mastile cu ulei de ricin
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
27 Aug 2006, 15:570 0am firul de par foarte subtire si imi cade foarte mult. Am auzit ca mastile cu ulei de ricin sunt foarte bune, dar eu nu stiu nicio reteta. maputeti ajuta voi? pupici.
-
27 Aug 2006, 18:25Ai postat topicul cam aiurea. Aici e sectiunea de diete. Dar daca tot iti raspund, macar sa iti zic si reteta. Cea mai simpla si eficienta in acelasi timp iti cere doar un galbenus de ou si o lingurita ulei de ricin. Daca mai poti adauga si o lingurita miere de albine, o lingurita ulei de masline si cateva picaturi de vitamina A, ar fi perfect. Toate aceste ingrediente se amesteca si amestecul obtinut se intinde la radacina firului de par, pe tot capul, dupa ce te-ai spalat si clatit bine. Se tine masca pe cap 1-2 ore dupa care te speli din nou si folosesti eventual si un balsam. Se foloseste in cura de 3 luni la fiecare spalare, apoi o poti folosi ocazional, cam 1-2 ori pe luna.
-
27 Aug 2006, 18:44roxanutz transfera topicul la "frumusete"..o sa primesti acolo raspunsuri diverse. totusi se pare ca ai gasit si aici o eva draguta care ti-a dat o reteta.oricum la "frumusete" a fost dezbatut subiectul recent
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness