Nu mai stiu ce sa fac!!!:(((

•  
    • 69 mesaje
    13 Sep 2006, 13:07
    0 0
    Acneea am invins-o..dar grasimea nu!am 1.65 si 64 de kg nu stiu ce sa ma mai fac.Am slabit dar am pus la loc ca am avut varicela.Am inceput iar cura dar degeaba..nici macar un gram nu dau jos si vreau atat de mult sa slabesc 5 kgce sa fac fetelor?ajutati-ma va rog...am incercat tot ce se poate incerca,ceai verde,crom picolinat,supa de varza tot!mai nou beau argila dar nu se vede efectul...mai este vreo eva cu aceleasi probleme ca ale mele??
  •  
    • 36 mesaje
    13 Sep 2006, 13:23
    0 0
    Da, iubita. Exista cu aceasi problema si chiar multe. Eu am slabit anul trecut 15 kg. Am fost plecata in strainatate si acolo am slabit. Dar am invatat multe, cum sa mananc si cum sa intretin, adica sa ma mentin slaba. Dar iar m-am ingrasat, aici se mananca numai grasimi. Eu am tinut cura de slabire mult timp si in week-end am mancat mai mult decat de obicei, si se simte cum am pus iarasi.
    Ideea este ca dimineata sa mananci, de ex cereale cu lapte, iaurt, etc. La prinz o salata si seara friptura sau orez. Sa nu le combini intre ele. Salata poti sa o mananci cu orez sau friptura dar nu impreuna. Sau cartofi natur tot cu salata, dar nu cu friptura. Disocierea este f buna. Te ajuta. Spune adio la paine, prajituri. Nu incerca o cura, ci impuneti sa mananci sanatos.
    Pupici
  •  
    • 69 mesaje
    13 Sep 2006, 13:55
    0 0
    Nu mai stiu ce sa fac ..peste o luna fac un an cu prietenul meu si vreau sa-i fac o surpriza adica sa slabesc 5 kg
  •  
    • 601 mesaje
    13 Sep 2006, 14:13
    0 0
    Iti spun eu ce sa faci....nu da inapoi.Stiu ca e placut sa vezi cum se duc kg-mele in plus,desi ai fost nevoita sa renunti la anumite lucruri care iti plac(sucuri carbogazoase,dulciuri,cartofi prajiti),iar in momentul in care ai vazut k s-a ars surplusul care te incomoda,sau cel putin o parte din el,ai revenit la vechea alimentatie si asta nu e bine.Vb si din proprie experienta ca asa am patit de cele mai multe ori.Dupa o perioada de regim nu sari imediat de acele alimente interzise,gandindu-te ca gata s-au dus kg,pt k nu faci altceva decat sa le aduci inapoi mai repede iar cu putin ''noroc'' mai adaugi cateva pe langa.Mananca sanatos,cat mai multe fructe,ceaiuri,legume,fara dulciuri,prajeli si binenteles ceva efort fizic(plus ultima masa nu mai tarziu de 1.Sunt sigura ca rezultatele nu vor intarzia sa apara,ai nevoie doar de vointa,si nu fa asta pt prietenul tau ci pentru tine.Si eu sunt plinuta,am doar 19 ani si la fel gandeam si eu,dar am reusit sa descopar ca prietenul meu ma place asa cum sunt,ideea e ca eu nu ma prea plac asa ca ceea ce fac o fac pt mine si in nici un caz pt el,daca ii displaceam era de mult cu alta.Te pup.
  •  
    • 29 mesaje
    15 Sep 2006, 11:44
    0 0
    Pentru kilogramele in plus de vina, in primul rand, este lipsa de miscare, apoi alimentatia nesanatoasa, stresul, etc. Poti sa-ti mentii o anumita greutate mancand mai multe legume si anumite fructe, dar ajutand organismul si cu anumite suplimente nutritive care regleaza metabolismul. Daca vrei mai multe detalii, da-mi o adresa de mail si-ti voi scrie.
  •  
    • 2386 mesaje
    15 Sep 2006, 14:45
    0 0
    Bea 2l de apa pe zi, dulciuri de cel mult doua ori pe saptamana, maximum 100 g, ultima masa la ora 17, seara fructe sau legume daca ti-e foame. Elimina prajelile (mai ales cartofii prajiti), sucurile, alcoolul, mancare tip fast-food. Mananca paine integrala, tarate dimineata, macar 30 de minute de miscare pe zi. Cel mai important, daca reusesti sa slabesti, apoi sa nu te apuci din nous sa mananci in nestire. Sa cauti sa ai o greutate constanta mereu. Mai greu e sa te mentii nu sa slabesti.
  •  
    • 75 mesaje
    24 Sep 2006, 19:13
    0 0
    incearca sa faci sport(aerobic) si exclude in primul rand dulciurile.Poti tine si un regim...care crezi tu dar impune-ti sa-l respecti.De exemplu impune-ti sa in tii sa zicem 14 zile...cu posibilitatea sa strici cateva zile...dar fiecare zi ratata s-o repeti DUBLU.N-o sa-ti mai arda sa faci "exceptii".La mine merge.