Lecsy - sala aerobic Titan?
-
0 0Nu m-am putut abtine sa nu deschid un nou topic, sa fiu sigura ca-l vezi.
Deci unde se afla sala asta exact in Titan? Poti sa-mi dai un nr. de telefon? Thanks a lot! -
ce dragut
Sala este langa supermarketul Billa, a 3-a statie de 311 de la Titan ... o recomand cu caldura, poti face si fitness si aerobic, sauna, masaj, poti sa joci si fotbal dc vrei
. Cel mai bine e sa faci o intrare sa vezi dc te incanta, costa 12 roni. O sa revin si cu un nr de telefon, mai pe seara. Dc te mai intereseaza ceva, terife, te ajut cu placere :* -
Lecsy, vreau neaparat nr. de telefon, sa ma interesez cand sunt exact orele de aerobic si cat costa. Exista si abonamente mixte, de genul: aerobic + masaj, aerobic + sauna, etc?
Tu ai reusit sa slabesti? Cat dureaza o sedinta? Tipele de acolo sunt comunicative, dragute, te indruma?
Merci merci merci
-
Nu mi'am dorit sa dau jos multe kg desi am dat vreo 2, ceea ce e frumos la sport e starea pe care ti'o ofera dupa ce ai terminat sedinta
muschii mai fermi si abdomenul mai frumos. Poti sa'ti faci abonament mixt fitness-aerobic nelimitat, costa 110 roni iar sedinta de aerobic tine cam 2 ore si este de obicei seara de la ora 18.00 la 20.00(sper sa nu ma insel), sauna costa 5 roni pt abonati si 15 roni pt doritori . In rest abon fitness 6 sedinte - 65 roni, 8 sedinte - 78 roni
Cu nr de tel o sa revin, cred ca'l aveam pe aks pe undeva
-
Tipele de la aerobic sunt misto , poti sa vb orice cu ele, te indruma in efectuarea exercitiilor, dieta ...
La fitness sunt 2 sau 3 anternori care, la fel sunt prin zona in caz ca ai nevoie de lamuriri. Nu pot sa zic ca stau numai langa tine, pt ca nu\i asa, dc ai intrebari, te ajuta ...
e bine sa mergi duminica pe la ora 14.00 ca nu prea e nimeni iar antrenorul e numai al tau