dieta dupa nastere
-
0 0am nascut acum 2 luni jumate, al 2-lea copil, la prima sarcina am luat 20 kg si intr-un an le-am pierdut pe toate, de fapt dupa ce am terminat de alaptat la 5 luni, iar acum am luat 25 kg si credeti-ma ca nu am mancat mult, ca de obicei. inainte de a ramane insarcinata,am avut 50 kg, la prima nastere am avut 70kg,acum 75 kg,problema e ca nu le scap asa de usor,in prima luna am dat jos 10 kg,dar de atunci nu mai scade nimic! am 65 kg, nu fac dieta ptr ca alaptez, doar ca nu mai mananc seara, doar fructe, salata, si am inceput sa fac si bicicleta de camera si folosesc si un aparat de stimulare musculara ptr abdomen, si in plus beau ceai verde care se spune ca e ptr slabit, elimina lichidele..intrebarea mea e, aveti idee daca tot ce fac e gresit ptr alaptare?!in special ceaiul?ptr mine e un soc sa ma vad cu 65 kg, care de fapt eram 50, nu mai pot purta nimic, totul ma deprima cand vad ca trebuie sa probez haine masura 40!
va multumesc -
pe mine ma tras de urechi doctorita lui bebe cand iam spus ca beau ceai verde chiar mia interzis - ca si eu alaptam
dar eu nu si nu ca vreau sa beau dar leam rarit si le beam doar cand nu il alaptam
la 5 luni bebe al meu lua lapte de la mami doar dim si seara in rest papica pentru el asa ca aveam timp sa beau ceai verde -
doralinda, tot pe prima pagina ai sa gasesti scris despre Regimul Montignac.
daca ai o adresa de e-mail, iti pot trimit cartea in format electronic. este f.usor de tinut intr-o tara in care nu falimentezi mancand legume iarna. nu trebuie sa numeri calorii, si sa stii ca da rezultate uimitoare. dar este un regim de viata, trebuie eliminate anumite alimente pentru tot restul vietii. eu am slabit cam 1 kg/saptamana. acum am ajuns la greutatea ideala si continuu sa mananc asa. ma simt chiar f. bine. te pup, da un semn daca vrei sa-ti trimit cartea. -
iti multumesc mult pescarush! intr-adevar, avem legume si fructe proaspete toata iarna aici, dar cred ca si in Romania se gaseste acum...oricum, eu niciodata nu am fost grasa, cel mult am avut 52 kg si mancam f bine si la pranz si seara, si nu sunt chiar adolescenta, am 34 ani, dar niciodata nu am avut probleme de greutate, nici nu stiam ce e aia dieta! chiar vreau cartea de care zici tu, poate ca e nevoie sa elimin doar ptr o scurta perioada de timp unele alimente....adresa mea e cdmusat1972@yahoo.com...
iti multumesc mult -
Fetelor, si eu am nascut pe 20 iunie dar nu prea am cum sa tin un regim asa ca m-am hotarat sa merg mult pe jos. Oricum, copilul trebuie plimbat nu? Asa ca plec pe faleza Dunarii si merg 4-5 ore pe zi. Deja incep sa incap in hainele dinainte de sarcina! Ma mai abtin si de la mancare (cu paine putina si doar neagra sau graham), multe legume si fructe, etc ceai de papadie.
Mancare gatita nu prea mai mananc (eventual doar ciorba ca saimt nevoia de lichide).
Sa aveti spor! -
buna violeta7ro,
mersi ptr sfat, ai dreptate cu mersul pe jos, doar ca eu mai am un copil, aproape bebe e si ea, o fetita de 2 ani, si imi este greu sa merg la plimbare cu un copil in carut( sau port bebe) si celalalt sa alerge, sa cada, sa se loveasca, etc...din cauza asta fac bicicleta de camera in fiecare seara cam 40-45 min, am rarit mesele, dar nu pot face regimul pe care il tii tu, ptr ca alaptez...tu nu alaptezi?daca tii un asa regim are ce manca bebelusul tau?eu am nascut 19 iunie...si depinde si ce greutate ai luat, eu am luat 25 kg si nu mancam mult, dar poate ca e adevarat ce se zice, nu cantitatea conteaza, ci calitatea....oricum, stiu ca dupa faza cu alaptatul voi da jos totul, doar ca eu sunt mai incapatanata si vreau sa revin cum am fost inainte cat mai repede.
rabdare.
spor in continuare si multa sanatate! -
Doralinda,
Din pacate nu prea am avut lapte si dr copilului mi-a recomandat sa ii dau Milumil ca ar fi mai apropiat ca formula de laptele matern.
Ai dreptate ca e greu daca ai si un copil mai mare; stiu ca sunt plini de energie. E bine ca ai vointa si e ok daca faci bicicleta. Am si eu dar dupa nastere mi-a iesit un hemoroid si nu as putea sta in fund atat de mult pe bicicleta de camera. Prefer mersul. Bebe a mea e mica si doarme aproape tot timpul cat e plimbata, e f linistita (acasa e cam agitata).
Dar, cred ca regimul meu nu ar fi afectat laptele pt ca nu e asa drastic.( asa cred eu).
Pupici tuturor si spor la slabit!
PS Doralinda, ai nascut de ziua mea! Bebe a mea imi dadea semne ca vrea sa se nasca de ziua mea dar a mai asteptat o zi (s-a nascut pe 20 iunie). Asa vom avea de sarbatorit mai mult! -
violeta7ro,
imi pare rau sa aud ca nu ai avut laptei dar nu-i nimic, copiii vor creste oricum!
la multi ani atunci tie si micutei tale! si eu am avut cu mama aceiasi zi si luna de nastere, e frumos!
va pup pe amandoua.
P.S. intr-adevar, nu e greu de tinut o mica dieta, si eu oricum incerc sa am grija ce mananc, cat si nu chiar seara, dar daca sar o masa, se vede imediat in cantitatea de lapte a bebelusului, nu am cat trebuie