Help!!!!!!!!
-
0 0Va rog spuneti-mi si mie niste pareri despre regimul cu ciorba de varza deoarece e destul de greu si vreau sa stiu daca se merita.Eu inca alaptez si fac si aerobic de 4 ori pe sapt.Pana acum am slabit 4 kg(destul de bine pt cineva care se apropie de 30 ani)si sunt la a 5-a zi de cura...adica acum am voie carne..dar azi dimineata am observat sange pe perna.Vreau sa slabesc cu aceasta dieta si apoi sa ma mentin prin regimul Monti(sunt f rezistenta la cure si la mine nu prea functioneaza pt a slabi...l-am mai tinut o data cam 2 sapt fara rezultat).Va rog dati-mi un sfat.
-
Un sfat ar fi sa te duci la medic/nutritionist. Poti sa tii si un regim homeopat. In cazul meu a functionat.
Poate ti se face rau la sala cu regimul asta cu varza! Nu te intreaba nimeni acolo daca ai mancat in ziua respectiva si ce?! Daca sunt cat de cat atenti isi dau seama ca in ziua aia ai mancat numai fructe/legume si ciorba aia de varza. -
salut fetelor.
supa de varza e naspa pt gustul meu si miroase oribil
ai grija dc alaptezi la ce mananci ca stii ca totul se transmite prin lapte.
mananca multe legume fructe(tb sa te gandesti si la bebe nu?)carte fripta chestii de aste si stii ca si prin alaptat salbesit?
succes
si eu incerc sa ma apuc de regim .mai vb -
Da...stiu ca teoretic slabesti daca alaptezi dar eu una am un organism f rezistent...ca sa zic asa..asa ca din cele 20 kg luate 5 au fost in timp ce am alaptat pana sa ma apuc de sport si dieta..si nu mancam dulciuri sau grasimi...exagerat.Adica..doar din cand in cand imi mai faceam pofta.Numai ca dupa fiecare alaptat mi se facea foame.Acum fata are 5 luni si nu o mai alaptez decat dimineata si seara si vad ca n-are colici de la ciorba.Numai ca mie mi-e cam rau...dar rezist eroic.Ma doare capul nonstop...asa ca sa vad cat mai rezist
-
eu la 8 luni am intarcat baiatul.dar pana atunci nu am tinut nici un regim.acum am slabit dar nu am tinut regim alimentar.fac de trei ori pe saptamana aerobic si nu mai mananc cu paine,nu mai mananc dupa sase seara,nu mananc dulciuri.si beau 2 litri de apa pe zi.
ai grija ca varza face rau la bebe.eu te sfatuiesc sa mananci putin si des,sa elimini dulciurile si bauturile acidulate,sa bei multa apa,sa nu mai mananci seara si cu aerobic ai sa vezi ca o sa slabesti.
eu in sapte luni am slabit in felul acesta 11 kg.succes -
Adica ti-ai format un regim de viata...e f bine..sper sa reusesc si eu dupa ce vad ce fac cu ciorba de varza.Eu acum 4 ani am slabit 8 kg intr-o luna cu:2 zile fructe ,1 legume,2 lactate ,1 peste,1 pui plus jogging...dar cu timpul a devenit din ce in ce mai greu .Totusi cu ceva autocontrol reuseam sa ma mentin..pana acum.De cand am ramas gravida si pana acum parca a luat-o razna corpul meu:celulita,pulpitze(de fapt pulpe in toata regula),burta...Adica ma uit in oglinda si nu ma mai recunosc.
-
ratusca_ana , este un regim extrem de dezechilibrant, pe care nu l-as recomanda nici unei persoane sanatoase si fara probleme (mai ales unei mamici care alapteaza). Mare grija deci! Plus ca - garantat - dupa ce revii la regim normal o sa pui la loc tot ce cu greu ai dat jos. Nu ma intelege gresit, sunt perfect de acord ca o proaspata mamica sa tina dieta din clipa in care a iesit din spital (fie ca alapteaza sau nu) insa doar cu un regim echilibrat. Poti incerca Montignac de exemplu.
Bafta si sanatate multa! -
nu dispera.eu am doar 25 de ani si la fel si corpul meu a suferit o gramada de transformari.dar pentru cel mic merita tot efortul.
acum vine toamna ,iarna,se mai acopera problemele.ma tin de aerobic si pana la vara mi-am propus sa arat trasnet.
eu zic sa renunti chiar din acest moment la regimul ala stupid cu varza.o sa te ingrasi la loc la fel de repede cum ai slabit. -
ratusca_ana am citit eu bine?ai gasit sange pe perna?? fugi imediat la doctor!!ai scuipat sange sau ti-a curs din nas?
in al doilea rand alaptezi si mananci numai varza si legume???? nu iti dai seama ca alturi de tine sufera si copulu ala de foame??
ma rog faci ce crezi k e mai bine dar forma ta fizica chiar nu mai poate astepta un pic?? sau macar nu mai alapta pt k din cate stiu eu in timpul alptarii nu ai voie sa mananci orice fructe si legume pt ca ii poti face rau copilului. -
Merci de sfaturi!Ieri m-am dus si mi-am luat calciu si vitamine.Azi cand m-am cantarit aveam mai putin cu 4 kg in 5 zile(in total am pierdut 6 kg luna asta).Poate o fi si apa ce-i drept dar ma uit in oglinda si am inceput sa-mi placa ce vad...totusi drumul e fffffffffff.lung.Nu ma asteptam sa slabesc atat.