cum sa scap de burta

•  
    • 175 mesaje
    29 Aug 2006, 08:49
    0 0
    Acum doua luni am facut o operatie de histerectomie totala iar medicul mi-a spus ca nu am voie sa-mi `lucrez`muschii abdominali timp de 6 luni!Am 36 ani,trebuie sa mai slabesc vreo 2o kg,am si diabet,metabolismul meu s-a dat peste cap,sunt la menopauza indusa chirurgical dar ce e cel mai suparator :cea mai mare parte a grasimii este pe burta.Cum sa scap de ea in aceste conditii?
  •  
    • 374 mesaje
    29 Aug 2006, 09:00
    0 0
    Pentru accelerarea metabolismului este nevoie de exercitiu fizic, preferabil cu greutati impreuna cu mese mici si dese. Iti calculezi procentul de grasime pe care il ai, urmand ca apoi sa afli aportul caloric pentru fiecare masa. Micul dejun este cea mai mare iar cina cea mai mica.
    Pentru femei sunt suficiente 5 mese pe zi, la o distanta de 3 ore si jumatate intre ele ( poate mai mult sau mai putin, in functie de programul fiecaruia ).

Grasimea nu se elimina strict de pe o zona anume, ea se arde uniform pe tot corpul, in consecinta nu se poate lucra strict o parte anume a corpului in speranta ca grasimea care acopera partea respectiva va arde.
  •  
    • 38 mesaje
    29 Aug 2006, 13:32
    0 0
    deci, deci sper ca esti constienta ca tu nu poti face exercitii fizice sub nici o forma daramite sa RIDICI GREUTATI pentru ca aceasta operatie e una destul de complicata, muschii dai abdomoinali nu mai au un suport de sustinere plus ca operatia(daca e una clasica)se poate redeschide sau poti face ruptura de perineu
    poti decat sa iti controlezi alimentatia sa manaci pana la 1000 de calorii pe zi si cam atat
    in rest vei vedea ca starea de menopauza indusa nu e de neobservat vei avea bufeuri, crize de nervi dar cu ajutorul tau, al medicamentelor si al lui Dumnezeu veu reusi
    in rest, dupa ce vei scapa de aceste probleme, ai tot timpul din lume sa dai burta jos!!
  •  
    • 1070 mesaje
    29 Aug 2006, 21:36
    0 0
    ai rabdare, iar dupa 6 luni, in acelasi timp cu un alt stil de viata, cumpara-ti dvd-ul Florentinei pentru abdomen si facand zilnic vei vedea ca da rezultate bune.
  •  
    • 55 mesaje
    6 Sep 2006, 18:00
    0 0
    BAlthasar,
    Inainte sa raspunzi ai citit ce-a scris femeia aia in mesaj?!?!
    Pe cuvant, devii stresant, are sau nu legatura cu subiectul hop si tu cu exercitiul fizic.

Ideea tocmai asta era, ca cel putin 4 luni de-acum incolo ea NU POATE FACE excercitiu fizic din cauza operatiei suferite si cauta o solutie alternativa pentru perioada asta....
  •  
    • 689 mesaje
    7 Sep 2006, 19:59
    0 0
    nu a spus ca nu poate face exercitiu fizic, ci ca nu poate lucra muschii abdominali. Si ca sa dai grasimea de pe burta jos, nu trebuie sa faci o gramada de abdomene, abdomenle sunt pentru intarirea muschilor abdominali nu pentru eliminarea grasimii...
    Poate face genoflexiuni, fandari, exercitii pentru maini, mers rapid daca nu poate alerga, mers pe bicicleta...
  •  
    • 374 mesaje
    8 Sep 2006, 09:17
    0 0
    Scuze, acum am vazut mesajele.

Vroiam sa vin cu cateva argumente dar daca devin stresant, nu mai are rost. Mi-am pierdut cheful. Terminat cu consultantele.

Imi cer scuze pentru eventualele informatii neconcordante si va promit ca nu se va mai intampla.

Have a nice and healthy life.
  •  
    • 1298 mesaje
    8 Sep 2006, 09:17
    0 0
    cine n-a facut o operatie isi da cu parerea ca oistea in gard! Si apoi daca medicul a zis 6 luni, 6 luni sa fie, ca doar n-o fi tampit! Burta scade odata cu slabirea prin dieta. Din pacate se lasa si sanii, dar rezolvi dupa cele 6 luni de pauza. La genoflexiuni se solicita si muschii abdominali.
  •  
    • 689 mesaje
    8 Sep 2006, 12:37
    0 0
    cum rezolvi cu sanii dupa ce ti s-au lasat? Ca pana acum singura metoda era operatia...ca sanii nu au muschi si odata lasati acolo raman...
  •  
    • 331 mesaje
    8 Sep 2006, 21:29
    0 0
    hai mai Balthasar, de ce te superi asa ?!
    mie chiar imi plac postarile tale si de asemenea si cartea pe care ai tradus-o mi se pare foarte interesanta si de un real folos pentru cele care vor CU ADEVARAT sa slabeasca.
  •  
    • 175 mesaje
    9 Sep 2006, 08:30
    0 0
    Va multumesc foarte mult pentru sfaturi si ,mai ales,va multumesc foarte mult pentru ca va pasa.In legatura cu lasarea sanilor:sunt cateva exercitii care impiedica acest lucru.Unul din ele,pentru care nu trebuie sa merg la sala ,pot sa-l fac si eu.Inca o data mersi si va pup.
  •  
    • 562 mesaje
    10 Sep 2006, 11:35
    0 0
    li_ana in situatia ta asa cum ti-au zis si fetele nu sunt sanse de spot deocamdata, insa o capsula de picolinat de crom te va ajuta f. mult sa iti reglezi metabolismul si in special arderile din organism pentru a nu depune in continuare, si mai mult de atat are rolul de aregla (mai exact a mentien in limite normale) nivelul de insulina din singe, si de a distruge grasimile care se depun printre fibrele musculare si implicit surplusul de colesterol.In situatia in care organismul este supus unei inrefuperi conditionate a functiei hormonale ar mai fi si alte lucruti de urmat. Daca doresti sa discuta mai mult pe aceasta tema cauta-ma pe adresa mea de email, deoarece nu vreau sa plictisesc pe cineva.
    elenus_venus@yahoo.com
  •  
    • 1097 mesaje
    10 Sep 2006, 12:01
    0 0
    Ely07, pot sa te trec in lista mea de mess ca sa imi mai dai si mie un sfat doua?
  •  
    • 562 mesaje
    10 Sep 2006, 16:33
    0 0
    Sigur ca da!