fetelor sa-mi tineti pumnii !

•  
    • 229 mesaje
    24 Sep 2006, 17:41
    0 0
    salut fetelor
    de maine vreau sa incep sa slabesc.
    am cautat atatea diete si regimuri de slabit pe net ca m-am plictisit
    de maine incep dieta "a la preo".
    daca da rezultate o sa va spun
    asa ca va rog tineti-mi pumnii cine vrea sa schimbam idei si solutii astept id-uri de msg
  •  
    • 234 mesaje
    24 Sep 2006, 17:45
    0 0
    Bafta, Preo!

Vezi sa nu-ti pui obiective prea dure, sa nu te poti tine!

Cat ai de gand sa tii ?
  •  
    • 229 mesaje
    24 Sep 2006, 17:49
    0 0
    nu vreau sa slabesc 10 kg intr-o saptamana.
    vreau dc reusesc sa renunt la paine sucuri dulcuri si prajeli in prima faza.
    cat o sa tin ?nu stiu vreau sa slabesc vreo 7 kg in 2 luni si apoi sa ma mentin.am cd cu gimnastica si pilates.
    multumesc pt sustinere.
  •  
    • 1562 mesaje
    24 Sep 2006, 21:58
    0 0
    bafta...si eu ma apuc de maine...dar imi fac eu un regim...pt ca nu as putea sa stiu ca nu am voie ceva...sigur, nici asa nu voi manca anumite lucruri, dar e chestie de psihic...
  •  
    • 171 mesaje
    25 Sep 2006, 00:19
    0 0
    Buna
    Nu pot sa zic ca am tinut multe cure dar in orice iti trebuie vointa si perseverenta.Sa te gandesti mai mult in a-ti schimba stilul de viata si de a manca decat la'cura'.
    id-ul meu e ralucamadalina@yahoo.com
    Iti tin pumnii.
  •  
    • 240 mesaje
    25 Sep 2006, 14:53
    0 0
    Nu sunt genul de slabuta! dar am 52 de kg la 1.66 si ma mentin. Daca te intereseaza, iti spun cum. Mie imi place sa manac! O fac cu pofta si nu-mi place sa ma abtin de la ceva ce-mi place, de ex baclava.
  •  
    • 1562 mesaje
    25 Sep 2006, 14:57
    0 0
    eu nu mananc dulciuri(nu imi plac), paine nu(nu simt nevoia), carne grasa nu...si totusi m-am ingrasat de la faptul ca mananc dezorganizat...mai tot timpul ciugulesc ceva...offf
    cum va tineti poftele in frau?
  •  
    • 240 mesaje
    25 Sep 2006, 15:11
    0 0
    Trebuie sa fii constienta ca iti faci rau. Nu cu mintea, ci cu sufletul sa intelegi. Daca reusesti sa fi cumpatata iti va creste respectul de sine si-ti va scadea circumferinta taliei! Sucurile, uleiul, cartofii prajiti, chipsurile, sosuri/ketchupul, orice de rotait sunt la fel de daunatoare ca o ciocolata in fiecare seara inainte de culcare!
  •  
    • 162 mesaje
    26 Sep 2006, 00:03
    0 0
    "Pestele" de la CAP se ingrasa.