cum se fac corect abdomenele?
-
0 0stiu ca sunt atatea variante....si nu stiu pe care sa o aleg...voi cum faceti?
-
camomille,sper ca ai citit scuzele de la bim,am sa-ti raspun ca unul care a facut 8 ani sport de performanta, cele mai bune abdomene sunt cele in care stai pe spate ,ai picioarele(glezne) prinse sub ceva si corpul se ridica la 30-45 de grade astfel incit sa incordezi muschi la nivelul stomacului, smecheria e sa nu te ajuti cu miinile la ridicare , sa menti pozitia pina numeri la 10 si sa te lasi la fel de incet jos, acestea sunt cele mai rele din experienta proprie, dar iti recomand sa le faci in seri mici caci solicita foarte mult.Succes in modelarea corpului.
-
exista mai multe pachetele de muschi pe la burticile noastre. sunt mai multe tipuri de exercitii care sa solicite toate grupele de muschi.
cel mai bine mergi la sala.
insa ca un prim sfat.
lucrezi abdomenul superior, pe cel inferior si oblicii.
mai poti face exercitii si pt talie.
poti cauta pe situri, gasesti si metode de a executa corect.
ce a spus bim e corect insa e doar un tip de ex pt abdomenul superior.
si in plus nu uita respiratia care e ft importanta. inspiri jos si expiri la ridicare in punctul maxim. si tot asa.
executa si tu doua serii de cate 16 urmate de o serie de 16 cu presing pe pozitia superioara. adica presezi usor in punctul maxim fara sa mai executi miscarea intreaga.
dar eu zic sa mergi la o sala unde poti combina cu cardio pt mai mult efect.