vreau sa ma ingras
-
0 0toata lumea vrea sa slabeasca dar eu vreau sa ma ingras....mi-a disparut pofta de mancare...si am slabit aprox...8 kg....fara sa imi dau seama...si acum incerc sa mananc....dar degeaba...am pofta de mancare..mananc putin..si apoi mi se face greatza....cum sa fac?ce sa mananc sa ma ingras?
.sa fiu iar k inainte -
eu am 45 si 1.60 si vreau sa fiu asa, mai durdulie
nu am rabdare sa ma pun ca purcelul la ingrasat, mereu ma misc, ma zbantui, n-am stare, mai am si metabolismul rapid...uuff...pofta cat de cat am, dar tot ce mananc ard.
singura data cand m-am ingrasat - marea mea realizare
- a fost cand am atins 5o de kile. am mancat religios de dimineata, paine prajita cu mult unt si oua ochiuri si ceva sunculita. in rest normal. micul dejun conteaza enorm. si untul
maaama ce frumos a fost, aveam coapse si se atingeau!! dup-aia in cateva saptamani s-au dus, s-au topit 
multa bafta la ingrasat, fetele, si spuneti daca mai aveti ceva tips! -
nu e general valabil insa o sa iti spun cum am reusit eu.
m-am apucat acum doi ani de sala. fitness aerobic si tae bo.
nu am avut niciodata probleme cu greutatea. am un corp care se mentine fara efort. la 1.71 am 60 de kg.
insa dupa un an de fitness facut zilnic am slabit cam 3 kile si asta se oglindea in masurile mele. de la 96 in solduri ajunsesem la 92. si la talie cam la fel, vreo 4 cm mai putin.
m-am hotarat sa pun ceva pe mine insa faptul ca mergeam des la sala nu ma lasa.
asa ca am inceput sa mananc dupa ora 8, de multe ori si pe la 10 11 seara. seara cand veneam de la sala in loc de apa beam o bere pt ca ingrasa si are si multe calorii.
iar la sala ma duc la doua zile acum. rezultatele au aparut incet dar sigur. acum imi place. nu sunt nici slaba iar sportul ma ajuta sa nu fac sunculite.
si mananc cat pot cand imi este foame.