credeti k e bine??help help help

•  
    • 8 mesaje
    8 Sep 2006, 00:17
    0 0
    deci...eu m-am gandit sa imi fac urmatorul program: dimineata sa ma trezesc sa mananc un pic (ce se mananca dimineata : tot felul de chestii pe paine,ceiutz...etc.)dar nu ff mult...la pranz mancare (gatita)...si seara eventual niste fructe...si multa apa cum e normal 1,5 l - 2 l /zi...+ inainte de culcare cu cateva ore winsor pilates 20 de minute...si nu se mai pune faptul ca eu merg ff mult pe jos pt. ca imi place.Verisoara mea facea cam tot la fel in afara de sport si apa (nu putea sa bea atat de mult pe zi) si arata super bine...e slaba are si... si... seara nu manca ce gatea mama ei ci isi pastra portia pentru a doua zi la pranz...eu mi-am propus sa fac programul spus mai sus...eu cred k fuctioneaza mai ales ca pot manca cam orice...bine voi incerca sa evit grasimile,dulciurile cu toate ca sunt preferatele mele,painea...etc...si am uitat sa zic ca de curand (din mai) m-am apucat de voley si merg la antrnamente cam de 3-4-5 ori (depinde) pe saptamana la antrenament (2 ore la fiecare antrnament in care o ora facem numai incalzire si o ora joc de minge si cateodata facem conditie fizica adik de exp la rezistenta ne-a pus sa facem 2,3,5,5,3,2 minute de alergat intruna asta ins 20 de minute..cica nu e asa mult dar eu una nu mai puteam...deci fac muult sport...insa imi trebuie si o dieta...ce am spus eu nu e chiar o dieta...dar eu una cred k as putea sa o respect...nici mie nu imi plac dietele cu nu stiu cate grame de... si etc... am si eu nevoie de pareri la ceea ce am scris ... credeti ca este bine??sa incerc?? eu am 1.60 si un pic si 58 de kg
  •  
    • 1555 mesaje
    8 Sep 2006, 10:10
    0 0
    dc ajungi la 50 kg la inaltimea ta e foarte bine! nu cred ca tb sa ne dam noi cu presupusul la programul ales de tine, tu stii mai bine cum reactionezi si in ce parte a zilei esti mai infometata si tb sa consumi mai mult. Singurul lucru pe care ti l'as sugera ar fii acela de a avea un mic dejun foarte bogat, avand in vedere ca seara nu prea mananci sigur dimineata ti'e foame rau micul dejun sa fie bogat in toate. Eu la micul dejun mananc orice, pana si prajituri, ciocolata pt ca stiu ca o sa'mi consum caloriile pe parcursul zile. De la ora 17.00 incerc sa nu mai mananc nimic, seara sala de cateva ori/saptamana, cam asta e regimul adoptat de mine
  •  
    • 90 mesaje
    8 Sep 2006, 10:56
    0 0
    daca faci sport mult,e perfect.modul cel mai bun pentru a te mentine in forma este sa ai un program strict cu mesele,nu sari peste nici una,dar nu mai mult de 3 pe zi si grija cu masa de seara.si e recomandat sa mananci cate putin din toate,adica si legume si carne (dar sa o prepari cat mai sanatos,fiarta sau pe gratar) si fructe ,si putina paine la masa.sa contina masa ta un pic din fiecare.iar dimineata e recomandat iaurt cu cereale.iti dau destula energie si nu ingrasa