pepenele rosu ingrasa??
-
4 0eu una ador pepenele rosu...cand e perioada lor mananc in fiecare zi...multe persoane mi-au zis k ingrasa,dar altele mi-au zis k nu...nu stiu ce sa mai cred....de obicei mancam pepene dimineata,la pranz si seara...voi ce ziceti?
-
lecsy,stai linistita,nu e chiar asa stupid.
Pepenele rosu ingrasa pt ca contine multe zaharuri...
Ce e asa absurd??? se stie ca banana si strugurii ingrasa(potasiu si zaharuri),de ce nu ar ingrasa si pepenele rosu??
Din struguri se face si zahar!nu-mi plac oamenii limitati care posteaza comentarii de genul tau,lecsy.. -
Intr-adevar, fructele contin glucide, dar nu toate sunt periculoase pt. silueta. Watermelon, pomeneai de struguri si banane. Uite, bananele au 66 calorii/100 g si 13,4 la suta glucide, iar strugurii 98 calorii si 18 la suta glucide. Aici e, intr-adevar, pericol. Desi o banana, dimineata, nu are cum sa ingrase. Consumata dupa o masa sau in cantitati mari nu e in regula. In timp ce lubenita (pepenele rosu, dar io nu pot sa ii spun asa)are 25 calorii si 5,4 zaharuri.
Din experienta mea, lubenita e ok. Am mancat vara asta foarte multa (anul trecut la fel) si, din contra, am slabit. Sunt zone unde se mananca cu paine si de aceea specific ca o mancam asa, goala. La pranz, seara, nu conta. Adevarul e ca in acest timp am consumat fructe multe, dulciuri aproape defel si poate de aceea am slabit. Dar, zic eu, lubenita nu ingrasa.