de ce nu slabesc?

•  
    • 1 mesaje
    4 Sep 2006, 13:33
    0 0
    am si eu o intrebare: de ce nu reusesc sa slabesc cu toate ca nu mananc decat dimineatza (cereale cu iaurt), fucte pe la 11 si la pranz o salata??? pt mine e un mister. exista posibilitatea ca organismul meu sa se fi obisnuit cu acest regim alimentar? ideea e ca in restul zilei chiar nu simt nevoia sa mananc, de dulciuri nici nu mai vorbesc.
  •  
    • 8 mesaje
    4 Sep 2006, 13:58
    0 0
    buna!poate ar trebui sa faci si putin sport.cate kilograme ai de esti asa stresata cu slabitul?si eu eram la fel,dar acum am reusit sa slabesc si un kg pe saptamana cu ajutorul produselor herbalife
  •  
    • 430 mesaje
    4 Sep 2006, 14:13
    0 0
    Ai mai slabit inainte? Poate ai ajuns in perioada de "stationare" prin care trece orice persoana care tine o cura de slabire. Daca nu ai slabit nici inainte, mergi de-ti fa analizele la un endocrinolog, s-ar putea sa ai probleme hormonale si de aceea nu reusesti sa slabesti. Si fa miscare, cat mai mult cardio: bicicleta, alergat, stepper etc. Organismul uman se obisnuieste cu orice, deci poate tu ai ajuns in situatia in care corpului tau ii ajung acele cateva calorii pe zi, s-a invatat sa traiasca cu ele. Apuca-te de miscare, e cea maisigura si sanatoasa metoda!!!