batoane de slabit

•  
    • 427 mesaje
    20 Sep 2006, 10:22
    0 0
    care sunt mai bune? am inteles ca sunt de diferite feluri, cu carbohidrati, fara, cu proteine etc
    ce marci cumparati voi, de unde si ce gust au?
    multumesc
  •  
    • 14 mesaje
    23 Sep 2006, 15:55
    0 0
    Sunt mai multe categorii de batoane. Cele fara zahar se numesc Protria sau Carbrite, iata descrierile:
    "Protria este un baton bogat in proteine, fara zahar care iti va schimba pentru totdeauna conceptia ta despre alimentatia corecta. Fiecare bucatica este incarcata de proteine si de nutrienti sanatosi, fara grasimi, zahar, conservanti, arome artificiale sau gluten.
    Protia tm este o gustare sanatoasa ce poate fi utilizata atat inainte cat si dupa antrenament.
    Continand numai 1,95 oz, Protria poate fi luata oriunde vei vrea tu: la serviciu, la sala de sport, fiind o sursa nutritionala usoara si foarte gustoasa. Protria are aroma de scortisoara, ciocolata, spre satisfacerea tutuor. "
    le poti cumpara de aici
    http://suplimente.getfit.ro/produs.php?id=333&firma=15

CarbRite este similar, are 2 g de zahar.

Toate produsele pot fi gasite la GetFit Shop, str Doamnei 14-16, www.getfit.ro
  •  
    • 551 mesaje
    23 Sep 2006, 17:19
    0 0
    cele mai bune la gust sunt q-form galben( gasesti la plafar, cora, carrefour)si fibrobar.
  •  
    • 256 mesaje
    24 Sep 2006, 08:23
    0 0
    Eu am primit ca si supliment nutrivit batoanele de la Forever, au un gust ce tinde sper Smash, putin mai uscat dar e bun, mie una mi-au placut, oricum dupa acele batoane nu ti-e foame, eu am mancat doar unu caci eram in sesiune si vroiam ceva in plus nu ceva ce sa inlocuiasca de tot mesele mele.
  •  
    • 427 mesaje
    24 Sep 2006, 13:43
    0 0
    am inteles multumesc pt raspunsuri, maine ma duc la cumparaturi iau din tot ce ati spus voi cate unul si va spun cum mi s-au parut!!