Fitness Iasi

•  
    • 683 mesaje
    7 Sep 2006, 18:19
    0 0
    M-am hotarat, nu se mai poate! Dar singura n-am vointa. E cineva din Iasi care ar dori sa mearga la o sala de fitness?
    Am vazut site-ul unei noi sali, n-am vazut pe viu despre ce e vorba dar m-ar tenta. Dieta fara miscare nu functioneaza in cazul meu si vreau o schimbare.
  •  
    • 19 mesaje
    7 Sep 2006, 21:52
    0 0
    DA, sigur, eu sunt din Iasi si m-ar interesa, numai spune ce sala, unde si cand.
  •  
    • 683 mesaje
    7 Sep 2006, 22:32
    0 0
    Maya, lasa-mi o adresa de mail si iti dau site-ul respectiv. Nu stiu daca am voie sa-l scriu aici, sa nu-i fac reclama.
    In zona in care locuiesc a functionat o sala de gimnastica, se lucra foarte bine. Acum am inteles ca s-au mutat intr-un sediu modern, au si piscina, se poate face si gimnastica in apa. Dar eu vreau fitness. Din cate stiu pretul unui abonament la gimnastica era 650.000/10 sedinte deci nu e mult. Conditiile, din imagini, par a fi foarte bune.
  •  
    • 344 mesaje
    9 Sep 2006, 19:55
    0 0
    Buna, ma bucur ca mai sunt fete din Iasi pe forum si va pup...
    Eu am mers pina in iulie la o sala din Podu Ros,eram multumita, dar acu sunt in renovare si nustiu daca au finisat.
    Momentan merg la Armony, linga Moldova Mall,e bine,am abonament fitness si aerobic nelimitat -980000.Au solarium, tratamente anticelulitice...bafta la toata lumea care face sport.