nutritionist
-
0 0Am slabit ce este drept cateva kg bune..am 1,75m si vreo 62 de kg.vreau sa ajung la 57-58 insa nu reusasc nicicum (miscare nu fac este adevarat,insa fac tratamente corporale).Ati mers al un nutritionist?Ati avut rezultate in felul asta?Ca eu m am plictisit de asteptare..
-
poti citi "silueta dincolo de mituri" al dnei.dr.nutitionist Mihaela Bilic si o poti cauta personala
cartea este grozava ti-o spun pe incercate
nu mai stiu precis parca pe aici sau pe la sectiunea sanatate era un topic cu teo si cum a slabit ea ajutata de dr.mihaela bilic acolo la un moment dat se dadeau niste adrese si un nr de telefon
sunt sfaturi f pertinente in carte care mau ajutat sa inteleg destule si fara mare greutate sa le urmez
si cred ca fata in fata tipa tipa este si mai si de interesanta... -
nu mi a placut herbalife pt ca intr o prima faza chiar daca am slabit ceva..nu stiu exact cat, era f greu de tinut.nu m am abatut de la regim insa incepusem sa am stari de greata si dureri in partea dreapta..mancam doar o masa pe zi fara nimic altceva intre..doar shakeurile.erau bune si destul de consistente,nu imi era foame insa ma gandeam la mancare..ceva de genul asta..eu de felul meu mananc putin insa simteam nevoia sa mestec ceva nu doar sa inghit chestiile acelea.dupa herbalife mi am schimbat in reneral alimetatia si am avut rezultate destul de bune.nu extraordinare insa sunt multumita.
si o alta chestie care mi s a parut ciudata la herbalife..nu sunt nici pe departe supraponderala insa tratamentul pentru o luna s a ridicat la peste 300$ in conditiile in care am auzit femei care au avut rezultate cu tratamente mult mai ieftine.luam pastile cu pumnul de 3 ori pe zi.eu cred ca tipa respectiva a vazut ca sunt "buna de muls" si nu a mai tinut cont cat si ce sa mi dea..asta e,aveti rgija.