varza calita ingrasa rau???

•  
    • 1562 mesaje
    14 Sep 2006, 13:19
    0 0
    rau rau???
  •  
    • 767 mesaje
    14 Sep 2006, 14:18
    1 0
    Nicidecum. Varza este hipocalorica. Singura conditie este sa nu o ineci in ulei - caleste-o in foarte putin ulei, eventual de masline.
  •  
    • 878 mesaje
    14 Sep 2006, 18:17
    2 0
    eu fac varza calita in felul urmator: un pic de ulei (o lingura) + cepa taiata marunt si morcov si apa si o las la fiert pana scade apa. o dreg cu condimente si pun si un pic de ardei iute. e dietetica si fff buna.
  •  
    • 139 mesaje
    14 Sep 2006, 21:56
    0 0
    Codruta, o reteta super pe care nu o stiam. Maine am sa si o pun in practica. Varza calita imi aminteste de cea cu macaroane pe care o facea bunica, Doamne ce buna. Si de cand ma omor cu dietele de regimnul cu varza, unul f.f. nasol.
  •  
    • 79 mesaje
    15 Sep 2006, 08:33
    0 0
    Cred ca vrei sa spui de taitai cu varza. Da, sunt f buni. Se fac ff simplu. Se fierb pastele (taitei mai lati nu cei de supa). Se scurg. Separat se caleste varza. Se pune varza intr-un vas si apoi pui uleiul,(sa unga de sus in jos) apoi pe foc. Amesteci tot timpul. La sfirsit de pune o rosie decojita taiata marunt sau putin (f putin) bulion. Cind e patrunsa se potriveste de sare si piper si facultativ putin otet. Se amesteca pastele cu varza. Pofta Buna!
  •  
    • 139 mesaje
    15 Sep 2006, 10:30
    0 0
    Da, Andreea, de taitei cu varza ziceam, doar ca la noi, pe la bunicii mei, se spune macaroane cu varza. Si oftam ca, de cand cu dietele, nu prea merge combinatia. Oricum, esti o draguta ca ai raspuns
  •  
    • 567 mesaje
    17 Sep 2006, 09:43
    1 0
    ce scumpa esti
    varza calita ingrasa daca mananci multa si cu paine si cu o halca de carne si mai bei si un suc acidulat

varza are cam 25 de calorii la 100 de grame, plus uleiul in care e calita care are 930de calorii la 100 de grame

si oricum, daca ai mancat ceva care ingrasa stai 2 ore ca sa digeri si apoi faci 15 minute sport sau dansezi energetic prin casa