faceti aerobic?

•  
    • 139 mesaje
    31 Aug 2006, 13:44
    0 0
    Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva.Am mers la aerobic marti seara si am facut o febra musculara de nu stiu cum o sa ma mai duc maine seara.Voi cand va duceti, faceti si step sau doar aerobic, gimnastica pe salteluta?
  •  
    • 1555 mesaje
    31 Aug 2006, 14:09
    0 0
    Febra musculara trece cu inca o sedinta de aerobic, asta pana te obisnuiesti cu efortul fizic. Mergeam si eu la aerobic intr'o perioada, ma tinea cate 3 ore si faceam exercitii, saltea, dans ... era ceva combinat, foarte frumos ... acum fac fitness, mai mult cardio. La aerobic sunt rezultate mult mai frumoase ca la fitness dar intr'un timp mai lung. Iar pt febra musculara ia o asprinia, succes
  •  
    • 1097 mesaje
    1 Sep 2006, 11:07
    0 0
    Febra o sa ai inca cateva zile de acum incolo. Daca nu ai mai facut de mult miscare si ai fortat muschii prea tare e normal sa faci fbra. Mai bine fa pauza o zi ca sa nu iti vandalizezi muschii, dar nu mai mult de o zi.
  •  
    • 599 mesaje
    1 Sep 2006, 21:38
    0 0
    fetelor cum sunt exercitiile cardio? as vrea si eu sa ma apuc din toamna de fitness
  •  
    • 1097 mesaje
    1 Sep 2006, 22:55
    0 0
    Cardio sunt.....extenuante. Adica o ora intreaga de efort fara oprire si fara incetinere a ritmului. Ca sa iti dau un exmplu: joggingul.
    Incearca sa iti imaginezi corpul unui atlet (profesionist). Efortul continuu si constant te face sa slabesti de peste tot uniform.
  •  
    • 1555 mesaje
    2 Sep 2006, 16:59
    0 0
    la o sala de fitness cardio se refera la banda de alergat, stepperul, bicicleta/eliptica, sarit coarda, sunt intradevar extenuante dar te formeaza frumos
  •  
    • 208 mesaje
    11 Sep 2006, 23:39
    0 0
    lecsy la ce sala mergi?? eu sunt din cta..si din octombrie am sa vin in buc la fac si as vrea sa`mi gasesc o sala kalumea...de ex aici mg la una acm unde in abonamentul d 450 d mii redus cuprinde tot ceea ce au: aerobic tae-bo fitness sauna..si ce mai au ei..doar la masaj s plateste...exista asa ceva si prin buc? ms mult
    pupici
  •  
    • 1555 mesaje
    12 Sep 2006, 09:20
    0 0
    da, avem sali cu zecile, orice profil, tae-bo, fitness, inot, aerobic, combinate , mai accesibile, mai de fite...depinde si in ce zona te muti, sa ai o sala aproape. Dc ajungi prin cartierul titan, iti recomand o sala superba, curata si cu aparate profesionale. Abonam. este 90 RON - intrare nelimitata. Ai aici si aerobic si masaj, sauna, fitness ... te asteptam
  •  
    • 208 mesaje
    14 Sep 2006, 20:44
    0 0
    daa cam asa ceva imi trebuie sa am abonament nelimitat..si in banii astia poti sa faci si fitness si aerobic si sauna nu?? mai spune`ti astfel d sali fetelor plss
  •  
    • 1555 mesaje
    14 Sep 2006, 22:21
    0 0
    fitness + aerobic = 110 lei abon nelimitat dar nu cred ca poti face fata la ambele, tipa de la aerobic are vena si cam scoate untul din tine ... in rest, sauna e 5 lei sedinta de 15 minute pt abonati si 15 lei pt doritori, pup
  •  
    • 1097 mesaje
    14 Sep 2006, 22:55
    0 0
    sweet_iubitzica,. la ce sala mergi in Cta? Vreau si eu
  •  
    • 20 mesaje
    16 Sep 2006, 20:59
    0 0
    am si eu o intrebare despre aerobic: de fiecare data cand imi fac abonament si ma apuc de "lucru" se observa foarte repede efortul depus sia sta e bine insa saniimei scad coniderabil, credeti ca ar trebui sa renunt la sauna, sau la ce?
  •  
    • 20 mesaje
    16 Sep 2006, 21:00
    0 0
    am si eu o intrebare despre aerobic: de fiecare data cand imi fac abonament si ma apuc de "lucru" se observa foarte repede efortul depus si asta e bine insa sanii mei scad coniderabil. credeti ca ar trebui sa renunt la sauna, sau la ce?
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Sep 2006, 17:28
    0 0
    lecsy unde este mai exact aceasta sala?
  •  
    • 79 mesaje
    17 Sep 2006, 17:43
    0 0
    Lecsy, daaa! eu stau in titan si de cand caut o sala de aerobic in apropiere! iar ce spui tu suna bine binee ihim Thanks!
  •  
    • 75 mesaje
    24 Sep 2006, 18:47
    0 0
    secretul ca sa nu faci febra e sa te duci in continuare,chiar a doua zi ,si sa lucrezi cu febra...in general dispare febra chiar a doua zi.dar daca nu te duci si mai stai cateva zile...faci o febra musculara de nu mai poti merge