Dieta cu aloe ,forever

•  
    • 302 mesaje
    15 Sep 2006, 18:16
    0 0
    Cine a slabit cu asa ceva?M-a innebunit o tipa azi la munca.Ca ea da peste tot si la banca si ca slabesc sigur cu ele!Costa vreo 4 mil.Va astept!
  •  
    • 29 mesaje
    22 Sep 2006, 14:24
    0 0
    Poti slabi cu acest program, daca respecti intocmai indicatiile.Si eu recomand aceste produse pentru ca am vazut rezultatele. Dar trebuie sa cunosti mai multe despre produse si despre programul respectiv. In plus unele produse regleaza metabolismul, ceea ce face ca kilogramele in plus sa nu se mai asimileze.
  •  
    • 302 mesaje
    23 Sep 2006, 17:31
    0 0
    Vreau si eu sa slabesc !!!!Chiar nu a incercat nimeni herbalife sau forever?Adevarul e ca sunt si scumpe de mori!!!Dar de ce unele vedete sunt grase?Ele isi permit sa dea bani ,clar!!
  •  
    • 256 mesaje
    24 Sep 2006, 08:19
    0 0
    Eu am auzit ca Herballife e o prostie, acuma poateca si persoana care mi-a zis nu a consumat tot pachetul sau nu l-a consumat dupa recomandari. Dar de Forever eu ce am folosit mi-au facut bine, nu am folost niciodata produse pt slabit dar tot ce am folosit de la ei si-a facut efectul, oricum stiu ca batonul acela de slabit de la ei e super, cu ala sigur nu ti se mai face foame, asta pe propia piele am incercat. Oricum stiu ca trebuie sa consulti un reprezentant de al lor si sa cumperi tot pachetul pentru rezultate.