E bine???

•  
    • 56 mesaje
    31 Aug 2006, 18:34
    0 0
    Pe 1 august am inceput un tratament cu REGENON prescris de medic si bineinteles cu regim (fara grasimi,prajeli,paine s.a.m.)si am slabit5 kg ,mi-e mia zis doctora sa iau doua luni REGENON si a treia sa mai iau cand mi-aduc aminte cate o pastila.Voi ce parere aveti?Am dat jos suficient intr-o luna,adica 5 kg? Daca ma puteti ajuta cu sfaturi va rog sa o faceti.Va multumesc.
  •  
    • 56 mesaje
    1 Sep 2006, 12:35
    0 0
    haideti fetelor chiar nu vrea sa ma ajute si pe mine nimeni?
  •  
    • 403 mesaje
    1 Sep 2006, 14:10
    0 0
    Eu din cate stiu este bine si sanatos de dat jos cam 1 kg pe saptamana; adica eu zic ca este foarte bine.Mai departe stii tu daca trebuie s-o tii asa sau nu.
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Sep 2006, 15:20
    0 0
    eu tot ce stiu e ca o sa te ingrasi la loc, poate chiar mai mult decat ai slabit, dupa ce termini cu regenonul. si mai stiu si ca medicamentul asta, cu sau fara recomandare medicala, tot daunator este.
  •  
    • 348 mesaje
    1 Sep 2006, 17:57
    0 0
    Nu vreau sa fiu sceptica, dar in conditiile in care ai renuntat la grasimi, prajeli, etc, puteai sa dai linistita 5 kg. jos, fara sa trebuiasca sa iei REGENON..
  •  
    • 169 mesaje
    1 Sep 2006, 18:09
    0 0
    Buna fetelor!...NU MAI LUATI MEDICAMENT PT SLABIT!!!!!
  •  
    • 1555 mesaje
    1 Sep 2006, 18:53
    0 0
    O prietena de'a mea a dat jos 12 kg in 2 luni, tot pe acolo, oricum am auzit numai de rau de regenon, mult prea multe contra - indicatii. E bine totusi ca ai consultat un medic inainte; incearca sa nu mai mananci dupa ora 17.00 - max 18.00 si bea dimineata, pe stomacul gol 300 ml apa racita. Dc ai stomacul tare, o reteta dura : un paharel de otet de mere combinat cu apa inainte de fiecare masa. Se slabeste repede dar riscurile sunt f mari. Mai bine incet si sanatos.
  •  
    • 56 mesaje
    1 Sep 2006, 21:49
    0 0
    Va multumesc pt raspunsurile voastre dar sant nelamurita intr-un fel,adica dupa ce termin regenonul de luat ma ingras mai rau decat am fost ?Chiar daca nu mai revin la obiceiurile dinainte? eu vreau sa mananc la fel ca pana acum nu o sa ma apuc sa mananc ca nebuna sa mi bat joc de tot ce am facut.Voi ce parere aveti?
  •  
    • 813 mesaje
    1 Sep 2006, 22:41
    0 0
    nina, si mie mi-a recomandat medicul endocrinolog Regenon. eu iau o pastilutza pe zi inainte de masa de pranz. am reusit sa slabesc ceva-ceva in 3 saptamani.

tine-o tot asa. cand o sa te vezi supla si frumoasa nu cred ca vei vrea sa mai exagerezi cu hrana...
    oricum pana cand vom slabi ar trebui sa ne "educam" stomacelul...sa-l invatam sa nu mai ceara, sa ne controlam poftele, sa constientizam ca suntem oricand expuse riscului de a deveni ce am fost...

