Stiti?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
11 Sep 2006, 12:490 0Asa cum v-am mai spus iau regenon de o luna si doua saptamani dar as cam vrea sa le opresc desi doctora mi-a zis sa iau trei luni si as dori sa stiu daca se mai poate slabi si dupa ce intrerup tratamentul adica mie mi-e frica sa nu ma apuce o foame din aia nebuna...Daca stiti va rog sa imi spuneti si mie.va pupik.
-
11 Sep 2006, 21:20salut. eu am luat acum 2-3 ani...fara vreo prescriptie...am slabit mult...ce sa zic am luat chiar un an...dar mancam haotic...dupa ce nu am mai luat am pus imediat la loc....dar nici nu am tinut vreun regim de mentinere...eram cu psihicul la pamant si totul era un haos....asa ca...ce sa zic, dar din cate stiu tre sa iti schimbi modul de a manca...adica sa nu revii la vechile obiceiuri ca nu ai facut nimic. nici un regim sau pastila nu iti garanteaza mentinerea...
-
11 Sep 2006, 21:28mey,si io am luat regenon...ai grija ca dupa putin timp devii dependenta!!!nu stiu cate kg ai tu,de obicei se recomanda la obezi...eu nu sunt obeza si am reusit sa iau reteta pt regenon printr-o cunostinta care e medic...si am tot luat timp de vreo 2 ani.luam in canr destul de mari,slabeam cam 1-2 kg pe zi,adica nu mancam nimik vreo 2 zile,iar apoi aveam o foame nebuna...odata ce nu mai luam pastilele mancam cantitati industriale,apoi iar cumparam regenon,slabeam...iar mancam,iar cumparam...ai grija ca iti afecteaza sistemul nervos si respirator fff mult!!!si iti da star depresive!!mai bine fa sport decat sa slabesti cu regenon
-
11 Sep 2006, 23:03Nici chiar asa chiar ma sperii ,cum sa iei atata timp? mie doctora mi-a zis ca mai mul;t de trei luni nu se ia deoarece da dependenta si de aceea am zis sa nu iau chiar trei luni ,deci eu am luat cate doua pe zi si de mancat am mancat cate putin atat cat puteam adica nu mi se facea foame dar mancam cat de cat,tin sa va spun ca aveam 69kg la 1.62 si acum am 62-63kg si as vrea sa mai iau pana la sfarsitul luni adica in total 2 luni si sa le opresc dar nu prea imi dau seama cum o sa fac sa ma mentin ,daca aveti vreo sugestie va rog ajutati-ma.Va pupik dulce si va urez la toate kg mai putine(celor care au nevoie).
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness