajuns .. sa aiba o femeie 1.70m si 60 de kg si sa nu fie multumita de cum arata!! Cred ca nu vreti sa ajungeti precum africanii aia care li se vad oasele peste tot..!!

Dragelor, o femeie cu astfel de dimensiuni este ceea ce cred ca adora orice barbat.. hai sa spunem ca unii vor poate un pic mai plinute, pina pe la 65 kg.. dar eu cred ca unele exagereaza aici cu pretentiiile si de aceea se imbolnavesc mai tirziu si isi dau peste cap organismul intr-o alergare aiuristica si fara sens pt slabit..
Adela, esti absolut perfecta.. nu stiu pe ce subiect am citit ca ai peste 30 de ani.. si te felicit ca te mentii asa de in forma, am citit ca alergi mult, faci si tenis si innot.. esti o femeie extraordinara, daca ai atita vointa si lupti pt tine sa arati asa bine.. sint sigur ca esti tare mindra de tine si sotul tau la fel.. tine-o tot asa.. si nu te gindi sa slabesti, e o timpenie, arati perfect si sotul tau cred ca gindeste la fel.. nu ai vrea sa simta oasele tale de la bazin sau solduri cind stai peste el, nu??
Oricum, succes tuturor celor care vor sa slabeasca si sa fie frumoase.. si sa ajungeti acolo unde va doriti cit mai usor si placut!
-
draga annamarya, daca vrei neaparat sa slabesti in mod sanatos, ciuleste urechiusele: fara dulciuri, fara paine, fara fainoase.
la micul dejun 2 oua si 2 grefe (k sa ajuti ficatul, ca nu-i putin lucru sa papi 2 oua zilnic). in rest, orice aliment, (inclusiv cartofi prajiti, desi ar fi bine sa sari peste), dar in portii mici. se mananca putin si des, foarte multe fructe si legume, iaurt, batoane Nestle Fitness sau Dr. Oetker.
dupa ora 18 nu se ma mananca nimic, desi eu ti-as recomanda sa te presti la ora 16, macar in primele 2 sapt.
eu am slabit cam 4 kg, nu aveam nevoie de mai mult, dar functioneaza, trebuie sa nu iti pierzi increderea, eu m-am uflat putin in primele zile, dar in a 12 zi, m-am trezit supla si subtirica.
si, f important: dieta asta e un mod de viata, deci, odata ce ai slabit, te tii de ea, ca nu iti pericliteaza sanatatea: putem trai foarte bine fara dulciuri si paine, nu-i nici o paguba.
bafta, si sper sa functioneze si pt tine!!! -
merci pt incurajari fetelor. stiu ca trebuie multa vointa pentru a reusi in ceea ce vrea. abia ieri am reusit sa intru in posesia cartii lui montignac. mai am inca de lecturat. si bineinteles o sa am nevoie si de un pic de ajutor din partea voastra. pentru voi care locuiti in Bucuresti e mult mai usor cu atatea centre de infrumusetare pe acolo. eu locuiesc in Alba Iulia si aici nu prea exista asemenea centre (inca).oricum m-am hotarat. pentru inceput tinta mea este de -10 kg.
oh, Doamne suna asa de usor cand spun asta...dar stiu ca practica va fi foarte dificila. cu sportul nu ma prea impac(dar o sa fac mai multe eforturi). orice sfat din partea vostra e binevenit. va multumesc