regimul cheat day

•  
    • 270 mesaje
    14 Sep 2006, 20:51
    0 0
    buna fetelor, as vrea sa va impartasesc metoda mea pe care am folosit o si am slabit si acum gratie ei ma mentin de 1 an la aceeasi greutate. este mai mult un regim de viata decat o dieta, pentru ca rezultatele nu se vad ijediat dar in timp se observa.eu am 1.78cm si in urma cu doi ani cand am revenit din franta am facut o cu un surplus de 10kg de care am vrut sa scap imediat.si am reluat o metoda pe care o folosisem si in liceu. adica:fara sucuri dulci,fara cartofi prajiti,fara dulciuri,fara paine.dar partea buna este ca o zi pe saptamana se poate trisa adica se poate manca la discretie tot ce se doreste,chiar tot fara retineri sau remuscari.ziua trebuie pastrata macar o luna fara sa fie schimbata.eu mai beau doua cani de ceai verde pe zi cu miere,din cand in cand mai beau capuccino,inghetata manac o data la doua zile,manac si cate 4patratele de cioco,in rest in ziua de duminica bag in mien ca sparta si nu se vedesi ceva f important:cel mai tarziu manac la 17 si dupa aia ceaiuri de fructe cu miere saau apa sau lapte cu miere si ma mentin de un an la 54 kg.la tot ce am scris trebuie neaparat miscare macar mers pe jos in ritm mai alert,eu mai si alerg si vreau sa merg la sala acusica.in afara de toate,trebuie multa vointa si determinare ca functioneaza si in plus este recompensa acelei zile de de toatesucces si intrebati ma orice daca vreti. va pup
  •  
    • 139 mesaje
    14 Sep 2006, 21:51
    0 0
    Buna Miriamm

Cam in felul acesta am slabit si eu si m-am mentinut doi ani fara probleme. In iarna, de Sarbatori, m-am trezit cu 4 kg in plus, iar la constitutia mea se vede. Am revenit la perioada de dinainte dar nu mai raspunde organismul. Pur si simplu nu mai pot slabi, orice as manca. Intr-o zi nu adun mai mult de 1.000-1.200 de calorii si nimic. Te-ai confruntat cu o astfel de problema?
    Si tie mult succes
  •  
    • 427 mesaje
    14 Sep 2006, 23:02
    0 0
    mama! ai 54 de kile la1.78?? felicitari
  •  
    • 427 mesaje
    14 Sep 2006, 23:09
    0 0
    de fapt as avea si o intrebarea. am inteles ideea de baza dar poti sa imi spui ce mancai intr-o zi normala? asa cam ce mancai de obicei ca sa imi fac o idee si cam ce cantitate. eu una nu mananc prostii gen prajeli sau dulciuri sau sucuri dar mananc cam mult am un apetit...
  •  
    • 59 mesaje
    15 Sep 2006, 09:09
    0 0
    buna, acelasi regim l-am tinut si eu, defapt inca il tin, dar si eu m-am trezit cu 4 kg peste greutatea mea si acum incerc sa le dau jos, fac aerobic, o dieta bazata mai mult pe legume, fructe, carne de pui si de peste.
    Aceste 4 kg se incapataneaza, nu pot sa le dau jos si nu stiu ce sa mai fac