Pentru administrator

•  
    • 24 mesaje
    19 Sep 2006, 19:52
    0 0
    Am o plangere pentru administratorul acestui forum si a site-ului eva. Inteleg foarte bine ca o parte din finantare vine din reclame dar a devenit deja foarte enervant ca de cate ori accesez un articol sau un subiect de pe forum sa apara o reclma pentru cursuri la distanta.
    Cred ca ar fi indicat se se mai rareasca cantitatea de mesaje intantanee cu caracter publicitar de pe forum daca doriti ca acesta in timp sa reziste. Jumatate din timpul pe care il petrec pe site-ul eva il pierd inchizand casute cu reclame.
    Sunt sigura ca nu sunt singura eva care gandeste asa.
    Sper sa tineti cont cat de cat de sugestiile noastre, avand in vedere ca acest forum e destinat in principal dialogului.
    Va multumesc
  •  
    • 63 mesaje
    19 Sep 2006, 20:40
    0 0
    Si eu sunt de aceeasi parere cu Alina.Nici mie nu-mi place chestia asta.MAi ales cand vreau sa inchid o casuta cu reclama,imi apare un patrat alb...enervant
  •  
    • 403 mesaje
    20 Sep 2006, 08:58
    0 0
    Asa este nu suntem de acord, mai ales patratelul ala alb este de belea.Luati masuri
  •  
    • 56 mesaje
    20 Sep 2006, 22:24
    0 0
    Sant de acord cu voi fetelor.Prea multa publicitate...
  •  
    • 23 mesaje
    22 Sep 2006, 22:47
    0 0
    publicitatea e baza mai fetelor!
  •  
    • 202 mesaje
    23 Sep 2006, 00:45
    0 0
    Fara ea n-are haz. eva e campioana ...ati uitat de alea transparente pe care nu reuseati sa le inchideti nicicum?