dar pana sa ajung cum imi doresc eu...mai am multa ambitie de consumat

te sarut dulce
  •  
    • 56 mesaje
    1 Sep 2006, 23:56
    0 0
    Lolisor iti multumesc ca imi dai curaj ,eu iau doua pastile pe zi ,una dimineata si una seara (mi se prescrisese 3 pe zi)dar nu stiu mi-e frica sa nu se opreasca procesul de slabire aici si nu prea stiu ce sa fac adica am slabit 5 kg si as vrea macar 5 sa slabesc.PUPICI DULCI.
  •  
    • 6 mesaje
    12 Sep 2006, 22:53
    0 0
    Poti sa iei linistita 3 luni, daca nu esti depresiva, cu conditia sa faci miscare aerobica cel putin 15 min pe zi si acum si dupa tratament. Succes!
  •  
    • 56 mesaje
    12 Sep 2006, 22:57
    0 0
    Sa stii ca am avut unele zile cand plangeam fara motiv si suparata foc,adica certam copii ma certam cu sotul meu tipam la el dar acum vad ca m-am cam linistit nu stiu ce sa zic ,voi ce parere aveti? are rost sa mai iau ,adica pot sa slabesc mai mult de astea 6-7 kg care le am dat jos in o luna si o saptamana ? va pupik si astept raspunsurile voastre....
  •  
    • 6 mesaje
    12 Sep 2006, 22:58
    0 0
    si apropos,regenon retard se ia doar una pe zi,de preferat pana la 17.00
  •  
    • 6 mesaje
    12 Sep 2006, 23:00
    0 0
    da,poti sa slabesti si 18 kg...tu alegi cand vrei sa te opresti,dar sa nu iei mai mult de 3 luni
  •  
    • 56 mesaje
    12 Sep 2006, 23:04
    0 0
    Nu stiu ce inseamna retard dar mie mi-a prescris doctora 3 pastile pe zi prima luna ,a doua luna cate doua pe zi iar a treia luna cate una iar eu am luat de la inceput cate 2 pe zi ,una dimineata si una pe la 4 dupa-amiaza.Voi ce spuneti poate sa dea dependenta daca iau trei luni?
  •  
    • 6 mesaje
    12 Sep 2006, 23:10
    0 0
    regenon retard este un produs mai concentrat,din aceasta cauza se ia o tabl pe zi,este mai comod.
    dependenta se creaza doar daca prelungesti tratamentul mai mult de 3 luni fara o pauza intre ele.
  •  
    • 56 mesaje
    12 Sep 2006, 23:19
    0 0
    Mersi mult ,asa ca o sa iau atat cat mi-a zis doctora si vad unde ajung ,sper sa ajung macar la 58-60 kg macar atat...Va pupic ...
  •  
    • 56 mesaje
    17 Sep 2006, 11:19
    0 0
    Daca mai sunt fete care urmeaza tratament cu REGENON le rog sa mi spuna si mie la ce rezultate au ajuns.va rog....
  •  
    • 85 mesaje
    18 Sep 2006, 10:46
    0 0
    nina, nu trebuie sa te sperii daca nu vei mai slabi in acelasi ritm si in perioada urmatoare. 5 kg cat ai dat tu jos in prima luna e f bine. dar trebuie a te astepti si la o perioada de stagnare. asta e cea mai nasoala. adica, in prima faza slabesti fiindca corpul tau este obisnuit cu un stil de alimentatie si acum intervine o schimbare. la un moment dat, corpul se obisnuieste cu noul regim si vei realiza ca nu mai dai jos deloc. dupa aceasta perioada (variabila de la om la om, de la cateva zile pana la cateva saptamani), vei incepe din nou sa slabesti. faza cea mai rea e cea de stagnare, cand esti tentata sa renunti, cand ti se pare ca efortul pe care-l faci nu mai da roade. e momentul cand multe femei renunta la dieta (poate lipsa de informare, poate lipsa de vointa?). dar te asigur ca nu trebuie sa o faci, fiindca e pacat.
    si, in final, sa-ti spun o chestie pe care sigur ai mai auzit-o: e sanatos sa slabesti mai lent intr-o perioada mai lunga de timp, chiar daca toate ne-am dori sa ne apucam azi de dieta si maine sa aratam trasnet, sa atingem greutatea mult visata
  •  
    • 171 mesaje
    18 Sep 2006, 14:39
    0 0
    Buna
    Si eu iau regenon, si ma ajuta foarte mult sa mai tai din portii.Nu am avut nici un efect secundar pana acum si sper sa nici nu apara.
    Nina, daca nu te intorci la vechiurile obiceiuri o sa te mentii si chiar sa si slabesti in continuare; cu apa si aer nimeni nu se ingrasa.
    E un stil de viata, nu o cura de slabire. Nu poti sa dai vina pe nici un tratament sau cura daca te-ai infometat si apoi 'spargi frigiderul'.
    Iti recomand sa combini cu efort fizic(cel putin de 3 ori pe saptamana), te ajuta sa slabesti mai repede si mai frumos, sa te simti mai energica, sa dormi mai bine.

Sa fii tare, si multa ambitie ca se poate