ne apucam de regim impreuna?

•  
    • 427 mesaje
    17 Sep 2006, 19:43
    0 0
    buna fetele!
    dat fiind ca maine e luni si toate incep lunea ma gandeam daca ati vrea sa ne apucam de regim si sa povestim pe forum cum ne merge. ce ziceti?
    si daca aveti sugestii cu ce regim sa adopt sunt bine venite ca sunt in pana de idei
  •  
    • 2538 mesaje
    17 Sep 2006, 19:47
    0 0
    eu votez forever cu Montignac
    si cine are ambitie nu incepe neaparat luni,incepe cand s-a hotarat.Eu am inceput duminica regimul ...groaznic,si am facut si dulciuri in ziua aia dar nici nu am gustat.
  •  
    • 427 mesaje
    17 Sep 2006, 19:50
    0 0
    acum esti la regim? nu te intreb cum e montiag ca am vazut ca e un topic de 3000 de mesaje o sa ma apuca sa il citesc
  •  
    • 427 mesaje
    17 Sep 2006, 22:09
    0 0
    vad ca nu participa nimeni asa ca o sa ma apuc singura dar nu te montignac(in celalalt mesaj am scris gresit) pt ca nu am cartea si nu prea inteleg ce e de facut.
    kiar nu e nimeni care sa vrea sa se apuce cu mine? sau deja ati slabit toate?
  •  
    • 63 mesaje
    17 Sep 2006, 22:56
    0 0
  •  
    • 427 mesaje
    17 Sep 2006, 23:05
    0 0
    pai maine mi-am propus sa mananac dimineatza niste perlute de branza dietetica, la pranz piept de pui cu castraveti si seara o salata cu branza de vaci. nu am rabdare sa caut acum pe net vreun regim mai faimos si cu multi adepti asa ca o sa il tin pe asta inventat de mine.
    felicitari deja esti de 6 zile la regim,nu? tu ce mananci?
    de sport nu stiu ce sa zic. o data am tinut regim si am mers pe bicicleta vreo ora pe zi si nu prea am avut succes nu am slabit ba kiar mi s-au mai ingrosat pulpele..cu muschi dar ce conteaza m-am gandit sa slabesc si pe urma sa ma tonific eventual poate o sa alerg un pic pe banda mai vad
  •  
    • 63 mesaje
    17 Sep 2006, 23:17
    0 0
  •  
    • 63 mesaje
    17 Sep 2006, 23:20
    0 0
  •  
    • 242 mesaje
    17 Sep 2006, 23:27
    0 0
    Stephi ai dreptate dar eu zic ca trebuie si carne in alimentatie de pui sau peste fiarta sau la gratar pentru ca am citit un articol recent si spune ca cea rosie ma refer la carne nu e buna pt organism pt ca are multe toxine si cauzeaza cancer. Eu va zic ce am citit acum nush ce sa cred dar la faza ca are toxine mai ales cea de porc e adevarat. Asa ca daca va hotarati sa slabiti va ajut cu sfaturi pt ca si eu am tinut cura, acum doar am grija sa nu ma ingras la loc. Succes
  •  
    • 63 mesaje
    17 Sep 2006, 23:32
    0 0
  •  
    • 427 mesaje
    17 Sep 2006, 23:36
    0 0
    mi se pare f bun regimul tau as manca si eu asa dar cred k e bine sa mananci si ceva proteine. sincera sa fiu nici eu nu prea sunt fan carne dar am auzit ca d la regimurile numai cu fructe si legume devii mai flasca k slabesti la muschi mai mult decat la grasime.tu ce zici rosemarry?
    vreau sa slabesc vreo 6 kile.stefy tu cate vrei?
  •  
    • 601 mesaje
    17 Sep 2006, 23:40
    0 0
    Ma bag si eu cu voi,am tinut ceva vreme regim iar de ceva timp,am cam lasat-o balta doar in sensul k mai puneam gura si pe chestii mai putin sanatoase.Dar daca tot am sustinere morala intru si eu cu voi.Si eu pap multe fructe si iaurt,nush ink ce mananc maine daR va anunt.Pupici!
  •  
    • 63 mesaje
    17 Sep 2006, 23:44
    0 0
  •  
    • 427 mesaje
    17 Sep 2006, 23:45
    0 0
    ce iaurt papi tu codrys? mie nu imi place decat cremoso de la danone si nu cred k e tocmai indicata crema iaurturilor cu smantana la regim de slabire
    va plac perlutele de branza cu smantana de la dorna au doar 2% grasime si sunt f bune.
  •  
    • 63 mesaje
    17 Sep 2006, 23:48
    0 0
  •  
    • 601 mesaje
    18 Sep 2006, 00:01
    0 0
    Pai pap campina fruttis,light sau casa buna(sincer imi plac doar cele cu fructe,stiu ca nu-s asa bune dar cat de cat in comparaie cu cioc.Si eu am mai tinut un regim,am slabit 20 kg,mancam cand imi aminteam varza verde si ceai de slabit,ideea e ca am doar 19 ani si aveam si vreo 86 kg la 1,62....acum am vreo 67-8,prin urmare ar cam trebui sa mai dau macar vreo 10.Sper sa reusesc.
  •  
    • 427 mesaje
    18 Sep 2006, 00:09
    0 0
    eu nu prea am tinut regimuri pana acum dar de vreun an m-am cam ingrasat dar fruntea sus! cu vointa se poate orice! desi ar fi fost buna vointa asta prin primavara ca sa ne plimbam silueta la plaja dar asta e!
    ati citit cartea aia mananc deci slabesc a lui montignac? e ceva de capul ei sau sa nu ma deranjez pana la librarie :?
    si-a luat o prietena cartea aia dieta pe grupa de sange e o aiureala totala dar daca vreti va pot spune ce alimente merg cu grupa voastra
  •  
    • 242 mesaje
    18 Sep 2006, 00:23
    0 0
    Eu nu stiu ce sa cred despre dieta pe grupe de sange in cazul meu ar trebui sa renunt la foarte multe si la carne si la multe legume si fructe ca cica nu sunt bune. Eu cred ca legumele si fructele nu au cum sa dauneze organismului mi se pare ciudat dar ma rog fiecare cu parerea lui.
  •  
    • 601 mesaje
    18 Sep 2006, 00:24
    0 0
    Pai daca vrei da-mi o adresa de mail si iti trimit eu cartile lui monty ca le am in format electronic de la o eva .....am citit ceva dar sincer nu sunt genul ala care sa tina un regim gen azi mananc trei fire de patrunjel cu 5 grame de branza.Eu mananc in functie de ce am ,combinat cu ce as vrea si cu ce sanatos.Cat mai putine caklorii,fara zahar,grasimi si alte d-alea.Asa am reusit pana acum si sunt sigura ca asa reusesc si de acum incolo.Trebuie doar sa ai vointa.
  •  
    • 427 mesaje
    18 Sep 2006, 00:28
    0 0
    rosemary ai dreptate eu nu mai tin minte ce zicea la grupa mea dar prezenta totul f fatalist de genul iti intoxici organismul cu carene de pui ori eu nu am auzit sa moara nimeni de la pui. eu am grupa AB4 deci erau interzise toate de la A si toate de la B
    daca poti codrys trimite-mi si mie cartea pe ice_mix22@hotmail.com sa ma uit un pic pe ea.
    bafta multa tuturor maine somn usor