faceti aerobic?
-
0 0Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva.Am mers la aerobic marti seara si am facut o febra musculara de nu stiu cum o sa ma mai duc maine seara.Voi cand va duceti, faceti si step sau doar aerobic, gimnastica pe salteluta?
-
Febra musculara trece cu inca o sedinta de aerobic, asta pana te obisnuiesti cu efortul fizic. Mergeam si eu la aerobic intr'o perioada, ma tinea cate 3 ore si faceam exercitii, saltea, dans ... era ceva combinat, foarte frumos ... acum fac fitness, mai mult cardio. La aerobic sunt rezultate mult mai frumoase ca la fitness dar intr'un timp mai lung. Iar pt febra musculara ia o asprinia, succes
-
lecsy la ce sala mergi?? eu sunt din cta..si din octombrie am sa vin in buc la fac si as vrea sa`mi gasesc o sala kalumea...de ex aici mg la una acm unde in abonamentul d 450 d mii redus cuprinde tot ceea ce au: aerobic tae-bo fitness sauna..si ce mai au ei..doar la masaj s plateste...exista asa ceva si prin buc? ms mult
pupici -
da, avem sali cu zecile, orice profil, tae-bo, fitness, inot, aerobic, combinate
, mai accesibile, mai de fite...depinde si in ce zona te muti, sa ai o sala aproape. Dc ajungi prin cartierul titan, iti recomand o sala superba, curata si cu aparate profesionale. Abonam. este 90 RON - intrare nelimitata. Ai aici si aerobic si masaj, sauna, fitness ... te asteptam