daca eu dieta atunci si el dieta
-
0 0salut fetelor!
de luni am inceput lupta cu kg!sper sa ies invingatoare si ca sa vada ce tb sa faca o femeie pt a slabi si barbatului meu ii dau aproape aceeasi mancare pe care o mananc si eu.
sa vedeti ce fata a facut cand cand a vazut in farfurie legume fierte cu lamaie! dar a mancat e drept ca nu a mai cerut o portie,dar a mancat la bine si la greu nu evelor? -
daca sunt sedentari si grasi, lasa, ca le prinde bine

iar daca legumele sunt savuroase (eu adaug condimente: chimen negru, sofran, ghimbir proaspat, piper, coriandru macinat si sos de soia in loc de sare), chiar nu vad care e problema...
langa legume noi mancam si piept de pui la gratar, curatat de piele (ca e grasa) si presarat cu boia, piper si cimbru
de retinut ca majoritatea mirodeniilor ajuta la slabit si la eliminarea toxinelor
-
Buna fetelor...sa ma lamuresc si eu, ca aud non stop cum toata lumea se chinuie sa slabeasca...ce inseamna sa fii slaba? cum e cu raportul ala dintre greutate si inaltime? cand vreti sa fiti slabe,la ce va referiti voi de fapt? ca sunteti plinute sau ca vreti sa fiti modele? ca daca sunteti plinute si vreti sa ajungeti la o greutate normala, inteleg sa va chinuiti, dar daca aratati 'bine' si va chinuiti de dragul de a scapa de ultimul gram de grasime, atunci nu prea inteleg...lamuriti-ma care e momentul cand ar trebui sa te apuci de cura de slabire?
-
ha,ha....si eu incerc sa tin cura de slabire...si daca vreau pot.problema nu sunt eu, ci el...tot imi spune ca se apuca si ramane la stadiul de spus...mi-am adus aminte ca acum vreo 4-5ani a avut varicela.alimemtatia trebuie schimbata si eu i-am spus ca nu are voie paine...rezultatull?nu a slabit un gram...dupa i-am spus...sa vezi ce m-a boscorodit...
-
in general nu trebuie sa mananci sarat, iar carnea sa fie alba si facuta la gratar...cat mai "talpa", se bea cam 2 litri de apa/zi.pielita de pui contine colesterol. nu este buna.acum este timpul unei cure de slabire cat mai avem legume si fructe proaspete.mai imi iau amestecul mexican,inainte de masa bea apa, sa-ti umfli stomacul...
-
sunt sedentari si grasi. la ei tesutul adipos,ca sa nu zic slana...se depune la burta,...pe cand la noi pe coapse, fese etc, am inteles ca la noi tesutul adipos este de 2 ori mai mare ca al nostru.DE CE PE NOI NE PREOCUPA CUM ARATAM,PE CAND PE EI, CHIAR DACA AU BURTA NU-I INGRIJOREAZA CHIAR ASA.NU ATI VAZUT BURTOSI BINE-MERSI?SI NU-I DERANJEAZA CU NIMIC...LI SE SPUNE"BATATURA DE LA FEMEI"BINEINTELES CA IN GLUMA.ACUM NU ARUNCATI CU PIETR, PTR. CA SUNT INTR-O CURA VESNICA SI MAI FAC SI SPORT...
-
nu stiu ce l-a apucat pe al meu..dar de vreo luna nu mai mananca paine,se duce duminica la fotbal,intr-o zi fac eu madlene si el ...nimic..ca cica nu vrea ca nu-i e foame.m-am crucit.A slabit deja vreo 10 kg deci mai are restul de vreo..20.HA,Ha,Ha!Dupa aia am facut legatura..cred ca s-a cam atacat ca i-am zis ca s-a acoperit de tot in stratul de osanza,plus ca din cauza colacului de la burta nu mai dau de ea
.Cred ca asta da cel mai tare roade...Eu si acum ii zic:ma ,stai potolit,vrei tu sa dai jos ditamai frumusete de strat adipos,adunat cu atata truda? -
Oana, chiar se poate asta....
Dar eu ma refeream la altceva....de ce sa ii impui cuiva ceva....atunci sigur nu vei obtine rezultate---------fructul oprit!!!!!!!!!!
Trebuie sa vina de la sine, din convingere, dorinta de a schimba ceva...
Daca iti -sau incerci- impui dorintele sigur nu vei obtine nimic.....
Si se poate, cel de linga tine sa manince cit mai suculent, ma rog...chestia aia de pofte...si tu sa te rezumi la ceea ce vrei sa maninci
La noi in familie asa este. E drept ca eu fac pt fiecare ceea ce vrea..Dar nu salivez la nu stiu ce mincare (e meritul meu...ce modesta sint... ca nici macar nu gust mancarurile pe care le fac pentru cei 2 barbati din casa mea). Asta nu inseamna ca nu am niste kile de care vreau sa scap...(adica vreo 10) -
si eu am tot 10 in plus(de la naatere) si as fi avut eu mai multe daca nu imi impuneam restrictii mari.Si eu pot sa ma abtin dar asta doar avand barbita la mine..ca al meu mananca si cu pofta de-mi vine sa ma urc pe pereti.Ideea e alta:barbatii nu au vointa!Iar vointa trebuie cultivata.Poate voi aveti noroc de barbati care sa aiba si vointa..al meu nu e asa,trebuie sa-l imping de la spate,sa-i impun cand vad ca tolereaza,cand nu,nu.Adica ce mi-e fata..ce mi-e barbatul.Am 2 copii nu unul.De cand suntem impreuna eu am luat cele 10 kg (dar asta in ultimul an , de la sarcina) iar el de la 85 de kg la 115!fa socoteala!ca ,deh,papa papa,somn cand vrea muschiul lui,treaba in casa face fata ca se descurca.In rest e baiat bun dar cred ca vreau sa-l intarc...deocamdata mi-e mila.
-
oana, esti dulce.........eu am 3 copii, unul infiat si 2 ai mei......dar nu stiu, eu gatesc pt fiecare ceea ce-i place......cred ca eu sint aia cu obsesii (sau dracu stie, dar chiar nu ma simt bine acum cind am 62 kile)....baietii (barbatii) maninca cu pofta chiar si un mar...nu stiu, e mare lucru sa stii sa-ti infrinezi poftele. Al meu a reusit...nu renuntind la turta dulce -ce moare dupa ea!- dar mincind ceva mai...rational sa zic.......si de 2 ani a reusit sa ramina la 100 -----enorm.....dar asta e, important e ca nu a mai pus nimic..........e greu, dar se poate!