ajutor!!!!
-
0 0Buna fetelor,
Se pare ca si eu, ca multe altele, am o problema de greutate. Am 22 de ani, 1.60m si cam 65 de kg. De foarte putine ori mananc de foame, cred ca de cele mai multe ori mananc de stres. Lucrez de la 8 la 16 si fac 2 facultati. Cu toate astea nu reusesc sa dau jos din kg in plus. Am incercat cu supa de varza si m-am ingrasat, cred ca a fost cel mai sever regim pe care l-am tinut vreodata. Am incercat si cu ceai verde si in timp ce mama slabea vazand cu ochii eu ma incapatanam sa imi pastrez greutatea. Am mai incercat si spirulina si diomfibra si la fel, nimic. Timp de mai bine de o luna am renuntat la dulciuri si la grasimi. Mancam doar salata, iaurt, carne de pui la gratar. Renuntasem la cola si la cartofii prajiti pe care ii adoram atat de mult. Rezultatul a intarziat sa apara. Sunt disperata, vreau sa slabesc. Din pacate serviciul si facultatile nu imi lasa timp si de sport. Locuiesc singura si cand ajung seara acasa am alta treaba de facut. Daca stiti careva un regim usor care sa nu ma oblige sa mananc la ore fixe 100 gr de ceva si 25 de gr de altceva sau medicamente miraculoase de slabit, orice, nu ma intereseaza pretul, va rog sa ma anuntati. Multumesc mult! -
Asculta sfatul unei pofticioase-mancacioase. Cel mai usor de tinut mi s-a parut regimul Atkins. NU trebuie sa cantaresti 5 grame de..., nu trebuie sa-ti faci "sufleul a la..." cu o lingurita de ghimbir, capere si mai stiu eu ce ingrediente de care in provincie nu gasesti.
Pentru cele mai complete informatii consulta topicul "regimul Atckins" de la pagina 3 din diete. Te vei lamuri mai bine decat daca-ti fac eu un rezumat.
Cel mai important mi se pare sa nu suferi de foame, caci atunci devii frustrata si ai manca si frigiderul cu tot cu stecher
Si eu am pb cu greutatea si am mai tinut asta, si voi reincepe curand.
Succes! -
buna!si eu am avut aceeasi problema,dadeam foarte greu jos si acumulam foarte repede.anul acesta am avut bacul si admiterea si nu am mai avut timp de sport si diete in consecinta m-am ingrasat 10 kg.n-am facut exces de nimik,si nu am maincat f mult dar stresul m-a facut sa ma ingas foarte mult intr-o perioada foarte scurta de timp.acum am inceput un regim de laherbalife.e greu de tinut la inceput dar cum u ai mai tinut diete sigur iti va fi mai uosr ca mie.daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe adresa sweet_little_kathy@yahoo.com
-
nu!!!!! nu! nu! nu! herbalife!!!! si eu am tinut si , desi slabisem f frumos, am pus pe urma tot la loc si muult in plus fara sa mananc in disperare. m-a dat peste cap in ultimul hal! si aia de la herbalife sunt niste escroci!!!! nu faceti prostia sa mai luati porcarii d-astea ca va nenorocesc si pe voi asa cum m-au nenorocit si pe mine!!
-
offf. in legatura cu herbalife, nu vreau sa incerc. o prietena de-a mea este in Spania si are aceasi problema de greutate ca si mine. o colega de-a mea de servici se ocupa cu distribuirea produselor herbalife. i-am spus prietenei mele sa incerce. s-a dus acolo la o farmacie si i s-a spus sa nu incerce niciodata pentru ca in Spania au fost interzise spre a fi comercializate pentru ca sunt foarte daunatoare corpului.
in legatura cu mentinerea.... tot ce pot sa iti spun este ce am spus si pana acum. mai bine de o luna am mancat practic la regim. mi-a fost f greu dar am ajuns sa ma obisnuiesc. dupa ce am vazut ca nu am dat jos nici macar un kg am renuntat, eram prea nervoasa, suferisem degeaba. prietenul meu spune ca daca ma gandesc la mancare eu pun deja un kg
poate e de natura psihica, nu stiu. oricum, vreau sa slabesc, dar se pare ca nu reusesc
-
ce prostie faza cu spania si herbalife
se vede ca multa lume nu stie ce vorbeste!!!CE FARMACIE MA ROG? PRODUSELE ASTEA NU SE GASESC IN FARMACII,CI DOAR LA DITRIBUITORI!!! SI STITI DE CE? NU STITI! PT CA DITRIBUITORII SAU MAI BINE ZIS "ASISTENTII PERSONALI DE SANATATE" SE OCUPA DE TINE PANA AJUNGI LA UN REZULTAT,DECI NU ITI VAND PRODUSUL SI APOI ISI VAD DE VIATA LOR,asadar e o diferenta fata de farmaciste nu? 
si nu sunt interzise nicaieri,la naiba!!
acum nu ca le fac reclama dar ma deranjeaza ignoranta la maxim!!! o buna prietena e distribuitor(e in alta tara evident) si a avut rezultate f bune cu clientii ei pt ca stie sa se ocupe!
PS:clientii ei nu au facut tratam 5 zile,ci ani de zile,doar asa iti poti pastra rezultatele!!! -
bla bla bla!!! hmm insemna ca prietena ta si-a facut o mare vila cu piscina pe malul marii din banii idiotilor care-si distrug viata cu porcariile astea!
eu stiu f bine despre ce vorbesc!!!
dupa ce iei cu pumnul medicamente si bei rahaturile alea de shake-uri si mananci numai o felie de gratar pe zi normal ca slabesti! dar dupa ce ai intrerupt, ti se da tot metabolismul peste cap, te ingrasi vazand cu ochii.eu slabisem cu herbalife 7 kg si am pus pe urma 20 si asta fara sa mananc in disperare.
si toti distribuitorii sunt niste mincinosi! chit ca te iau cu duhul blandetii. eu m-am intalnit cu una de la herbalife dupa ce ma ingrasasem cele 20 kg si ce credeti ca mi-a zis: " vaaai ana arati minunat te mentii perfect"
deci lasati porcariile si treceti pe un regim de viata sanatos! -
rumm, amalia a spus ca a mancat aproape o dieta drastica si nu a slabit. Ce sa mai taie din mancare? Sa traiasca cu apa plata cu lamaie? Cand ai si scoala si serviciu nu poti.
Nu stiu din proprie experienta cum e cu herbalife, dar pe mine m-a descurajat pretul. Pentru ca sunt produsele de slabit, shak-urile etc., iar apoi te aburesc cu cura de mentinere.
Eu am incercat alte prostioare din farmacii (Clarinol,si a mai fost unul cu reclama) fara nici un rezultat.
Si regimul Montignac e f. bun si mult mai sanatos decat Atkins, numai ca nu e asa comod. E atat de permisiv, incat foarte usor poti sa "scapi hatzurile".
Succes tuturor care vor sa slabesca! (implicit si mie)
-
evelor, multumsc de sfaturi. azi mi-am cumparat si crom, poate ajuta, si de ieri am inceput, din nou, regim.
cu herbalife nu vreau sa incerc. poate ca multe dintre voi ati slabit folosind produsele lor, dar pe mine nu m-au convins.
si in legatura cu apa plata cu lamaie, am incercat-o si pe asta. vara trecuta aveam cam 3 zile pe sapt in care ma alimentam cu apa plata cu lamaie, pufuleti si...tigari. in restul zilelor mancam f putin, pentru ca locuiesc singura nu imi prea gatesc asa ca...dar, nu am slabit
asta e. poate acum am mai multa bafta -
pai ideea cu herbalife-ul e tocmai aia ca nu treb sa te lasi ;0 ,bineinteles daca te tine si punga sa dai cate 100euro pe luna mult si bine..
am zis ca prietena mea lucreaza in strainatate si am vazut oameni de-ai lor care consuma de 10 ani herbalife si se simt perfect. daca ar fi fost asa daunatoare oare nu crapau aia dupa 10 ani de produse????
in fine,nu incerc sa conving pe nimeni de nimic,dar eu daca as avea 100kg as incerca orice
mult succes la toate -
Fetelor,nu va mai indopati cu pastile pt slabit.Nu fac decat sa-ti distruga organismul si apoi,dupa ce vei slabi cateva kg vei lua de doua ori kg date jos cu acele pastile.Incercati un regim,echilibrati-va alimentatia,si veti vedea ca veti slabi.Si eu slabesc f greu.Trebuie vointa in primul rand.Mancati multe fructe,beti apa multa,mancati orez,legume,branza de vaca.Sunt atatea alimente care nu ingrasa.Amalia,primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti golesti frigiderul de mancare cu multe calorii,si pune in loc fructe si legume,apa.Renunta la sucuri,alcool.Succes!
-
daca au un sediu nu stiu unde asta nu inseamna ca e si oficial!! eu voiam sa fiu reprez dar mi s-a zis ca treb sa lucrez cu cod strain pt ca oficial ei nu sunt deschisi aici
si nu e 200euro pe luna,asta e o inselatorie,programul de baza e 110 euro pe luna in tara unde lucreaza prietena mea iar daca vrei sa iei de pe net la noi e cam 120-130 dolari pe luna
-
Eu am doua recomandari (a 3-a se exclude pt ca inteleg ca nu ai cum sa faci sport):
- informeaza-te si tine-te de Montignac
- schimba-ti stilul de viata. La stress-ul vietii de care vorbesti (2 facultati, serviciu, locuiesti singura)nu ai nici o sansa sa slabesti. Multi se ingrasa pe fond nervos (vezi eu!).